Chytej.cz

Prosím o radu - kam na ně necteno

9.7.2007 | ichtyofag | 2.586 zobrazení | 6 odpovědí

Rád bych vyrazil s kamarády na nějaký soukromý revír nejlépe na jihu Čech, kde je možnost ubytování v chatce pro 3–5lidí. Specializujeme se převážně na dravce. Loni jsme zkusili rybník Jaderný nedaleko Českých Budějovic, ale nebylo to ono, spíše zklamání. Budu rád za každé doporučení! Předem všem díky!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 18. dubna 2008 ve 22:38 ® kam!kaze
kam!kaze

Čechy nic moc zkus Moravu-řeku.Je to dál než chceš,ale myslím že se to vyplatí.Z Moravy 12 mám několik krásných candátů a sumců.

reagovat
Pátek 18. dubna 2008 v 18:02 ® havel
havel

Ta Dobrá Voda je opravdu dobrá. Alespoň co se zázemí týče. Koukni na videa ze srazu – budeš mít aspoň představu. Jinak se v soukromých revírech moc nevyznám – už nějakou dobu nechytám…

reagovat
Pátek 18. dubna 2008 v 17:51 ® viencl

v jižních čechách jsou skoro všechny rybniky soukromý.A pokud vim tak na dravce nic moc.Tam se jezdí jenom na kapry ale na velký.zkus se podívat na Staňkovský rybnik.

reagovat
Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 22:46 ® Chyť.pusť

No nwm jak je to teď, ale Dobrou vodu znám docela dobře a loni s dravcema nic moc.Osobně tam teda jezdim chytat jen kapry(na boilies),ale co jsem se bawil se správcem,tak mi bylo řečeno,že se štikama je to slabota.Je fakt,že horní pstruhový rybník je plný pač tam prej nikdo chytat nehchodí:)

reagovat
Čtvrtek 17. dubna 2008 v 18:39 ® Robur
Robur

a co dobrá voda, nějaké štiky tam byly a ještě je tam osvědčený pstruhový rybník s okouny

reagovat
Čtvrtek 17. dubna 2008 v 18:29 ® vetrak
vetrak

U Borovan vim ,ze je jeden soukromy revir.Myslim,ze se jmenuje Linda.Jak je to tam s ubotovanim,to nevim,ale myslim,ze chatky tam nejsou.Ale jinak je to tam dobry.

reagovat