Vyhledávání
Dobré místo na štiky v Plzeňském kraji -mimopstruhové revíry
14.7.2007 | Radim11 | 2.658 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj, jsem začínající rybář je mi 12let a moc bych si přál už chytit také dravce- štiku. Můžete mi prosím někdo poradit místo, kde mám v plzeňském kraji šanci chytit štiku?? Jsem ze Stříbra. Předem dík za radu!!! Petrův zdar…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 15. července 2007 v 17:24 ® Radim11 reakce na …
-
Tak dík za radu. Budu to tak zkoušet mam na to celé prázdniny…
reagovat - Neděle 15. července 2007 v 1:05 ® Prichy reakce na …
-
Alivio: momentalne me napadlo toto…nebudu mu psat, celou knizku, udelal jsem to hlavne proto, aby mladej hned nedostal po lytkach......diky za doplneni. Podle poslednich tydnu bych prave na toto nemel ani reagovat natoz nekomu radit
reagovat - Neděle 15. července 2007 v 0:13 ® Shrek reakce na …
-
Jardo,to je možná ono.Jistě máš pravdu,ale nikde neni psáno,že štika je pouze u překážek.Co takhle zlomy dna,vracáky v zatáčce řeky apod?To samé jezy.V tomto počasí jsou jezy obsazené koupajícími se vodáky.Alespoň ten v Radošově ano.Tam je potom o držku házet třpytku.Jinak zkus Příchym zmíněné rotačky,já bych Ti doporučil i nějakou plandavku.To také není od věci.Každopádně si zkus pročíst články od Ospreye zde na Chytej.cz.Je v nich hodně užitečného a zajímavého.
reagovat - Sobota 14. července 2007 ve 23:51 ® Prichy
-
No, stika se da chytit prakticky vsude, nejprve bude potreba, aby sis precetl par clanku, jak na stiku a kde ji hledat. Jako neco instantniho ti poradim mista pod splavem, kup si nejakou rotacku a zacni zkouset.....vydrz, dokud nechytnes. Pokud budes chytat na prehrade, situace je malinko slozitejsi, nejlepe ti poradi mistni rybari, kde to zkouset. Vseobecne: hledej prekazky ve vode, pripadne velkou koncentraci poteru apod. Preji hodne stesti (ja se dnes snazil uplne zbytecne).
reagovat