Vyhledávání
Diskuze o HOWNĚ
2.7.2007 | regulus | 67.179 zobrazení | 621 odpovědí
Vážení přátelé rybáři, jelikož se smysluplná témata fóra díky dotazům „o ničem“ neustále přesouvají do neviditelné části tohoto vortálu, rozhodl jsem se vám nabídnout fórum, které nahradí nednotlivé stupidní otázky na téma, kde berou kapři, sumci, štiky a jiná havěť, popřípadě jak to vypadá na onom, či tamtom revíru. Díky demenci některých zadavatelů těchto otázek (nevšimli si, že existují stálé fóra, kde by se odpovědi dočkali daleko spíš) se některé smysluplné otázky dostávají do oblasti zapomnění. Žádám tímto všechny zúčastněné, aby svoje stupidní dotazy (z jejich pohledu těžce inteligentní otázky) směřovali do tohoto fóra. Děkuji Regulus.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 11. července 2007 v 15:43 @ Pikes reakce na …
-
dvorak> jj, dej si, dej si..
reagovatAle neboj, rozdejcháš to, pač já fakt moc nepiju, už sem to tu psal.. Mě klidně na celej večer stačí 2 pivka a to du takto „ven“ třeba jednou týdně.. Občas když se domluvíme tak si třeba koupíme flašku do více lidí.. Nebo víno.. Ale to jen občas, když je třeba nějaká akce..
- Středa 11. července 2007 ve 13:06 ® dvorak reakce na …
-
Pikes-Tak ja si dnes navecer dam par kousku i za Tebe,jo? Jenze Ty dost pijes,abych to zitra v praci rozdejchal…
reagovat - Středa 11. července 2007 v 0:29 @ Pikes reakce na …
-
dvorak> ou, tak to bych nechtěl zažít.. Já sem ale měl na druhým odběru nižší hodnoty než na minulým, tak to snad klesá.. Ale hlavně kdybych nešel k doktorce s tím, že mě škrábe v krku, tak bych to přechodil, pač teď se prostě cítím naprosto zdravej a to mám prý teď v plným proudu.. Tak bych o tom ani nevěděl.. A já doufám že budu mít max. ty 3 měsíce, už teď bych si dal pivko s kamošema v nějakým klubu..
reagovatAle ani bez pivka tam nemůžu jít
Aspoň se doma můžu trápit otázkou proč sem to chytl zrovna já..
- Úterý 10. července 2007 v 17:29 ® dvorak reakce na …
-
Pikes-V mem pripade se tenkrat od urceni diagnozy hodnoty postupne zhorsovaly,i pres klid a dietu.Mozna az za mesic se to ustalilo,pak pomalinku dolu.co Ti budu povidat,rok jsem to bez chlastu musel vydrzet…
reagovat - Úterý 10. července 2007 ve 2:00 @ Pikes reakce na …
-
cormaxx> jn, to je, ale při lepším průběhu a nižších hodnotách je to kratší.. A já sem úplně fit a hodnoty mám myslím nízký..
reagovatJinak doma musím být 14 dnů až měsíc (taky podle těch hodnot). Takže supr, ale věřím si na ty dva týdny.. A ještě to zahrnuje dietu na játra, takže nic tučnýho, smaženýho, čoko, nic.. Ani ven nemůžu..
Takže sem zatím tyto prázky prožil naplno..
A nevyloudila se ti z těch sluchátek náhodou ta hudební skupina? (jako skwor)
regulus> ježiš marja mě asi napadlo že neskáčeš radostí ke stropu když tam máš hodně příspěvků..
Sem si dělal srandu..
- Úterý 10. července 2007 v 1:02 ® cormaxx
-
Já jsem si před chvíli nasadil sluchátka na uši,ale najednou mě něco šimralo na uchu ve sluchatku.Tak jsem je sundal a v uchu jsem měl SKWORa.Vůbec nevim kde se mi tu vzal a už vůbec nevim jak se mohl dostat do sluchátek…a pak že škvoři nelezou do uší
reagovat - Úterý 10. července 2007 v 0:59 ® cormaxx
-
Pikes:Tak to ti teda vůbec nezávidim
reagovatpár kámošů to taky mělo.Budeš bez alko,bez sportu,prostě nic a pokud se nepletu tak až 6 měsíců
- Úterý 10. července 2007 v 0:57 ® regulus reakce na …
-
@ Pikes – já z toho žádnou extra radost nemám, to seš na strašně velikým omylu, diskuze je o tom o čem ve skutečnosti je, bohužel. Z druhé srany, sranda muší bét i kdyby na chleba nebylo, né. -:)))))))))
reagovat - Úterý 10. července 2007 v 0:22 @ Pikes reakce na …
-
all> a co ostatní? Taky se pochlubte se svýma „rekordama“, ať má regulus radost že tady bude hodně příspěvků..
reagovat - Úterý 10. července 2007 v 0:19 @ Pikes
-
cormaxx> tak je to v háji, doktorka mi tu mononukleozu dnes potvrdila.. Už na holky fakt kašlu, sou z nic jenom nemoci..
reagovatTak dobře, nekašlu, ale stejnak sou s něma jenom problémy..
Zítra du na další odběr krve – (pochybuju že ve mě ještě nějaká zbyde), aby mi to určily přesněji.. Každopádně na alko si musím nechat zajít chuť minimálně na 3 měsíce..
Přes celý prázky nic.. Tak ten tvůj žabí mrd vyzkouším až po nich
- Pondělí 9. července 2007 v 17:11 ® mirmen
-
Regulus, fuj, slovy pana Bohumila Hrabala
" Diskuze o finálním produktu metabolizmu poživatin "
reagovat - Pondělí 9. července 2007 ve 12:36 ® HaD reakce na …
-
si piš
reagovat - Pondělí 9. července 2007 ve 12:13 ® breca reakce na …
-
Vyddrain – ty taky????
reagovat - Pondělí 9. července 2007 v 9:40 ® Vydrain reakce na …
-
had – já odpovim za tebe
reagovat) prdim a jak
- Pondělí 9. července 2007 v 0:34 ® HaD reakce na …
-
vydrain: a jak zněla? jsem línej
reagovat - Neděle 8. července 2007 ve 23:03 ® judas.d
-
Vydrain@netlač na pilu nebo si HaD prdne
reagovat - Neděle 8. července 2007 ve 21:28 ® Vydrain reakce na …
-
had – odpověz na otázku hehehe a pak ti povim já
reagovat)
- Neděle 8. července 2007 ve 14:47 ® Kouba
-
KUrňa sama lepší spolecnost samí V.I.P…
reagovat - Sobota 7. července 2007 ve 13:48 ® breca reakce na …
-
HaD: a co nějaký baby Jagy?
reagovat - Sobota 7. července 2007 v 1:23 ® HaD reakce na …
-
no o těch nevím, ale pozval jsem Erica Claptona, „Kůkra“ a další
reagovat)
- Sobota 7. července 2007 v 1:19 ® regulus reakce na …
-
HaD – když už ty o Jezince, co Smolíček Pacholíček, Křemílek, Vochomůrka, Rumcajs, Cipísek, Manka atd. -:))) kurnik ty už nevíš, čím bys nás na ten sraz lákal.
reagovat - Sobota 7. července 2007 v 0:48 ® HaD
-
vydra, robur atd: jen počkejte, ještě budete litovat. apropo vydro, budeš na srazíku? jezinka už je hlášená
reagovat - Čtvrtek 5. července 2007 ve 22:13 ® Rybar211
-
ja teda nikoho osobne neznam, ale to je skoda
reagovat - Čtvrtek 5. července 2007 v 15:49 ® Prichy reakce na …
-
acid23: no vidis, vlastne ses nevedomky chytil do pasti a tak trochu dal za pravdu regulovi.......v prvni rade je dobre kdyz prijdes k vode zacit cist vodu a zvolit misto prip. mista a strategii lovu......ty jsi prisel k prijezdove ceste, sedl si mezi „partu rvoucich ozralych pubescentu“ a nahodil jsi. Co jsi cekal, ze chytnes
Nic neber osobne, ale nedalo mi to hihi, dost mozna jsi clovek uvazlivy a moudry…ostatne to se dockame z tve reakce.
Jinak celkove je debata po netu takova zahadna, clovek nevi kdo sedi na druhe strane, kdo jak premysli, ci je to 60-ti lety pan ci 13-lety zacatecnik, to se bud pozna z hooodne prispevku, nebo pokud se lide osobne znaji…coz je o vetsine diskutujicich pravda.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2007 ve 13:39 ® regulus reakce na …
-
acid23 – nevím, co to je „šamponek ani sk8táček“, ale za 22 minut ses tady ani neohřál, ale hlavně jsi se nedokázal zorientovat. Klikni si nahoře na Fórum a Aktuální témata, můžeš si to tam setřídit i podle množství odpovědí, podle kategorií atd. Až si to prolouskneš možná pochopíš i toto téma, respektive důvod proč jsem ho zakládal. Ve fóru se točí témata jednak podle toho, co se v dané době loví a je tam pár témat, které se točí celej rok. Semtam tam někdo hodí smysluplnej dotaz, o kterým se dá diskutovat. V poslední době se ale vynořilo několik duplicitních témat, případně otázek který spíš patřili do stálých diskuzí a jejich pisatelé se čertili, že jim nikdo neodpovídá, což bylo ovšem pochopitelný, protože dotazy byly buď stupidní nebo už stokrát zodpovězený, jenže ve stejným nebo podobným fóru, případně v tom dlouhodobě se točícím fóru, které se díky takovýmto dostaly z viditelný části. Jejich autoři jsou především lidé, co jsou přihlášení pár minut.
Jinak s tebou souhlasím, že je to „fuck demence“ a vovovovotom to je. Za úspěch této recesní diskuze fakt nemůžu. Vítej na Chytej. -:))))))))))))
reagovat - Čtvrtek 5. července 2007 v 11:50 ® judas.d
-
regulus@tak tak balhorodí uhodls
reagovat - Čtvrtek 5. července 2007 v 11:49 ® dvorak reakce na …
-
acid23-ale zase skoda tech ryb…
reagovat - Čtvrtek 5. července 2007 v 11:34 ® acid23
-
Čus,nejsem žádnej šamponek ani sk8táček,ale tohle je fuck demence!!Nechápu proč tu nezaložíte nějakou místnost,která je užitečná pro rybáře.Taky si myslím,že není nic špatnýho na tom se zeptat kam na ryby a na jaký rybí druh se na revíru specializovat.Ušetřilo by to mnoha lidem čas i peníze.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2007 v 10:56 ® regulus
-
Alivio, bych typoval, že judas.d bude asi Moravák. -:))))
reagovat - Středa 4. července 2007 ve 23:08 ® judas.d
-
Alivio@tak tak svatá pravda
reagovat