Vyhledávání
Horní Bečva
13.7.2007 | Švejk | 4.875 zobrazení | 18 odpovědí
Zdravím, pojedu na dovolenou do kempu Horní Bečva, neznáte náhodou někdo tento revír? Slyšel jsem, že je pstruhovej. Ale to je vše. Přivítám jakékoliv informacem (ceny povolenek, ryby, dobu lovu atd)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 17. ledna 2010 ve 22:00 ® sidonius
-
Zdravím, na Horní Bečvě máme chatu, ale na přehradě jsem ještě nechytal, tak jsem se chtěl zeptat, jaká tam je zarybněnost, a jaké druhy ryb se tam vyskytují. Jsou tam hodně dravci? Chtěl bych tam zkusit chytat sumce na podvodní splávek a na trhačku(nevim zda to na pstruhovce je možné-poradtě prosim), Asi tak před 5 lety jsem u hráze krmil rohlíkem a chlebem kapry kolem 90 cm(bylo jich tam snad 100±) a sumce od 80 do 150 cm, těch tam bylo taky dost a chleba žrali úplně v pohodě.
reagovat - Středa 13. ledna 2010 v 7:48 @ Vojta99
-
Ja tam bydlim je to pstzruhova voda a jsou tam i kapri plotice a okouni byli tam i 3 sumci.
reagovat - Čtvrtek 19. července 2007 ve 22:53 ® Shadowhunter reakce na …
-
brčal: tise zavidim, taky bych bral chatu na nejakem takovem miste
reagovatjinak ja se tam chystam nekdy v srpnu az nebude takove horko…jen musim vysondovat nejaky dobry usek kde bych mohl chytat i ja.
- Čtvrtek 19. července 2007 v 19:25 ® brčal reakce na …
-
Věř že bych tě vzal jenom že Já tam mám chatu a frčím z rodinou pokud tam pojedu sám tak tě vemu
reagovat - Čtvrtek 19. července 2007 v 18:01 ® Shadowhunter reakce na …
-
no tak nic no
reagovatzajedu si tam sam
neporadi nekdo nejaky usek reky kde se da lovit ze brehu a nebo kde je na jedne strane malo vody a na druhe strane zase vody vice?
- Úterý 17. července 2007 v 11:43 ® Shadowhunter reakce na …
-
Brčal: nemohl bych se privteřit a jet s vama kdyby jste tam jeli??? Na bengal bych prispel
reagovat - Pondělí 16. července 2007 ve 23:22 ® brčal reakce na …
-
tak to já můžu ted a pak jedu na dovču potom až v srpnu
reagovat - Pondělí 16. července 2007 ve 23:17 ® fikus reakce na …
-
tento týden to asi nestihnu, pak jsem dva týdny na dovči a pak by to mohla být tutovka.
reagovat - Pondělí 16. července 2007 ve 21:12 ® brčal
-
Přes léto jsem tam chytával až kolem 22,00 vlastně tak 30 min
reagovat
a pak nazdar.Dalo jse ještě zachytat vždy ráno jenomže to tak vše před 20 lety ted adsi to bude slabší je to napuštěné teprve první sezonu. - Pondělí 16. července 2007 v 19:29 ® Dědek
-
Včera jsem tam byl, na přehradu zapomeň, při tom množství koupajících by chytal jenom blázen, ale údajně tam jsou vysazeni siveni. Jinak na řece se najdou pěkná místa, hlavně pod splávkama. Osobně jsem nic velkého nechytil, potočáci ± 25 a nějaký duhák.
reagovat - Pondělí 16. července 2007 v 0:15 ® Shadowhunter reakce na …
-
ty fotky tam vubec predtim nebyli a nebo jsem slepy
reagovatcemuz bych se ani nedivil kdyz si hodim suchou mouchu pod nohy 2m ode me a pak ji hledam a hledam a stejne nevidim
no mozna to je nekdy i tim ze ji staci sezrat ryba nez ji ja stacim v te vode zahlednout kudma plave
Jinak ta voda vypada fajne, jen skoda ze je tak daleko
ale uricte si letos na Becvu zajedu…uz jsem se tam nekde chystal i loni ale nejak to nevyslo…;(
- Neděle 15. července 2007 ve 23:24 ® brčal reakce na …
-
nenene je tam www.ubrcala.com
reagovat - Neděle 15. července 2007 ve 22:09 ® Shadowhunter reakce na …
-
brčal: at se koukam jak se koukam tak to tam prave nemuzu najit…je tam jen reka ale prehrada ne…
reagovat - Neděle 15. července 2007 v 19:40 ® brčal
-
fikus,shadotuner pokud by jste se pořádně koukali na mých stránkách tak by jste tu přehradu i viděly
reagovat)))) že se dá chytat i se břehu
)
- Neděle 15. července 2007 v 16:32 ® fikus reakce na …
-
brčál> ještě jsem tam nikdy nebyl. Dá se tam házet ze břehu?
reagovat - Neděle 15. července 2007 ve 12:46 ® Shadowhunter reakce na …
-
Pry se sadi i do te prehrady potocaci a amuri ale vis jak…taky uvazuji ze bych se tam jel podivat ale nevim jak to tam bude s chytanim ze brehu na tom rybniku jestli tam jde hazet a nebo se musi hazet z vody…nemate nekdo foto jak to tam vypada
reagovat - Neděle 15. července 2007 v 11:55 ® brčal reakce na …
-
JJ přehrada je pstruhová s Kaprem a sivenem jestli tam je pstroužek to se uvidí časem.Je tam dost studená voda a je koplet odbahněna. fikus kdy na ně jdem?
reagovat - Pátek 13. července 2007 ve 23:22 ® fikus
-
Místní organizace má jeden pstruhový revír, nedávno řešili problém s nekontrolovaným výskytem mníka. Součástí revíru je i pstruhová přehrada. Více na: www.crs-roznov.cz
reagovat