Chytej.cz

Mrtvá ryba jako nástraha? necteno

7.7.2007 | bačus | 4.001 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj. Nejprve bych rád poděkoval všem, kteří mi radili v nákupu vercajku na sumce (smekací naviják nebo multiplikátor?). Mám ale další dotaz. Dá se při lovu s podvodním splávkem na řece, použít jako nástraha mrtvá ryba? Na stojaté vodě by to byla asi blbost, ale na řece by to snad vadit nemuselo. Nebo se pletu? Dík Bačus

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 7. července 2007 v 19:26 ® HaD reakce na …
HaD

A zkoušel jsem to jednou i při chytání na vábničku s Milkym, ale taky bez záběru. Tenkrát jsme to spolu s Milkym vymýšleli, ale jak říkám, bez efektu. Kdyby někdo chtěl, můžu to nafotit :-)

reagovat
Sobota 7. července 2007 v 18:15 ® HaD
HaD

Abych to doplnil, tak jsem byl před chvílí nařčen, že ten nápad jsem jisté osobě ukradl a že nebyl můj. Dnes už si to přesně nepamatuji, jak to vzniklo, možná to vzniklo z debat společně, ale je to myslím nepodstatné. Tu myšlenku měl už i dřív, ale naprosto se neosvědčila a člověk, kterej mě „z ukradení nápadu“ osočil, to ani nikdy nevyzkoušel. Tím pokusným králíčkem, kdo investoval peníze a ztrácel pokusy čas, jsem byl já. To jen pro pořádek kámo.

reagovat
Sobota 7. července 2007 v 17:20 ® judas.d
judas.d

HaD@ty seš kanec rybičkám jsi to koupil a test dělals to jsou ale věci

reagovat
Sobota 7. července 2007 v 16:35 ® breca reakce na …

HaD – a pak že jenom zajíček Duracel doběhne dál… ):o))

reagovat
Sobota 7. července 2007 v 11:34 ® HaD
HaD

Abych pravdu řekl, tak jsem to zkoušel, ale bez záběru. Jednou jsem dokonce před lety tu rybu rozvibroval a stejně nic. A ptáš-li se, jak že jsem ji rozvibroval, tak povím jeden malý příběh.

Psal se tuším rok 2005 a krátce před zahájením vznikly diskuze a polemiky, zda není v souvislosti s novým zákonem o rybaření zakázáno použití živé nástražní ryby. Začal jsem místo trudomyslnosti urputně přemýšlet, jak z toho vybruslit a když jsem jednoho dne projížděl okolo místního obchodu s „hračkami“, dostal jsem geniální nápad. Vlezl jsem tedy do obchodu a vznesl požadavek na co nejmenší, ale zároveň vodotěsnou a co nejvýkonnější vibrující hračku. Spoře oděná prodavačka s melouny za výstřihem vyvalila oči (néé melouny) a začala hledat, nicméně na očích (nééé na melounech) jsem jí viděl, že jí vrtá hlavou PROČ A NA CO? Poté, co mi nabízela zařízeníčka sice luxusní a malá, ale v cenách okolo dvou i více tisíc, jsem nakonec vybral červený plastový model za cenu asi 300 kč s tím, že jej utěsním sám. Prodavačka na mě koukala jak puk, zejména pak když jsem jí řekl, že pokud se to osvědčí, tak koupím další a budu to publikovat a zákazníci se jen pohrnou. To jí srazilo úplně do kolen a nakonec jsem jí musel účel prozradit. Dost ji to pobavilo a začala na věc pohlížet velmi zaujatě a celou věc brala jako seriózní vědecký experiment. A pro pořádek jméno obchodu: Sexshop Eva :-D

PS: utěsněný vibrátor ještě někde mám. Vzpomínám si, že při plném výkonu makal při testech na baterku duracel asi 8 hodin…

reagovat
Sobota 7. července 2007 v 11:32 ® Shrek
Shrek

no ona se dá použít i na stojáku,otázkou je jak na to budou reagovat sumci.Já osobně si myslím,že by se na tekoucí vodě dala mrtvolka použít.

reagovat