Vyhledávání
Dalešice(Dallas)
17.7.2007 | Mal | 3.340 zobrazení | 28 odpovědí
Nevite někdo jak to bere v techto vedrech na dallasu. Např. pod čiměří, a pod Koněšínem? Dík za info
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 23. července 2007 v 19:20 @ ??? reakce na …
-
Já vás taky nechápu, vy dva chytrolíni. P.S. Díky.
reagovat - Neděle 22. července 2007 v 16:01 ® Mal reakce na …
-
Vlastík, ty tady zveřejňuješ příjmení, obviňuješ mě za něco co jsem v životě nenapsal" křovák a masař". Sám jsi anonymní a ze mě děláš největší svini jak uražím rybáře, co není vůbec pravda. Nechápu tě o co ti jde!!! Ps: ty informace z Mrku na mé kartě jsi si našel dobře
reagovat - Neděle 22. července 2007 v 15:52 ® Mal reakce na …
-
vlastík- to přeháníš ne, já jsem v životě nikoho tak nenazval, kde jsi na to přišel.
reagovat - Čtvrtek 19. července 2007 v 17:59 @ ???
-
Jo, tohle je tu fakt nějak často. Asi se nám Martin Bruckner s Milanem Eliášem střídají. Kuci, nemáte to daleko, navíc máte loď, tak si to sami prubnětě. Kdejakej ten „místní křovák a masař“ (jak častujete u vody všechny, samozřejmě kromě sebe) vás strčí do kapsy.
reagovat - Čtvrtek 19. července 2007 v 11:44 ® regulus reakce na …
-
ZANY – tak si na klávesnici přehoď měkký a tvdý IY. -:))))))))))
reagovat - Čtvrtek 19. července 2007 v 10:27 ® zany reakce na …
-
regulus>jo já o tom vím.já když píšu na klávesnici tak píšu chybu za chybou ,ale jakmile píšu normáleně na papír tak je to v pohodě.no jo nikdo není dokonalej.
reagovat - Čtvrtek 19. července 2007 v 0:18 ® regulus reakce na …
-
ZANY – Roburův nick by nebyl taková katastrofa, jako tvůj pravopis. Styď se.
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 22:21 ® zany reakce na …
-
Robur>tak to nic asi.a kde přesně byli to nevíš..oni totiž bejvaj dva tábory za rás.jeden pod Kozlanama a jeden kousek od stropešínskýho mostu…
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 22:11 ® Robur
-
Milan a Ondra Matoušovi
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 21:55 ® zany reakce na …
-
Robur>omluva napsal jsem špatně tvuj nik…možná budou i další chyby v textu ale pšššt..
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 21:53 ® zany reakce na …
-
robud> hele a jak se ty děti jmenovali já tam byl letos jako vedoucí.....jo nachytalo se kuloví..a to díky tomu zasranýmu parníku…jinak to vihrál brácha.s nějakejma 14m.ryb…no a já jsem si ulovil přítelkyni..
reagovat - Středa 18. července 2007 v 18:03 ® Robur
-
v Texasu vole
reagovat, no a aby to nebylo od tématu, tak soused tam měl děti na rybářském táboře, a prý ryby neberou, samozřejmě něco chytli, ale slabota
- Středa 18. července 2007 ve 14:31 ® Shrek reakce na …
-
Mal: nejezdím a abych pravdu řekl,ani nevím kde to je
reagovat - Středa 18. července 2007 v 9:37 ® zany reakce na …
-
Mal>hele na dalasu to tedka nemá cenu v těch hycech se tam mužeš skorát vykoupat.byl jsem tam tedka tejden a nic moc..
reagovat - Středa 18. července 2007 v 0:46 ® Mal reakce na …
-
Alivio, co ty jinak jezdíš na dallas? Já tam jedu příští tejden na nějakej den tak mě jen zajímalo jak to tam jde. Ale vypadá že to tady nemá cenu, že se nic nedovím.
reagovat - Středa 18. července 2007 v 0:43 ® Mal reakce na …
-
Alivio-
reagovat - Středa 18. července 2007 v 0:18 ® Shrek reakce na …
-
Mal:úplně neeeee,jenom trošku.To víš,když si při muškaření místo vzduchu lokneš trochu vody,udělá to divy.
reagovat - Úterý 17. července 2007 ve 23:57 ® Mal reakce na …
-
njesek- jak můžeš naspat, že nemůžeš napsat co si o mě myslíš. To nemyslíš vážně že odsuzuješ člověka kvůli takové blbosti. Jste se lidi úplně zbláznili ne.
reagovat - Úterý 17. července 2007 ve 23:49 ® Mal reakce na …
-
Moc to všechno řešíte, vždyť se snad tolik nestalo, že jsem zase založil téma, pro webmastra je to otázka chvilky a může to smazat. Tak nevím co řešíte. Jinak já vám dávám za pravdu, je to zbytečné furt zakládat nové téma, ale jen mě vytočil ROBUR jak byl hned prudkej, a dělal ze mě úplného vola.
reagovat - Úterý 17. července 2007 ve 20:44 ® njesek
-
Mal:neměl bys tady zbytečně urážet,když někdo má pravdu,musím se vyjadřovat slušně,aby mě to zase nesmázli,nemůžu napsat,co si o tvém příspěvku a o tobě taky myslím
reagovat - Úterý 17. července 2007 v 17:08 ® Robur
-
tak ti přeji hodně odpovědí, a když tak se zase někdy zeptej, co se děje na Dalešicích.
reagovat - Úterý 17. července 2007 v 17:00 ® regulus reakce na …
-
MAL – bych potřeboval něco vysvětlit, co je to „svoje dětska ořalé“, maďarštinu nebo co to je, jsme ve škole neměli.
reagovat - Úterý 17. července 2007 v 16:55 ® Shrek reakce na …
-
co se cukáš?Robur má 100% pravdu!!
reagovat - Úterý 17. července 2007 v 16:37 ® Mal reakce na …
-
Robur, dík moc za info, jsi vstřícnej, ale hlavně starostlivej. A proto tě žádám starej se o svoje dětska ořalé (jesli teda nějaké máš) a mě nech na pokoji.
reagovat - Úterý 17. července 2007 v 16:16 ® Shrek reakce na …
-
Regulus: správně bys to měl mít napsáno: a mimochodem, nepíše se PÍP, ale PÍP a raději k tomu nastav i IFF filtr,ať nekazíš naši nezkaženou mládež
reagovat)
- Úterý 17. července 2007 v 16:15 ® regulus
-
Mal – Mrkni sem www.chytej.cz
reagovat - Úterý 17. července 2007 v 16:13 ® regulus reakce na …
-
ROBUR – ty mě evidentně jdeš po fleku, víš přece, že sem tu za vrchního cenzora byl prohlášen já. -:))))) Jo a mimochodem, nepíše se PRDEL, ale PÍP, nebo si nastav IFF filtr, kazíš naši nezkaženou mládež. -:)))))))
reagovat - Úterý 17. července 2007 ve 14:10 ® Robur
-
Milý Male, to si asi děláš prdel /vím, neříká se to/, ale ve fóru je tuším 10*zadáno téma Dalešic, z nichž ty jsi založil asi čtyři. Chápu, že je horko, ale už když jsi zakládal druhé a třetí, tak nebylo…
reagovat