Chytej.cz

Diskuze o HOWNĚ necteno

2.7.2007 | regulus | 67.182 zobrazení | 621 odpovědí

Vážení přátelé rybáři, jelikož se smysluplná témata fóra díky dotazům „o ničem“ neustále přesouvají do neviditelné části tohoto vortálu, rozhodl jsem se vám nabídnout fórum, které nahradí nednotlivé stupidní otázky na téma, kde berou kapři, sumci, štiky a jiná havěť, popřípadě jak to vypadá na onom, či tamtom revíru. Díky demenci některých zadavatelů těchto otázek (nevšimli si, že existují stálé fóra, kde by se odpovědi dočkali daleko spíš) se některé smysluplné otázky dostávají do oblasti zapomnění. Žádám tímto všechny zúčastněné, aby svoje stupidní dotazy (z jejich pohledu těžce inteligentní otázky) směřovali do tohoto fóra. Děkuji Regulus.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 26. ledna 2011 ve 23:47 ® LuboO reakce na …
LuboO

PetrC> mas na mysli, ze doba je zla a bude horsi? Nedavno som pisal do nejakeho fora, ze vymknuta z kloubu, doba šílí…

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:44 ® PetrC reakce na …

LuboO> tak to jsou brouci na tentonoc (na hovno). Doba je zlá a bude to horší.
Kolikrát to už někdo napsal/vyřkl/zařval před tím, než já?
Kolikrát si to už někdo musel přečíst nebo vyslechnout?
Kolikrát se zbořil svět a kolikrát se ještě zboří?
Kolikrát se to bude ještě opakovat?

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:43 ® osprey reakce na …
osprey

sus1> Fajn, než si ji dáš, napiš mi do osobky, co konkrétně tou bezpáteřností myslíš.

Pokud by šlo o mě, mívám celkem slušnou snahu jít do sebe. Ale člověk musí vědět, na čem je. A u tvých narážek teda zrovna neví.

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:43 ® džigit reakce na …

sus1> jakou máš?

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:38 ® sus1

Du si dát raděj Tulamorku.:-)

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:38 ® LuboO reakce na …
LuboO

PetrC> never, v tejto dobe su aj brouci fajnovi, hocijake hovno ti nezozeru, skor sa ti na to vys.ru…

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:38 ® sus1

osprey> Prosimtě, mě nic nechybí,mě jen vadí zrovnatak ta ,,bezpáteřnost" a co k tomu ještě je,nic víc.
Jistě že si mě nic neudělal( co bych si až tak nějak měl zvedat),taky se tady o tom nezminuju.

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:37 ® PetrC reakce na …

regulus> vím, jen jsem konstatoval.

;-) ;-)
reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:36 ® PetrC reakce na …

LuboO> ti se v tom neprobírají, ti to konzumují. Přímo a bez uvažování je-li to o hovně nebo zda je to hovno.

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:34 ® PetrC reakce na …

sus1> to není divení, to je prostě prostý sprostý příspěvek o hovně.

:-D :-D
reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:32 ® osprey reakce na …
osprey

sus1> No tak to napiš, co si myslíš a jak to vidíš. Nevím, co sis vyslechl na srazu a teď ti to chybí.

Já ti sice tvrdě oponuju, když si myslím něco jiného, ale pokud vím, nikdy jsem ti nic neprovedl, ani sprostý na tebe nejsem.

A s Roburem se dohaduju docela často.

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:32 ® regulus
regulus

PetrC> dyť je to v názvu fóra, tady se diskutuje vo HOWNĚ … :-D

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:31 ® LuboO reakce na …
LuboO

PetrC> hovno probiraj brouci a mouchy, tu sa o hovne diskutuje.

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:30 ® sus1 reakce na …

PetrC> Čemu se divíš???? si přečti název fora??!:-))

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:29 ® PetrC

Ty brďo, já se potentočkuju, oni tu diskutují o ničem (ty vole, já se z toho poseru, voni tady probíraj hovno).

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:28 ® sus1 reakce na …

osprey> Žes to teda nenapsal první Roburovi??!!

Docela si to trefil – ,, drbat po straně " .
Něco jsem si vyslechl na srazu,ale jedinej já to tady veřejně napíšu,co si myslim.Jak potom vypadam před ostatníma??!! je fakt,že asi moc dobře ne( s tim se musim nějak poprat sám),ale to mě právě VADÍ?!!,že jsem slyšel něco řikat a vidim něco jiného psát.

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:20 ® sus1 reakce na …

LuboO> :-93;

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:19 ® LuboO reakce na …
LuboO

sus1> ale ty si nejaky urazlivy, nie?:)

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:19 ® osprey reakce na …
osprey

sus1> A na které z těch čtyř dalších slov, slovíčkáři?

Jestli chceš fakt vědět, proč jsem zareagoval, tak mi vadí ty tvoje neadresné připomínky „bylo mě vysvětleno,… protože je to tak jedině správně…“

Napiš, že prostě Osprey má jiný názor, sdělil ti ho a ty s tím nesouhlasíš. Osprey si na rozdíl od tebe nese za svoje názory zodpovědnost trošku jiného druhu.

Ale tohle je způsob, který mi přide skoro až bezpáteřní – málo odvahy postavit se přímo a dost na to drbat po straně.

A tomu, že když se přestaneš projevovat, tak se něco nějak zásadně změní, tomu snad nevěříš ani sám.

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:18 ® sus1

LuboO> Doufam že snad ne,ale nikdy nevíš,co bude.Na druhou stranu,než psát perly??!,tak raděj nic a jen koukat,to nic nestojí a nejseš za idiota.:-)

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:16 ® LuboO reakce na …
LuboO

sus1> tusis tragicku smrt?

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:11 ® sus1 reakce na …

LuboO> Dobrá,řušim svoje nařízení,ale běda,běda???!!:-))

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:10 ® sus1 reakce na …

osprey> Víš moc dobře,že jsem se neptal na ,,perlu".

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:09 ® osprey reakce na …
osprey

sus1> A co je špatně na slově perla?

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:08 ® LuboO reakce na …
LuboO

sus1> bohuzial, to je vec, ktorej sa nevyhnes. Vzajomne sympatie ci antipatie su cisto osobne veci a nemyslim si, ze su tu nejaki prudki prudici, ktori odradzaju inych, starych, novych, staronovych. Odmlcat sa, to nie je riesenie, skor ked niekto novy zada forum a po tyzdni sa mu nedostane odpovede, to ho odradi. Bud mu konkretne odpovedat na otazku, alebo ho slusne odporucit na uz zalozene forum s tou istou tematikou a potom to nove zrusit. Samozrejme, nemyslim tym niektore stupidne fora, ktoe zakladaju fishbonhonici, ale k veci. Kapisto?:))

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:04 ® sus1 reakce na …

LuboO> Já jsem nepsal,že nemůžou(nesmí) – ale asi nechtějí právě proto,že jsem tady já(nebo jiní). Nemají třeba zrovna sympatie tě pořád číst,tak ani ta chut se nedostaví.Kapiš­to?? .:-)

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 23:00 ® LuboO reakce na …
LuboO

sus1> to je blbost, vari je tu obmedzeny pocet navstevnikov? Ked si tu ty, ja, ktokolvek iny, tak novi sem nemozu ist? Sam tomu neveris.

Pozrel som poslednych 100 for a naratal som cca 22, bez ktorych by som sa zaobisiel a myslim, ze aj ostatni. Ale ked sa pozriem ku susedom, je to este horsie. Tu je to este v pohode. A ze vznikne z recesie nejake inak nezmyselne forum? Co je na tom zle? Aspon je nejaka prdel. Skor mi vadia tie spamy, ako vznikali pred Vianocami.

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 22:56 ® sus1

osprey> A já si myslim,že už píšu málo.:-) A navíc??!! v tomhle foru se to může,aspon teda dle jeho názvu.
Co je na tom špatně???

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 22:55 ® osprey reakce na …
osprey

sus1> Píšeš čím dál větší perly.

reagovat
Středa 26. ledna 2011 ve 22:48 ® sus1

JJ, tak nějak to tady zaznělo, jak píše Robur – … ,,protože mně bylo vysvětleno, že to tak má být, je to tak dobře a jedině správně. „ – Ještě si myslim,že tam bylo napsáno(řečeno) ,, a zvykni si na to,že budou přibejvat ".(což je asi také v pořádku.)
Moje ,,koukání“ tady zjistilo,že nicků(dříve hodně aktivních) opravdu ubejvá ,i když jsem slyšel pravej opak.:-)
To ,že sem někdo dá do galerie 3 fotky??!a brát ho jako ,, aktivního " návštěvníka??!!nebo ,že chodí jen jako ,, monitor "??,tak to má též zásluhu na chodu webu???vytváří ho zajímacím pro ostatní??!! no, nevim.

Taky mě už ale napadlo(ne jednou), jestli to neni náhodou náma(mnou),co jsem chodíme častěji a tim vlastně ,, odtlačujeme " do ústraní ty,kteří by chtěli nějak začít,ale právě naše přítomnost jim to nějak ,, nedovoluje ".
Já jsem si dal za úkol,bejt tady od nového roku co nejmín a tak dát prostor jiným,kteří jsem chtějí jít a .....

Jak to vidíte vy??,ostatní.

reagovat