Vyhledávání
Shimano Technium 2500 FA
8.7.2007 | Pytel | 3.756 zobrazení | 9 odpovědí
Má tady někdo zkušenosti s navijákem Shimano Technium FA 2500??Uvažují že si ho zakoupím na vláčku.Ještě mi vrta hlavou ten RED arc,kterého si tady každý tak vychvaluje ale já moc firmě Spro nevěřím.Už jsem se jednou u ní spálil.A navíc si toho RED arca nemám kde ošahat u nás :-((A na twina bohužel nemám :-))
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 9. července 2007 ve 12:38 ® oxandrolon reakce na …
-
tak isto som bol vysadený na Shimo, ale to som nemal v ruke Zaubera…zober Zaubera a budeš určite spokojný, to ti garantujem, nič lepšie na vláčku som doposiaľ v ruke nemal, ak ho vezmeš cez net, tak ho predsa môžeš vrátiť, 50Kč ako poštovné ťa nezabije, tak isto som ho bral na slepo, ale neĺutujem !
reagovat - Pondělí 9. července 2007 ve 12:21 ® Pytel
-
oxandrolon:Koukám na to ale u mně je problém že si můžu ošahat jen to Shimano zbytek jak to Spro tak ten Zauber kupují podle obrázku a rád co jsem se dočetl na netu.V Ostravě totiž nemáme normální prodejnu kde něco mají.Možná se hecnu a zkusím ještě někde sehnat twina FA v 2500 v nějakých eshopech jsem ho ještě viděl teď otázka jestli ho mají protože v gammu už není a nebude myslím ten starší model.A plácnu se přes kapsu to zas bude doma radost
reagovat) Jsem holt nějak na to Shimano vysazeny.
- Neděle 8. července 2007 ve 21:47 ® oxandrolon
-
technium znesie max. 2 sezony intenzivnej vláčky, radšej Red arc, čo je kopia Ryobi zauber, ale ešte radšej Ryobi zauber, mám veľkosť 2000 a som nadmieru spokojný, Shimano už nieje to, čo bývalo…
reagovat - Neděle 8. července 2007 v 18:50 ® skwor
-
Pytel: Red arc můžeš koupit bez obav. Používám ho druhou sezónu a neměl jsem s ním jediný problém. Dávám mu celkem zabral, na jaře feeder a plavaná, od 16.6. přívlač.
reagovat - Neděle 8. července 2007 v 18:40 ® Pytel
-
Alivio:To s tebou souhlasím.
reagovat - Neděle 8. července 2007 v 17:06 ® Shrek reakce na …
-
Pytel: na toto téma jsme včera vedli s BoBem debatu.Firma nemůže dělat pouze špičkové výrobky první třídy.Msí dělat i levnější věci a na čem jiném by se ta cena měla projevit než na kvalitě?Tudíž pokud chceš levný naviják,nepočítej,že bude extra kvalitní.No a pokud chceš fakt kvalitu,tak si prostě připlať.To je realita.
reagovat - Neděle 8. července 2007 v 16:07 ® frenki
-
Já mám 2500 i 4000tisícovku na vláčku, mám je už 3 roky a nemůžu si ztěžovat. shimana jsou podle mého názoru dobré navijáky.
reagovat - Neděle 8. července 2007 v 15:56 ® Pytel reakce na …
-
Alivio:No to máš pravdu,ale když si firma dovolí svoje logo umístit na braky tak to se mi prostě nelibí.Měl jsem navijáček na plavajdu a z Tesca rozhodně nebyl ze začátku jsem byl natčeny perfektní chod brzda všechno,ale po roce začal chrochtat a vůle na klíčce a za ty prachy bych měl shimano, které mně ještě nezklamalo v ničem
reagovat - Neděle 8. července 2007 v 15:48 ® Shrek
-
No ono taky neni SPRO jako SPRO.Musím uznat,že některé věci jsou fakt vyvedené.Nesmíš tu značku vnímat pouze jako prodejce ryb. potřeb v prodejnách Tesco.
reagovat