Vyhledávání
Diskuze o HOWNĚ
2.7.2007 | regulus | 67.115 zobrazení | 621 odpovědí
Vážení přátelé rybáři, jelikož se smysluplná témata fóra díky dotazům „o ničem“ neustále přesouvají do neviditelné části tohoto vortálu, rozhodl jsem se vám nabídnout fórum, které nahradí nednotlivé stupidní otázky na téma, kde berou kapři, sumci, štiky a jiná havěť, popřípadě jak to vypadá na onom, či tamtom revíru. Díky demenci některých zadavatelů těchto otázek (nevšimli si, že existují stálé fóra, kde by se odpovědi dočkali daleko spíš) se některé smysluplné otázky dostávají do oblasti zapomnění. Žádám tímto všechny zúčastněné, aby svoje stupidní dotazy (z jejich pohledu těžce inteligentní otázky) směřovali do tohoto fóra. Děkuji Regulus.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 4. července 2007 ve 21:58 ® Shrek reakce na …
-
Přelez,přeskoč,ale nepodlez......... známe,neboj.Na tom jsem vyrůstal.
reagovatBožská to hudba pro mé uši.
- Středa 4. července 2007 ve 21:40 ® judas.d
-
Alivio@jsi Čech Čech Čech taksy toho Važ
reagovat - Středa 4. července 2007 ve 20:44 ® Shrek reakce na …
-
nevim jak Ty,já třeba Čech jsem.Ovšem o Tvé národnosti po přečtení věty „proste co dodat jeste ze sme cech“ pochybuji.
reagovat - Středa 4. července 2007 v 19:54 ® troutman2 reakce na …
-
kdyby toto tema vzniklo v jakymkoliv jinym state tak jeho zakladatele odosudej za absolutniho debila ae Češi sou asi nej narod kery si ze vseho dokaze udelat prdel!!!!a mluvit o vsem a o vsech kravinach:DDDDDDDDDDDDDDDDDDproste co dodat jeste ze sme cech:DDDDDDDDDDDDD
reagovat - Středa 4. července 2007 v 17:44 ® judas.d
-
regule a cos čekal?????
reagovat - Středa 4. července 2007 v 17:34 ® regulus
-
To snad není pravda, přes 100 příspěvků na takovou p******u, nevíte náhodou nekdo, jak se dělá smajlík s kroutící hlavou. -:))))))))
reagovat - Středa 4. července 2007 v 16:48 @ Pikes reakce na …
-
cormaxx>
reagovattak na diskotéky nechodím, pač tam chodí moc takových těch šampónků nebo agresivních zhulených skejťáků – (mohl si jim prodat ten svůj nález..
) A hudba je většinou dost hrozná.. K tomu ani kamoši tomu moc neholdují, tak sám bych se tam asi nudil.. Ale mám v plánu tam už zajít, pač tam sou hezký (ikdyž občas hloupý..
) holky, a přijde mi, že je hrozně lehký je sbalit, pač si myslím že tam chodí hlavně kvůli tomu..
Jinak já mám rád takový ty hospy kde hraje hudba (třeba Dj) a je tam parket, prostě takový kluby.. A máme tady i open-air klub, kterej už se taky sice blíží dýze, ale ten mám rád..
A ta nemoc je hrozný svinstvo, doufám že se to nepotvrdí.. Ikdyž už v to ani moc nevěřím..
- Středa 4. července 2007 v 15:15 ® cormaxx
-
Pikes: nemáš se po hospodách a diskotékách s nikym ocucávat
reagovat…ne že bych ti tu nemoc přal
- Středa 4. července 2007 ve 13:13 ® Shrek reakce na …
-
toulovec:tak jsem se běžel podívat ke tchýni.Ještě to chceš vědět?
reagovat - Středa 4. července 2007 ve 13:11 ® Rybar211 reakce na …
-
to nevim, podivej se na slunko
reagovat - Středa 4. července 2007 ve 13:09 ® toulovec
-
nevíte někdo kolik je hodin??
reagovat - Středa 4. července 2007 ve 12:47 @ Pikes reakce na …
-
cormaxx, longr> tak teda ty názvy sou tak lákavý, že to budu muset vyzkoušet
reagovatTak dík za tip.. regulus> dnes sem byl u doktorky a mám možná mononukleózu, tak to budu mít místo té tvé „odmašťovny“, pač jesi se to potvrdí (jako doufám že ne, dnes sem byl na odběru), tak si min. 3 měsíce k alkoholu ani nečuchnu..
Ale víc mě sere, že jesi se to fakt potvrdí, tak že si celý prázky nečuchnu ani k rybám..
Ale tak snad ne..
- Středa 4. července 2007 v 9:23 ® cormaxx
-
Pikes: s tim mlíčkem jak se dává do kafe
reagovata chutná to líp jak samotná zelená
longr: my tomu říkáme ŽABÍ MRD
- Středa 4. července 2007 v 1:14 ® regulus reakce na …
-
PIKES – já osobně bych po tom lese, lehl jak podťatej motorovou pilou a o vylučování opačným koncem než je běžné není třeba se vůbec bavit. já už mám takový ptákoviny za sebou, už jen tak piánko, pivíčko nebo vínečko, panáčka zcela vyjímečně … -:)))))
reagovat - Středa 4. července 2007 v 1:09 ® longr reakce na …
-
Vodníkovo Sperma
reagovat - Středa 4. července 2007 v 0:51 @ Pikes reakce na …
-
cormaxx> no konečně normální názor..
reagovatOstatní asi neznají studentskej život..
Ale s mlíkem?
To se s tím fakt pije? To se z toho spíš posereš, ne?
- Středa 4. července 2007 v 0:47 @ Pikes reakce na …
-
regulus> nj, ale z toho nevím jak bys poskládal les.. (tzn.: zelený sou stromy, velkej rum je medvědice, malej rum je medvídě a absint je stoletej dub..
reagovat) Ale jinak mě tvrdej alkohol vcelku nechutná žádnej, když už, tak je dobrej s něčím smíchanej..
- Středa 4. července 2007 v 0:41 ® cormaxx
-
Pikes: Mno kurňa
reagovatale kdyby bylo k tý zelený mlíčko tak by se to dalo
- Středa 4. července 2007 v 0:35 @ Pikes reakce na …
-
dvorak> však já to samozřejmě nepiju každej den!! Toto sem měl na poslední narozky (ty se musí oslavit) a normálně piju taky jenom rekreačně do nálady, takže kocovinu (většinou nikdy) nemám.. Zřídkakdy to ulítne, ale aspoň je pak sranda..
reagovatA propálenýho ještě nic určitě nemám..
- Středa 4. července 2007 v 0:30 ® regulus
-
FOR ALL – kurnik, vy jste to ale rozjeli. -:))))))))))))))
reagovat - Středa 4. července 2007 v 0:28 ® regulus reakce na …
-
PIKES – já už bliju jenom z toho obrázku, samej barevnej chlast, fuj, nic přírodního. Moje parketa je slivovice, whisky a vůbec destiláty, denaturovanej líh s trestí prostě nemusím. Taky mimo jiné piju střídmě.
reagovat - Středa 4. července 2007 v 0:24 ® regulus
-
PIKES – BINGO
reagovat - Středa 4. července 2007 v 0:07 ® dvorak reakce na …
-
Tak to mam dost!No,ja driv mel v oblibe ruzne pivni souteze,ale ted uz piju jen tak"rekreacne".Kotel uz je malinko propalenej a hlavne je me lito druheho dne…
reagovat - Úterý 3. července 2007 ve 23:53 @ Pikes reakce na …
-
dvorak>
reagovatvůbec ne, já sem neblib, ani mi nebylo nějak špatně.. Jenom sem byl „trochu“ najetej a aji sem v tom stavu dokázal sbalit jednu holku..
Takže v klidu, ale jako je toho dost, no.. Máš na panáka 6 vteřin.. Ale když si ze začátku nahrabeš, tak ti to pak krásně vychází.. Posílám ti na inspiraci fotku..
BTW.: jeden vzdálenější kamoš to dal za 18 vteřin..
Jako dalo by se to, ale to už by na to blití bylo..
- Úterý 3. července 2007 ve 23:24 ® dvorak
-
@Pikes,kdyz pokacis ten"les",tak musis jeste vydrzet nejakou dobu bez bliti? Ja jen ze jsem si to zkusil predstavit…Ta minuta je najednou dost kratka,ne?
reagovat - Úterý 3. července 2007 v 17:54 ® Vydrain reakce na …
-
proto přece regulus tuhle diskuzi zakládal, né?
reagovat - Úterý 3. července 2007 v 16:42 ® breca reakce na …
-
Prichy – nezapomeň, jak jde o hov.o, český národ na to dokáže vést plodné sáhodlouhé debaty…
reagovat - Úterý 3. července 2007 v 16:40 ® breca reakce na …
-
Alivio – je pravda že z malého nevinného prdu se může stát velká velká polízanice… Ale lízat bych ji nechtěl!!! ):o))
reagovat - Úterý 3. července 2007 v 16:12 ® Prichy
-
HaD: vyhodnoceni temat ve foru na chytej, dle poctu prispevku by mohlo byt velice zajimave. Myslim, ze „se svym craluso“ splavkem bych musel byt uplne posledni…ale jak jde o kraviny hihi
reagovat - Úterý 3. července 2007 v 15:20 ® Shrek
-
breca: musí se začít od začátku.......a na začátku hovna je malý nevinný prd.
reagovat