Vyhledávání
e bay
8.7.2007 | judas.d | 2.890 zobrazení | 4 odpovědi
nakupoval jste někdo zde neznáte nějaké německé aukční servry. rad byh znal vaše rady tipy postřehy
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 9. července 2007 v 9:44 ® Firetiger
-
Hlavní metoda placení na eBay je PayPal, ten má i českou jazykovou mutaci a je celkem v pohodě.
reagovat
S posíláním poštou z Ameriky mám smíšené zkušenosti – dodací doba může být týden i dva měsíce. Lepší zkušenosti mám z Anglie, je to přeci jen blíž a hlavně to je v rámci EU, takže se vyhneš DPHčku a clu. Německo jsem nezkoušel, ale intuitivně cítím že lepší výběr a ceny budou na rybářsky větších trzích, i.e. USA a UK. - Pondělí 9. července 2007 v 0:01 ® Prichy
-
nemci se vetsinou brani cokoli posilat do cech. platba je druha vec..dnes uz neni takovy problem, kdyz clovek ve zdravi prezije poplatky.
reagovat - Neděle 8. července 2007 v 19:04 ® xycht
-
Německý aukční servery neznám, ale myslím si,že to nebude tak výhodný jako třeba eBAY nebo koupě z eshopu v USA. Jinak i v USA a na eBAY není všechno výhodný a je potřeba to pořádně spočítat – nezapomínat na clo a DPH
reagovat - Neděle 8. července 2007 v 18:22 ® Shrek
-
na e-bayi jsem nakupoval a vše proběhlo naprosto v pohodě.Akorád nevim jak to tam chodí přesně,protože dohazoval kámoš ze svého účtu a vyzvednul mi to Německu on.Jinak bych řekl že to bude podobný systém jako naše Aukro.
reagovat