Vyhledávání
Želiv, Trnava, Želivka, Hejlovka, Sedlice
17.7.2007 | Robur | 17.132 zobrazení | 42 odpovědí
TAk se chystám na dovču do Želivy a okolí /revíry co jsem napsal jsem našel na mapě, určitě budou i jiné/, vezmu si určitě vláčák a feedr, tak prosím nějaké domácí o dobře míněné rady. Určitě nebudu bobkařit. Co doporučujete a na co si dát pozor. Děkuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 5. srpna 2014 v 0:33 ® cyberb0b
-
hoj lidicky… poptavam se po nejakem ubytku u sedlicke prehrady, trnavky ci u vresniku nejak se mi nepodarilo vygoogli nic kloudneho .. diky
reagovat - Neděle 9. ledna 2011 ve 22:55 ® LeoC reakce na …
-
džigit> díky, na Tebe je spoleh
reagovat - Neděle 9. ledna 2011 ve 22:17 @ skorodůchodce reakce na …
-
Robur> Potraviny pro sebe můžeš koupit v Želivě nebo v Červený Řečici,se základníma potravinama to nebude problém.V Želivě je i jakási prodejnička pro rybáře ale jistota je Humpolec,tam mají komplet sortiment(cca 10 km)Spal jsem v chatovém kempu poblíž mostu u Řečice,tehdá se tam řikalo u Tichýho.Větší chatky pro 4–6 osob.Je to už dlouho a kontakt nemám.Doporučil bych kontaktovat obecní úřad Želiv nebo Řečice.Z lodí se může chytat po celé vodě,ale platí zákaz 100m od hráze jak je i v řádu.
reagovat - Neděle 9. ledna 2011 ve 21:41 ® džigit
-
LeoC> že Tě vzruší dementní odpověď?!? Něco zjistím,mám tam známé.Na Sedlici jsem byl na podzim na svatbě,na nějaké chalupě. Napiš na email.
reagovat - Neděle 9. ledna 2011 ve 20:47 ® LeoC reakce na …
-
Robur> Pěkný tip, ale pravděpodobně budeme jenom 3 a taky tahat člun, motor a baterii zmiňovaných 750 m není zrovna málo. Spíše bych bral nějaké tábořiště u vody nebo něco podobného, kde se dá bez problémů postavit stan nebo oddělat podlážku a bivakovat.
reagovat - Neděle 9. ledna 2011 ve 20:06 ® Robur
-
já spal tady pro 8 lidí za 8200 v létě http://www.chalupa-zeliv.com/
reagovat - Neděle 9. ledna 2011 v 19:49 ® LeoC
-
Ad Pepos:
- bivakování – chtěl bych vědět, zda jsou zde kempy, kde se dá stanovat nebo se dají objednat chatky – to v BP není
- Chytání z loďky – například na Slezské Hartě v BP je přesně vymezeno, kde se dá chytat u Trnávky to není. Mám tedy počítat s tím, že se chytá všude včetně blízkosti hráze..?
- Potraviny a žrádlo pro ryby – kupříkladu mám rád čerstvé rohlíky, co a jak „žereš“ ty, mě celkem nezajímá. A k rybám – ptal jsem se proto, abych věděl, zda kupříkladu mám si brát haldu masňáků a žížal nebo se dají sehnat v blízkém okolí.
- Neděle 9. ledna 2011 v 17:56 ® Robur
-
- odpoved Pepose
Většinu toho co chceš vedět máš v BP- bivakování a chytání z loďky tam bude zmíněno určitě. Potraviny? Kdo ví co sežereš na „vícedenní“ výpravě? A k rybám- žerou to co všude.. zbytečné téma..hlasuju pro zrušit.
reagovat - Neděle 9. ledna 2011 v 17:55 ® Robur
-
Letos uvažuji o vícedenní návštěvě tohoto revíru a tak bych chtěl o něm získat pár informací od těch, kteří tento revír znají nebo ho často navštěvují. Zájímá mě možnost chytání z loďky, jak je to s bivakováním nebo možnostmi ubytování, nákupu potřebných věcí (krmení pro ryby i pro sebe) apod. Samozřejmě i to, jak je možnost úlovků…
vkládám za LeoC
reagovat - Neděle 9. ledna 2011 v 17:54 ® Robur
-
oživuji na zakázku
reagovat - Pátek 27. listopadu 2009 ve 20:43 ® Robur
-
prý máte psát akutality
reagovat - Neděle 24. května 2009 ve 21:59 ® cercer reakce na …
-
Robur> si koukal na Pány kluky,co?
reagovat - Neděle 24. května 2009 v 15:42 ® Robur
-
zdarec, jedu Sázavu od 29. do 31. a hledám někoho, kdo by mně něco schoval na zřícenině v Kácově, je zde někdo z okolí?
reagovat - Pondělí 1. září 2008 ve 14:05 ® Petas
-
Včerejší cca 4hod. procházka po Želivce 5 dopadla 4ks tloušťů – nej 48cm, 2ks jesena, 5 okounů a jedna štička cca 70± se rozhodla ochutnat twistra přímo mě pod nohama, bohužel trefila vlasec nad lankem a zmizele z5 v tůni. Nejvíce mě mrzelo, že kdyby se podařilo zaseknout s největší pravděpodobností by ošplouhla neteře které se cachtali ve vodě u břehu cca 1,5m od místa kontaktu. Takhle to bylo na mě je soustavně vyhánět z vody.
reagovat - Pondělí 25. srpna 2008 v 16:17 ® jindrich
-
Hugo: Důležité je,že tomu sám věříš.
reagovatAle já bych to tak kategoricky netvrdil
- Pondělí 25. srpna 2008 ve 13:56 ® čabi
-
Já taky byl.Od 9.8. do 16.8.Chytal jsem na přehradě Trnávce a pak na řece na přítoku.První 4 dny jsem pouze vláčel z lodi.Kromě malých okounů a miništiček nic nepřišlo,když jsem zkoušl rybku tak taky nic.Pak jsem začal feedrovat.Brali dobře kapři nej 53cm,pak cejni do 45cm a pěkný plotice nej 35cm.
reagovat - Pondělí 25. srpna 2008 ve 12:26 @ ???
-
Jindřichu, ty ostudo,
je to TEN Želiv!!!! Na to, že jsi z Pejru, tak to je dost hustý. Že to nevědijó cipové někde z Haviřova, to ještě ještě zkousnu. Ale domácí??
reagovat - Pondělí 25. srpna 2008 v 10:02 ® HaD
-
baddy73 se v nově založeném fóru ptal: Zdravím všechny, Mám dotaz.V září jedu na dovču na přehradu Trnávku. Chtěl bych si při té příležitosti zavláčet i na řeku Želivku (421084)Chtěl bych se zeptat s jakými rybami se tam mohu setkat.Máte někdo s tímto revírem zkušenost?Děkuju.
Jeho fórum jsem smazal. Dofám že Ti to baddy73 nevadí. Pokračujte prosím tady.
reagovat - Pondělí 25. srpna 2008 v 9:56 ® baddy73 reakce na …
-
Jo jo.. tohle tvoje forum jsem četl. Mě spíš zajímá úsek řeky Želivky od Želiva po konec revírů.
reagovat - Pondělí 25. srpna 2008 v 9:50 ® Robur
-
?
reagovat - Úterý 21. srpna 2007 v 11:43 ® jindrich reakce na …
-
Robur:
reagovat),tak je to správně
- Pondělí 20. srpna 2007 v 17:27 ® Robur
-
no je tam těch řek mraky, takže oprava na přítoku řeky Trnavy do Želivské přehrady /zvané též Trnávka/ nacházející se v obci Želiv /neplést z vodní nádrží Želivka zvanou též Švihov pod obcí Hněvkovice/ jsem chytil toho bolena
reagovatdoufám, že teď je to jasné, za chybu se omlouvám
- Pondělí 20. srpna 2007 v 16:47 ® jindrich
-
Robur:Popsal jsi to pěkně.
reagovatAkorát Tě musím opravit.Do Sedlice vtéká Hejlovka a Jankovský potok.Ne Trnava. Ta vtéká do ÚN Trnávka.
- Pondělí 20. srpna 2007 v 16:05 ® Robur
-
no tož kometář k akci, povolenka koupena přímo v obchodě za 300Kč, který má otevřeno každý den do 19:00. Co se týče okolí – pěkné, ale chudé na památky. Vodstva je tam mraky, ale je problém se v tom orientovat, páč jsem měli dvě mapy a v každé byl jiný název přehrady. 1/ Želivská alias Trnávka na řece Trnavě, 2/ Malá přehrada neboli vyrovnávací neboli Vřesník 3/ Sedlická ale ani na jedné jsem nechytal, místní říkali, že dravci moc nejdou a asi to opradu chtělo loďku. Typově bych řekl, že připomínaly Křetínku. Viděl jsem tam lovit jen boleny. Chytal jsem tedy jen na řekách – Trnava a Želivka. Přímo v Želivě na želivce/každý to skloňoval jinak
reagovat/ nad jezem jelce, okouny a štičky tak 35 cm. Na Trnávě pak v proudnějších úsecích menší potočáčky, tak kolem 25 cm, jednoho lipánka cca 30 cm,jelečky a okounky. Na přítoku Trnavy do Sedlice v pěkné džungli pak bolena přes 60 cm a ještě jsem tam objevil jedno místo, kde si myslím, že by mohly být štiky, ale tam už jsem se nedostal.
- Sobota 4. srpna 2007 v 8:35 ® Robur
-
jo, budu tam do 11. 8.
reagovat - Sobota 4. srpna 2007 v 8:34 ® Robur
-
tak dnes vyjíždím a beru jen vláčku, tak kdyby chtěl někdo vyrazit se mnou na místní top fleky
reagovattak se můžem domluvit na 608 700 442, beru jen přívlač
- Pondělí 30. července 2007 ve 21:02 ® šejkspír
-
16.6.jsem vláčel na v.n.ŽELIV.Byl jsem tam vůbec poprvé a celkem milé překvapení.Okouni kolem 30 a boleni do 40.Gumy 2"červená,bílá,žlutá,různé kombinace těchto barev.Okolí chaty Trnávka.Dost čistá voda.
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 17:05 ® MiTo reakce na …
-
Poslal sem ti ještě pár rad do osobky,ale nejsem si jist,jestli ti to přišlo-nějak mi to blbne.Jestli ne,tak to kdyžtak pošlu znova..
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 16:23 ® MiTo reakce na …
-
Vláčím hlavně s woblery (převážně Rapala-povrchové typy LC,SSR,X-Rap,J vel.7,9 barvy různé).Trnávku neznám,chytal jsem tam poprvé,první den jsem byl mile překvapen,dál už to byl vcelku propadák.Ale asi to bylo tím,že byla hodně čistá voda.A taky byly zrovna ty pařáky a mě víc lákala místní osvěžovna než se smažit na lodi.NA Sedlici to bylo s dravcema dobrý po zahájení,ted už to bylo horší.
reagovat - Pondělí 30. července 2007 ve 14:18 ® Robur
-
tak nějaké top nástrahy, boilís nemusíš, na to nechytám co aktivita dravců, kam jít vláčet, pokud nechceš provařit fleky, napiš do osobky. Já tam určitě dalších x let nepojedu a ryb beru jen tolik, kolik jsem schopen za večer ugrilovat
reagovat, takže tak 1 kapra či dravce na týden