Vyhledávání
Diskuze o HOWNĚ
2.7.2007 | regulus | 67.176 zobrazení | 621 odpovědí
Vážení přátelé rybáři, jelikož se smysluplná témata fóra díky dotazům „o ničem“ neustále přesouvají do neviditelné části tohoto vortálu, rozhodl jsem se vám nabídnout fórum, které nahradí nednotlivé stupidní otázky na téma, kde berou kapři, sumci, štiky a jiná havěť, popřípadě jak to vypadá na onom, či tamtom revíru. Díky demenci některých zadavatelů těchto otázek (nevšimli si, že existují stálé fóra, kde by se odpovědi dočkali daleko spíš) se některé smysluplné otázky dostávají do oblasti zapomnění. Žádám tímto všechny zúčastněné, aby svoje stupidní dotazy (z jejich pohledu těžce inteligentní otázky) směřovali do tohoto fóra. Děkuji Regulus.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 26. listopadu 2007 ve 23:24 ® regulus
-
Mě z vás asi je*ne, to je fakt diskuze ..... šak víte.
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 22:33 ® Robur
-
Prichy ještě technická, ten tvůj příspěvek 19:59 to je recitativ nebo se to nějak rapuje?
reagovat)
- Pondělí 26. listopadu 2007 ve 22:22 ® Vydrain reakce na …
-
Konec básníků? Konec rybářů
reagovat)
- Pondělí 26. listopadu 2007 ve 21:54 ® Prichy
-
Tomik: tak s tim nepujdes ani do okresniho kola souteze „Mladý Básník“
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 21:41 ® Mary reakce na …
-
Tomik: abys to tam mohl přidat tu poslední sloku, protože, kdo u Vás zná Příchyho.???
Láska nejsou city povídali mniši ty to měří pěnězi
reagovat
s rybářkami na mezi. - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 21:26 ® Robur
-
no tak ještě jedna sloka:
Láska nejsou city, povídal to Přichy. Ten to měří penězi
reagovat
s rybářkami na mezi. - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 21:18 ® regulus reakce na …
-
No já jenom čučím, taky to je jako Konec básníků v Čechách nebo jak se to jmenovalo.
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 21:01 ® Mary reakce na …
-
Robur: Nazdárek kašpárek. Zapomněl jsi, že nezdravil Tebe, ale Mary.
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:59 ® Prichy reakce na …
-
láska je jen slovo, to už slyším po sté, můžem to říct slušně, může to být sprosté…
Láska jsou i city, slyšel jsem to posté. Psát však na to báseň připadá mi prosté.
Jestli se nepletu Robure, tak i o peníze někdy jde, Tak než pozveš slečnu na víno,
a zírat budete do prádzné sklenky, byť usměv pěkný, oči jako skleněnky, mrkni se holce do kabelky, co tam skrývá za složenky, …jestli ovšem nechceš přijít na hůl …ty hrdino!nebo jak byl ten yamb
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:51 ® regulus reakce na …
-
Robur – já su docela spokojenej tak jak vypadám. Pravda není to sice žádná sláva, ale mohlo to bejt horší.
BTW taky tě tak deprimujou ty fotky mníků??? Kdy vyrazíme???
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:47 ® Robur
-
Reguel, pokud chceš vypadat jako poeta a básník, tedy jako já, tak bys mohl říkat nazdárek, kašpárek
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:46 ® regulus reakce na …
-
MARY – nazdar
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:44 ® Mary reakce na …
-
regule: to bude asi profesionální deprese.
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:38 ® regulus reakce na …
-
Robur – to je taky nějaká nemoc????
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:36 ® Tomik
-
Robur> moc diky je to super..:)
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:32 ® Robur
-
Regule, já mám fildu
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:31 ® Robur
-
láska je jen slovo, to už slyším po sté, můžem to říct slušně, může to být sprosté…
Láska jsou i city, slyšel jsem to posté. Psát však na to báseň připadá mi prosté.
No a je to
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:28 ® regulus reakce na …
-
Robur – já si dycky myslel, že se u profese pedagog mění zaměstnání v diagnózu až po určitým množství odučenejch roků, ale asi je to už od pajdáku, že???
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:26 ® Tomik
-
Robur> stačí pět řádečků, abych aspon něco měl..:)
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:25 ® regulus reakce na …
-
cormaxx – řekl bych, že mník je říční ryba a vyhledává kamenitý dno, takže asi moc ee, nicméně pokud ho tam vysadíš tak nejspíš nechcípne, ale jak moc mu to vyhovuje to netuším. Z druhé strany, kdysi se mníci sem tam chytali v zadní části Brněnské přehrady a to je prakticky stoják a o kamenitým dně tam nemůže být ani řeč, takže nevím.
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:19 ® Robur
-
dobrá každý přidáme rým: Penisem lze říci mnoho chceš rým obkročmý nebo jaký? nepreferuji 5stopý yamb
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:13 ® Tomik
-
Nemáte tady někdo básnický střevo? Do zítra musím sesmolit báseň na téme „Láska není jenom slovo“..
reagovatPředem díky PS: může to bejt i sprostý..
- Pondělí 26. listopadu 2007 v 19:57 ® cormaxx
-
Chci se zeptat, jaký je váš názor na vysazování mníka na stojáky? Já s touto rybou nemám žádné zkušenosti a nic o ní nevím,tak mě to jen zajímá jestli se jí může i na stojáku dařit a jestli je naděje,že se tu za pár let chytne nějaký větší.....
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 v 18:47 ® Prichy
-
regulus: musime vytahnout toto tema opet nahoru, nektere nazory ci teze se ani nedaji cist, tak tady se muzou panove vyradit, kdyz uz chteji tukat do klavesnice
reagovat - Pondělí 29. října 2007 v 19:31 ® cormaxx
-
n
reagovat - Pondělí 29. října 2007 v 19:30 ® cormaxx
-
kopi: mě to taky nejde
reagovat - Pondělí 29. října 2007 v 16:41 ® kopi
-
Proč mi nejde ve fotografijích dávat komentáře? Jde vám to?
reagovat - Sobota 27. října 2007 ve 13:20 ® yerrx reakce na …
-
hraje tu nekdo hru rapala pro fishing? nevite na ktere mape sou sumecci.....
reagovat - Pondělí 15. října 2007 v 9:34 ® Mary
-
Pro všechny: A přec, každý, kdo tu žije, měl by poctu hovnu vzdát, co jsou platný milióny, když nemůže člověk srát? Ale jedna věc mě těší, v hovnu čerpám nauku,
reagovat
v hovně jsme si všichni rovni, bez reptání bez hluku. Ať ho vysral cigán v háji, nebo slavný generál, hovno má svou různou formu, no a smrdět bude dál. - Sobota 13. října 2007 ve 20:25 ® ART
-
jedu na štědronín nevite přesně jak to tam ted vipada s rybama
reagovat