Chytej.cz

Jesenice necteno

12.7.2007 | Bobs | 3.191 zobrazení | 24 odpovědí

Chceme jet na Jesenici od Okrouhlé nebude to problém?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 14. července 2007 ve 12:51 ® Prichy reakce na …
Prichy

Alivio: ale sli a hodne, ale sem to nenapisu

reagovat
Pátek 13. července 2007 ve 23:17 ® Shrek reakce na …
Shrek

no upřímně Ti řeknu – zkoušet to můžete.Nevím nic o tom,že by tam candoši teď šli.Jinak s bojlísem nevim,nechytám na to.

reagovat
Pátek 13. července 2007 v 19:16 ® Bobs reakce na …

jinak jeste vecer to budeme zkouset na candáta a úhoře

reagovat
Pátek 13. července 2007 v 19:15 ® Bobs reakce na …

budeme chytat na boilies

reagovat
Pátek 13. července 2007 v 9:44 ® rarach

BobO: Já myslím, že je to úplně jedno. O tom je přece rybaření, prostě zkoušet, bádat, hledat a umět se rozhlížet. Přijít někam na zakrmenej flek s kolínkem a čučet tam celej víkend je wo howně.

reagovat
Pátek 13. července 2007 v 8:28 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Bobs: Víš co, ono je fakt těžké Ti poradit, když ani nejsi schopen napsat, jak chceš chytat…

Bobkaříš, vláčíš, kapraříš, fídruješ, chytáš plavačku, nebo Tě láká hlubinná přívlač???

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 ve 20:42 ® Prichy reakce na …
Prichy

Bobs: pokud ctes toto fotum, nemuzes se divit.

Upozornim te na „statni zatoku“ (je hned vedle silnice co puvodne vedla az to jesenice) je tam lov zakazan (pouze s jejich povolenkou povolen). Typy co kde mas lovit necekej, samotnemu mi da dnes dost prace lokalizovat ryby a pokud nekde najdu vhodnejsi „novy“ flek, rikam o tom jen svym pratelum.

Pokud budes na lodi (treba i na nafukovacim clunu) tak dej bacha na vitr, dost lidi (vetsinou cizich) nekdy podcenuje vlny na jesenici a kdyz se to zvedne, i mistni toho maji plny brejle.

Ode me vse

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 ve 20:12 ® Bobs reakce na …

a kdyz bude potrebovat nekdo poradit tak proto udelam vse ,abych mu pomohl.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 ve 20:10 ® Bobs reakce na …

myslíš že nechci poradit? tobe by to nevadilo kdyby si z tebe nekdo delal srandu? dobre kdyby jenom nekdo napsal zmen otazku byla polozena blbe,ale kdyz mi nekdo odepise takhle :-((

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 v 19:43 ® Prichy
Prichy

Bobs: xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxx xxxx xxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx xx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.

skoda, mohl jsem ti poradit, ale tvuj posledni prispevek me presvedcil o tom, ze to nema cenu a vlastne ani nechci radit lidem komunikujicim podobnym tonem navic na „svem“ reviru.

Kazdy z tech kluku ti muze poradit, zna na jesenici skoro kazdy kamen.....proc asi nechteji, zamysli se.

To je vse.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 v 18:19 ® Bobs reakce na …

Tebe bych chtěl potkat až si budeš někde vybírat prut poslal bych tě s kudlou k vrbě ať si ho uřízneš koukal by si jak roura.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 v 17:27 ® ESKY reakce na …

Nazdar Robe, no jasně! Vyšilování přešlo v názor, že navštěvuji tyto stránky už jen pro pobavení, a to se vyplatí !!! Když se pak někdo takhle zeptá, tak nelze odpovědět jinak. A jen tak mimochodem – dost mě mrzí, že se neozval, ten jak se na ten prut ptal, ale soudě dle jeho dalších dotazů to bude nějakej mrňous a my se přeli vlastně o ničem…

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 v 17:15 ® sharkcom
sharkcom

hajzli… Já jsem tam ted nebyl, pouze jsem poslechl nářky lidí co tam dřepí den co den…

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 v 16:06 ® Shrek reakce na …
Shrek

Rudo,tak to jsi trefil naprosto přesně :-)

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 v 15:52 ® rarach

Bohužel pro tebe Tome, Láďovi nemusí ani ťuknout a rybu odnese, on si tu svou vždycinky najde.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 ve 14:58 ® Shrek reakce na …
Shrek

Tobě to neťukne ani když tam ryby berou,nic si z toho nedělej.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 ve 14:55 ® sharkcom
sharkcom

Na jesenici to prej ted ani netukne… Slyšel jsem to od každého kdo tam chodí. Já jsem dospěl ke stejnému výsledku… No tak jsem tě nepotěšil…

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 ve 14:51 ® rarach

Na Bobovo zlaté Jesenici, tam je ryb!!!

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 ve 14:49 ® Shrek reakce na …
Shrek

Určitě jeď.Chvíli to tu jde,chvíli ne.Těžko říct.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 ve 14:38 ® Bobs reakce na …

tak byl jste nekdo poslední dobou na jesenici jestli to má cenu tam vůbec jezdit!Kdyžtak prosím poradtě nějaký jiný revír poblíž kde to stojí za to tam ject na delší výpravu.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 ve 14:22 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Bobs: Sorry, ale na Tvojí otázku jinak odpovědět nelze…

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 ve 12:37 ® Robur
Robur

hele není to ten Esky co vyšiloval ve fóru zlomený prut o nekorektnosti odpovědí… Ne že bych měl vždy čisté svědomí, ale toto bije do očí:-)) Jinak vtipné.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 v 11:44 ® Bobs reakce na …

Dík že si nám ,,poradil"

reagovat
Čtvrtek 12. července 2007 v 11:35 ® ESKY

Ahoj, myslím, že nebude, pokud budete mít buď benzin, nebo naftu. V případě, že pojedete koňským povozem, tak bych sebou vzal nějakej ten oves !

reagovat