Chytej.cz

Diskuze o HOWNĚ necteno

2.7.2007 | regulus | 67.708 zobrazení | 621 odpovědí

Vážení přátelé rybáři, jelikož se smysluplná témata fóra díky dotazům „o ničem“ neustále přesouvají do neviditelné části tohoto vortálu, rozhodl jsem se vám nabídnout fórum, které nahradí nednotlivé stupidní otázky na téma, kde berou kapři, sumci, štiky a jiná havěť, popřípadě jak to vypadá na onom, či tamtom revíru. Díky demenci některých zadavatelů těchto otázek (nevšimli si, že existují stálé fóra, kde by se odpovědi dočkali daleko spíš) se některé smysluplné otázky dostávají do oblasti zapomnění. Žádám tímto všechny zúčastněné, aby svoje stupidní dotazy (z jejich pohledu těžce inteligentní otázky) směřovali do tohoto fóra. Děkuji Regulus.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 29. července 2007 ve 2:00 ® Kouba
Kouba

JO myslel sem ten soukromak:)

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 0:50 ® regulus reakce na …
regulus

Kouba su z Brna a do Podolí, pokud myslíš ten soukromák nechodím. Nějak se těmto typům revírům vyhýbám a dírky taky nejsou moje parketa.

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 0:46 ® Kouba
Kouba

Nahou ses z brna nechodis do podolí na pstruhy???

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 0:43 ® Kouba
Kouba

jasny Az si budu kupovat novej vlacak ..tak pisnu :-) Nebo pokud budu chtit prejit na brodaky a mušku:)

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 0:42 ® Kouba
Kouba

Jasny v pohode:)

reagovat
Sobota 28. července 2007 ve 20:34 ® regulus reakce na …
regulus

Kouba – vono to bude asi tím, že jsi tu otázku hodil sem a nikoliv do kaprařiny. Toto téma měla bejt jakási recese a kapku se to zvrtlo. Odpověděl bych ti i tady, ale toto opravdu není moje parketa, jinými slovy, kaprařině rozumím jako koza petrželi, proto jsem nereagoval.

reagovat
Sobota 28. července 2007 v 19:16 ® Kouba
Kouba

Njn Ale prece jenom se nasel nekdo normalni mohlo by jich bejt vííííc:)

reagovat
Sobota 28. července 2007 v 18:15 ® Shrek reakce na …
Shrek

protože to je diskuze o Howně a ne o prutech :-D

reagovat
Sobota 28. července 2007 v 15:28 ® Kouba
Kouba

JJ cetl a mockrat ti dekuju ale ses jedinej kdo me na to odpovedel:)

reagovat
Pátek 27. července 2007 ve 23:16 ® Shrek reakce na …
Shrek

Kouba:psal jsem Ti to o příspěvek níž.Četl jsi to?

reagovat
Pátek 27. července 2007 v 16:17 ® Kouba
Kouba

Pak se jeste rohoduju u tohoto Shakespeare – Ganza Carp 3,6m/2,75lb …Zcela nová řada prutů od prestižní firmy Shakespeare, které byly vyvíjeny předními kapraři v Anglii. Pruty byli pečlivě navrženy tak, aby dosahovali co nejdelších hodů, při zachování síly prutu a citlivosti při zdolávání úlovku. Štíhlá konstrukce blanku potěší i náročnější rybáře, kteří hledají kvalitní prut za rozumnou cenu.Samozřejmostí je osazení prutu kvalitními SIC očky. Ergonomické sedlo perfektně sedne do ruky zakončeno rukojetí z EVA materiálu. ......tyto maji bezpatkovy ocka mohly by bejt taky fuji chci aby udice byla tenka dobre se snou hazelo daleko,, aby byla kvaltni a neco vydrzela njn Poradte mi Ganza nebo Beta??

reagovat
foto/forum/2007/th-img2280.jpg
Pátek 27. července 2007 v 8:05 ® Shrek reakce na …
Shrek

pokud Ti nevadí transportní délka u těch dvoudílů (1,8 m),tak proč ne.Je mi jasné,že Ti jde o tu akci 1+1.Vzal bych spíše Ganza Carp 3,6m/3lb,je to třílibrák.Takže asi takhle: PRO: akce 1+1 zdarma (995 Kč/ks) PROTI: Transportní délka

Nepočítám detaily na které má každý rybář svůj názor.Pokud se Ti problémy s transportem vykompenzujou nízkou pořizovací cenou,ber je.

reagovat
Pátek 27. července 2007 v 7:23 ® vsetinek

Prichy, ale nebylo to úplně H… :-D

reagovat
Čtvrtek 26. července 2007 ve 23:30 ® Prichy
Prichy

dneska jsem tady teda uplne spravne, krome spadleho „asi“ bolinka a okounka totalne nic, kdyby alespon byly zabery. Bylo to celkem o H :-)

reagovat
Čtvrtek 26. července 2007 ve 23:03 ® Kouba
Kouba

Tady je dalsi fotecka

reagovat
foto/forum/2007/th-img2279.jpg
Čtvrtek 26. července 2007 ve 22:58 ® Kouba
Kouba

Dalsi fotecka
zajimalo by me jestli neni moc tluste a co vy na to ?? jestli je to dobry nebo uplne na howno??Necham si poradit

reagovat
foto/forum/2007/th-img2278.jpg
Čtvrtek 26. července 2007 ve 22:57 ® Kouba
Kouba
reagovat
foto/forum/2007/th-img2277.jpg
Čtvrtek 26. července 2007 ve 22:56 ® Kouba
Kouba

Zdravim vsecky …potrebuju znat vas nazor popripade komentar …chci si koupit prut Shakespeare – Beta Carp 3,6m – 2,5 lb …Prut je postaven na kvalitním X-WRAP karbonovém blanku a je osazen SIC očky. Nová rukojeť je z EVA materiálu s protiskluzovým povrchem. Grafitový držák navijáku s kovovým vyztužením. Pruty mají rychlejší akci.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2276.jpg
Čtvrtek 26. července 2007 ve 13:27 ® breca reakce na …

Myslím, že to je přesně to, co se sem hodí......

Sedí žabka na ohromně velkém hovně. Kdosi jde okolo a zeptá se:

• Žabko, co je to tu za obrovské hovno?
  • To je velmi dlouhá historie. – řekne žabka.
  • Nevadí, že je dlouhá, řekni mně jí.
  • Bylo to tak. – začala svoje vyprávění žabka – Žil kdysi na jednom břehu divoké hluboké řeky krásny mladík a na druhém překrásná dívka. Jednou si vyšli oba najednou k řece, uviděli se a najednou se jeden do druhého zamilovali. Mladík měl malý člun a tak v něm přeplaval divoku hlubokou řeku k dívce. Celý den se potom procházeli, povídali si a milovali se. Večer mladík sedl do své loďky a vratil se na svůj břeh divoké hlboké řeky. Další den se historie opakovala… a mnoho dalších dní potom. Jednou v noci byla ohromné bouřka, strhla s sebou malou loďku a odnesla jí neznámo kam. Od těch časů mladík a dívka každé ráno vycházeli na svůj břeh řeky, seděli, hleděli jeden na druhého a vzdychali… Nic víc nemohli dělat, protože řeka byla hluboká a divoká. Taková je to smutná historka…
  • Poslouchej, žabko, historka je to určitě smutná, ale jak to souvisí, kde se vzalo to velké hovno?
  • Copak já vím? Asi ho tu někto vysral, nebo co…
reagovat
Středa 25. července 2007 v 16:13 ® regulus reakce na …
regulus

www.rapala.com

máš to tam i s barvičkama a videem, jak to vodit. -:))))

reagovat
Středa 25. července 2007 v 15:06 ® skwor
skwor

Vlackar:

reagovat
foto/forum/2007/th-img2269.jpg
Středa 25. července 2007 ve 14:00 ® Vlackar
Vlackar

Je mi až trapný se ptát, ale dáte sem někdo obrázek Rapala Husky Jerk. Díky vám

reagovat
Středa 25. července 2007 ve 14:00 ® Vlackar
Vlackar

Je mi až trapný se ptát, ale dáte sem někdo obrázek Rapala Husky Jerk. Díky vám

reagovat
Středa 25. července 2007 v 0:51 ® regulus reakce na …
regulus

Prichy, asi jo. -:)))))))))

reagovat
Úterý 24. července 2007 ve 23:00 ® Prichy
Prichy

regule, jsem tu z tematu SPY atd…jsem tady dobre???

reagovat
Úterý 24. července 2007 ve 13:17 ® ART reakce na …
ART

tak zase howno co

reagovat
Pondělí 23. července 2007 ve 23:07 ® regulus reakce na …
regulus

P.O. – -:)))))))))))

reagovat
Pondělí 23. července 2007 ve 20:51 ® P.O
P.O

No nevím jestli je to okurkovou sezonou ale když se dívám na ostatní témata tak je pro mě Diskuze o HOWNĚ asi jednička (no dobrá jsou tady asi dvě fóra který nestojí za howno :-) , ale jsou to vyjímky).

reagovat
Pátek 20. července 2007 v 16:22 @ Pikes

Juchůů!! Tak včera sem byl na kontrole a že je to už výrazně lepší a doktorka mi už dovolila snížit dietu, jít na ryby, aji chodit do společnosti.. :-) Takže frčím na ryby a zítra du pařit.. :-) (jedna kamoška u sebe pořádá nějakou party) No ikdyž „pařit“.. Bude tam aji bečka, tak kolem ní budu muset chodit obloukem.. Ale aspoň něco, aspoň už nemusím být furt doma.. :-)

reagovat
Úterý 17. července 2007 v 16:16 ® regulus
regulus

Co dodat www.chytej.cz

reagovat