Vyhledávání
Norsko-Aure 2007(srpen)
15.7.2007 | ??? | 7.466 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
Chystame se na ryby prave do teto obblasti a radi bychom vedeli jak to zde vypada s rybama,jaka je zde hloubka a jaky je zdetip dna … diky za odpovedi !!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 17. července 2007 ve 22:46 @ ???
-
Lama: nejsem kvalifikovaný se vyjadřovat ke konstrukci lodí, takže nevím. V každým případě měli o trošku menší loď než my s motorem asi 10HP a seděli v ní tuším 4. My jsme měli 30HP a byli jsme 3 v lodi. Ale co jsem viděl, tak někde je to ještě mnohem horší. Kolega mně vypravěl, že traveláci vyjeli z toho úzkého průlivu pod majákem směrem od fjordu a tam někdy zůstali všichni stát, protože byli vlny. Kolega v těch vlnách jezdil normálně k majáku chytat.
reagovat - Úterý 17. července 2007 ve 22:33 ® Chyť.pusť reakce na …
-
fakt ti moc děkuju … ete bych mel jeden dotaz… ty lode u travelu jsou fakt tak hrozny ze se s nima neda na otevrenou vodu ??
reagovat - Úterý 17. července 2007 ve 22:25 @ ???
-
Lama: jinak mám doma i prospekt travelu a je tam stejná mapa jako na mým odkazu, akorát níž. Ten kolega, co loni v srpnu u Aure nic nechytil s nimi původně párkrát taky jel, než začal jezdit k Jančovi. Tady mám fotky letos z května: www.chytej.com Poslední 3–4 fotky jsou z okolí Hatten, Breiflua…
reagovat - Úterý 17. července 2007 ve 22:17 @ ???
-
Lama: Traveláky jsme byli navštívit v kempu a potom jsme se s nimi u Hattenu potkávali na rybách. Někdy jezdili k tomu mostu. Dál na moře jim jejich lodičky neumožňovaly vyjet.
reagovat - Úterý 17. července 2007 ve 20:48 ® Chyť.pusť reakce na …
-
www.travel-support.cz zde jsou stranky cestovky
reagovat - Úterý 17. července 2007 ve 20:46 ® Chyť.pusť reakce na …
-
fakt diky moc za odpovedi,my vsak jedeme 5km od mesta Aure…tak jestli ete nemate nikdo informace o teto oblasti.....
reagovat - Úterý 17. července 2007 v 19:12 ® Chyť.pusť reakce na …
-
diky moc za odpovedi moc dik
reagovat - Pondělí 16. července 2007 ve 23:53 @ ???
-
Dobrý místo je ten maják nahoře uprostřed a potom zlom Trondheimskýho průplavu dolů od majáku, dále průliv mezi ostrůvkem Hatten a Grisvagoyou doleji vlevo, super jsme zachytali na mělčině Breiflua nad tímto průlivem. Nevím kam jedeš, možná jsou tato místa daleko. Hodně lidí z okolí Aure jezdí pod mosty, kterých je tam hodně. Hlavně směrem nahoru, ten je na této mapě označen první zelenou šipkou: www.cajanca.cz
reagovat
a od něj dál směrem dovnitř fjordu. - Pondělí 16. července 2007 ve 23:42 @ ??? reakce na …
-
Mapy zhruba okolí aure jsou tady: www.cajanca.cz Zkratky označení dna:
S Sand Písek
reagovat
fS Fin sand 0,0625–0,125 mm jemný písek
mS Mellomfin sand 0,25–0,5 mm středně jemný písek
cS Grov sand 0,5–2,0 mm hrubý písek
M Sl Slamm,mudder hrubý jíl
Si Silt,kalkrikt slam 0,0002–0,0625 prachový písek
Cy L Leire 0,002 mm jíl
G Gr Grus 2,0 – 4,0 mm štěrk
P Sg Smastein 4,0 –64,00 mm kamínky
St Stein kameny
Cb Mellonstore steiner 64,0– 256,00 mm velké kameny
R st St Fj Stor stein 256 mm skála
Ck Kritt křída
Co Kr Korall korály
Sh Shells úlomky mušlí
Sk Ms Skjell mušle
Oy Osters ústřice
Ms Muslinger velké mušle
Wd Gs Tang,tare mořská tráva
PS Smastein og Sand kamínky a písek
S Cy Sand og leire písek a jíl
Sh S Skjell og Sand mušle a písek
Si Kalkholdig vápenitý - Pondělí 16. července 2007 ve 21:37 ® Chyť.pusť reakce na …
- reagovat
- Pondělí 16. července 2007 v 17:28 @ ???
-
Známej, který jezdí do Norska pravidelně asi 8 let byl loni v srpnu u Aure. Nechytil skoro nic, makrely den nebo dva před jeho příjezdem asi kvůli vyšším teplotám odtáhly a na další ryby nenarazil. Čest mu zachránila jeho manželka s těžkým pilkrovacím prutem, která chytila nějaké mníky.
reagovat - Pondělí 16. července 2007 ve 2:14 ® mirmen
-
napiš mi na sebe e-mail
reagovat