Chytej.cz

Diskuze o HOWNĚ necteno

2.7.2007 | regulus | 67.176 zobrazení | 621 odpovědí

Vážení přátelé rybáři, jelikož se smysluplná témata fóra díky dotazům „o ničem“ neustále přesouvají do neviditelné části tohoto vortálu, rozhodl jsem se vám nabídnout fórum, které nahradí nednotlivé stupidní otázky na téma, kde berou kapři, sumci, štiky a jiná havěť, popřípadě jak to vypadá na onom, či tamtom revíru. Díky demenci některých zadavatelů těchto otázek (nevšimli si, že existují stálé fóra, kde by se odpovědi dočkali daleko spíš) se některé smysluplné otázky dostávají do oblasti zapomnění. Žádám tímto všechny zúčastněné, aby svoje stupidní dotazy (z jejich pohledu těžce inteligentní otázky) směřovali do tohoto fóra. Děkuji Regulus.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 23:24 ® regulus
regulus

Mě z vás asi je*ne, to je fakt diskuze ..... šak víte.

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 22:33 ® Robur
Robur

Prichy ještě technická, ten tvůj příspěvek 19:59 to je recitativ nebo se to nějak rapuje?:-)) )

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 22:22 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Konec básníků? Konec rybářů :-)) )

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 21:54 ® Prichy
Prichy

Tomik: tak s tim nepujdes ani do okresniho kola souteze „Mladý Básník“ :-D

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 21:41 ® Mary reakce na …
Mary

Tomik: abys to tam mohl přidat tu poslední sloku, protože, kdo u Vás zná Příchyho.???

Láska nejsou city povídali mniši ty to měří pěnězi
s rybářkami na mezi.

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 21:26 ® Robur
Robur

no tak ještě jedna sloka:

Láska nejsou city, povídal to Přichy. Ten to měří penězi
s rybářkami na mezi.

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 21:18 ® regulus reakce na …
regulus

No já jenom čučím, taky to je jako Konec básníků v Čechách nebo jak se to jmenovalo.

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 21:01 ® Mary reakce na …
Mary

Robur: Nazdárek kašpárek. Zapomněl jsi, že nezdravil Tebe, ale Mary.

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:59 ® Prichy reakce na …
Prichy

láska je jen slovo, to už slyším po sté, můžem to říct slušně, může to být sprosté…

Láska jsou i city, slyšel jsem to posté. Psát však na to báseň připadá mi prosté.

Jestli se nepletu Robure, tak i o peníze někdy jde, Tak než pozveš slečnu na víno,
a zírat budete do prádzné sklenky, byť usměv pěkný, oči jako skleněnky, mrkni se holce do kabelky, co tam skrývá za složenky, …jestli ovšem nechceš přijít na hůl …ty hrdino! :-D

nebo jak byl ten yamb :-O :-O

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:51 ® regulus reakce na …
regulus

Robur – já su docela spokojenej tak jak vypadám. Pravda není to sice žádná sláva, ale mohlo to bejt horší.

BTW taky tě tak deprimujou ty fotky mníků??? Kdy vyrazíme???

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:47 ® Robur
Robur

Reguel, pokud chceš vypadat jako poeta a básník, tedy jako já, tak bys mohl říkat nazdárek, kašpárek

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:46 ® regulus reakce na …
regulus

MARY – nazdar

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:44 ® Mary reakce na …
Mary

regule: to bude asi profesionální deprese.

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:38 ® regulus reakce na …
regulus

Robur – to je taky nějaká nemoc????

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:36 ® Tomik
Tomik

Robur> moc diky je to super..:)

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:32 ® Robur
Robur

Regule, já mám fildu:-))

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:31 ® Robur
Robur

láska je jen slovo, to už slyším po sté, můžem to říct slušně, může to být sprosté…

Láska jsou i city, slyšel jsem to posté. Psát však na to báseň připadá mi prosté.

No a je to

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:28 ® regulus reakce na …
regulus

Robur – já si dycky myslel, že se u profese pedagog mění zaměstnání v diagnózu až po určitým množství odučenejch roků, ale asi je to už od pajdáku, že???

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:26 ® Tomik
Tomik

Robur> stačí pět řádečků, abych aspon něco měl..:)

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:25 ® regulus reakce na …
regulus

cormaxx – řekl bych, že mník je říční ryba a vyhledává kamenitý dno, takže asi moc ee, nicméně pokud ho tam vysadíš tak nejspíš nechcípne, ale jak moc mu to vyhovuje to netuším. Z druhé strany, kdysi se mníci sem tam chytali v zadní části Brněnské přehrady a to je prakticky stoják a o kamenitým dně tam nemůže být ani řeč, takže nevím.

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:19 ® Robur
Robur

dobrá každý přidáme rým: Penisem lze říci mnoho chceš rým obkročmý nebo jaký? nepreferuji 5stopý yamb:-))

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:13 ® Tomik
Tomik

Nemáte tady někdo básnický střevo? Do zítra musím sesmolit báseň na téme „Láska není jenom slovo“..:-(( :-(( Předem díky PS: může to bejt i sprostý..:-)

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 v 19:57 ® cormaxx
cormaxx

Chci se zeptat, jaký je váš názor na vysazování mníka na stojáky? Já s touto rybou nemám žádné zkušenosti a nic o ní nevím,tak mě to jen zajímá jestli se jí může i na stojáku dařit a jestli je naděje,že se tu za pár let chytne nějaký větší.....

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2007 v 18:47 ® Prichy
Prichy

regulus: musime vytahnout toto tema opet nahoru, nektere nazory ci teze se ani nedaji cist, tak tady se muzou panove vyradit, kdyz uz chteji tukat do klavesnice

reagovat
Pondělí 29. října 2007 v 19:31 ® cormaxx
cormaxx

n

reagovat
Pondělí 29. října 2007 v 19:30 ® cormaxx
cormaxx

kopi: mě to taky nejde:-(

reagovat
Pondělí 29. října 2007 v 16:41 ® kopi
kopi

Proč mi nejde ve fotografijích dávat komentáře? Jde vám to?

reagovat
Sobota 27. října 2007 ve 13:20 ® yerrx reakce na …
yerrx

hraje tu nekdo hru rapala pro fishing? nevite na ktere mape sou sumecci.....

reagovat
Pondělí 15. října 2007 v 9:34 ® Mary
Mary

Pro všechny: A přec, každý, kdo tu žije, měl by poctu hovnu vzdát, co jsou platný milióny, když nemůže člověk srát? Ale jedna věc mě těší, v hovnu čerpám nauku,
v hovně jsme si všichni rovni, bez reptání bez hluku. Ať ho vysral cigán v háji, nebo slavný generál, hovno má svou různou formu, no a smrdět bude dál.

reagovat
Sobota 13. října 2007 ve 20:25 ® ART
ART

jedu na štědronín nevite přesně jak to tam ted vipada s rybama

reagovat