Chytej.cz

Norsko 2008 necteno

13.7.2007 | Alfons | 2.890 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bych poradit kam vyrazit na ryby do středního Norska a s jakou cestovkou. Nerad bych někam kde by šli jen sledi.
A co vy máte nějaké zajímavé zážitky z Norska? Díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 15. července 2007 ve 13:37 ® JarKoto

Přesně jak píše MadMack – byl jsem tam teď v posledním turnusu, a fakt skvely – velký lodě skvělý ubytování, cena kolem 15 000 kčš, akorát sme měli trochu problémy s přerozdělením do lodí – chatky jsou po osmi lidech, ale na 1 loďku musí být 5 lidí,. jinak to nevyjde, nakonec sme se 3 hodiny hádali, pak někdo šel na 1 loďku po 6 osobách, a nakonec sme jeli, ale jinak fakt dobry.

reagovat
Sobota 14. července 2007 v 11:47 ® rarach

Najděte si na chytej můj článek o Norsku, je z roku 2003, byl jsem na lokalitě kde se dalo provozovat vše. Bylo to zhruba 150– 200 km nad Bergenem.

reagovat
Pátek 13. července 2007 ve 22:54 ® MadMack reakce na …

Tak doufám že to nebude bráno jako reklama, skutečně nejsem dohazovač této cestovky. Letos jsem byl poprvé s CK Rybářský sen na Hitře v kempu Kvenwaer. Jel jsem na jaře na konci dubna a to je pro Norsko taková sázka do loterie, protože počasí je neustálené a ryby nemusí být najeté. My jsem tahali většinou tresky tmavé do 40 cm, občas se povedla obecňačka ale jen do 90 cm a nějaké polaky do 70 cm. Co bylo na pobytu však nej, tak to byly lodě: 8m hliníkové s diselovým motorem 100 koní. S tím jsme se nemuseli bát vyjet na otevřené moře, které bylo od kempu cca 20 min jízdy. Ubytování a delegáti takéna jedničku. Příští rok to zkusím buď v červnu nebo až na podzim.

reagovat
Pátek 13. července 2007 ve 14:27 ® Honza2
Honza2

Tak tohle téma mně taky zajímá. Jenom bych rád nějakou lokalitu kde by se dal skloubit mořský a říční rybolov.

reagovat
Pátek 13. července 2007 ve 14:02 ® rarach

Do Středního Norska v pohodě můžeš jet na blint, téměř ke každé chatce je dispozici motorový člun , je to ale o makrelách, což ovšem vůbec nevadí.

reagovat