Chytej.cz

Želiv, Trnava, Želivka, Hejlovka, Sedlice necteno

17.7.2007 | Robur | 17.137 zobrazení | 42 odpovědí

TAk se chystám na dovču do Želivy a okolí /revíry co jsem napsal jsem našel na mapě, určitě budou i jiné/, vezmu si určitě vláčák a feedr, tak prosím nějaké domácí o dobře míněné rady. Určitě nebudu bobkařit. Co doporučujete a na co si dát pozor. Děkuji.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 30. července 2007 ve 14:11 ® MiTo reakce na …

Včera sem se vratil z chaty,chytal jsem cca 3 týdny na Sedlici+týden na Trnávce,nebyl to žádný zázrak,ale pár úlovků mě potěšilo.pokud bys měl nějaké dotazy,klidně se ptej.Chtěl jsem zkusit i malou přehradu(UN Vřesník),ale nějak jsem se k tomu nedostal,takže o tom nic moc nevim..

reagovat
Pondělí 30. července 2007 v 8:02 ® Robur
Robur

tak už nikdo nic nepřipíše

reagovat
Neděle 22. července 2007 v 17:59 ® Robur
Robur

a co další odpovědi,Žandule, žiješ?

reagovat
Pátek 20. července 2007 v 11:11 ® jindrich reakce na …

Robur:Tak to jo.Já myslel, že ses chtěl ještě na něco zeptat a zapomněl na co. :-))

reagovat
Pátek 20. července 2007 v 9:10 ® Robur
Robur

Jindřich, prostě jsem si posunul otázku opět do popředí, aby mně nepropadla:-)

reagovat
Pátek 20. července 2007 v 0:03 ® jindrich reakce na …

???

reagovat
Čtvrtek 19. července 2007 v 17:37 ® Robur
Robur

?

reagovat
Úterý 17. července 2007 ve 23:39 ® raff
raff

zmiňovaný přítok UN Trnávka od Č. Řečice mohu doporučit i já. Klid, voda a okolí super, ve všední den jsem tam ještě rybáře nepotkal a ryby tam ochotně spolupracují. Dnes dokonce i jeden PO (trochu překvápko) jinak tloušti a okouni. Tak ať se daří..

reagovat
Úterý 17. července 2007 ve 21:25 ® jindrich

Robur:Přímo v Želivi, na jezu,na Želivce.Kousek nad Želiví na Želivce tzv.malá přehrada ÚN Vřesník. Výskyt v podstatě všech ryb.O,Ca,Š,Su,C,K, Tl.Sem tam Pd.ÚN Trnávka je teď přes léto dost navštěvovaná, jsou tam celkem vhodné partie pro přívlač.Mezi silnicí Č.Řečice -Želiv a tzv.ponořeným stupńem je zákaz rybolovu.Pod silnicí u mostu je dosti protěžované místo na Ca,ale bývá tam plno. Nad ponořeným stupňem je na řece(Trnava) jez.I tam se nechá zalapat.Jinak u obce Sedlice cca 5 km od Želivi je ÚN Sedlice.Opět výskyt v podstatě všech ryb.Tam je lepší chytat spíše níž.Je dosti zabahněná, no a v poslední době ji dost stahujou.Možnost jak feedru tak i přívlače.Na ÚN Trnávka bych taky doporučil,pokud máš možnost,loďku.Na MP Hejlovku bych moc nedoporučoval.Je tam sice pár jezů,ale chtělo by to průvodce :-)) Snad jez u Kojčic,cca 6 km od Sedlice by se nechalo chytat bez větší znalosti.Jak přívlač tak i feeder je tam možný.

reagovat
Úterý 17. července 2007 v 16:02 ® Stanik reakce na …
Stanik

Určitě vyzkoušej revír Trnávka 1 (421 069). Chytal jsem loni na podzim jednou na přítoku (nad mostem mezi Červenou Řečicí a Křelovicemi) brali okounci a dostal jsem štiku 65, od mostu dolů krásnej úsek na tlouště ale nevím jestli není hájenej. Na přehradě jsem se byl jednou mrknout (u hráze) a lovili tam dost boleni. Dle informací tam je místy dost vázek. Kamarád jezdím na kapry a candáty pod most na začátku přehrady. Nad ním se nesmí chytat (myslím že je to CHRO). Výhodou lov z loďky. Víc nevím. Napiš jak jsi dopadl.

reagovat
Úterý 17. července 2007 v 15:42 ® Robur
Robur

jo a mám mimopstruhovku

reagovat
Úterý 17. července 2007 v 15:28 ® streda

Zkusil bych UN Trnavka(dostavena cca 1978). Daji se tam chytit pekne ryby. Jestli se chces projit, tak zkus i reku Trnavku nad prehradou. Uz sem tam dlouho nebyl, takze nevim jak je na tom reka s rybama, ale minimalne je to tam hezky a neco tam urcite bude.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1