Vyhledávání
Diskuze o HOWNĚ
2.7.2007 | regulus | 67.105 zobrazení | 621 odpovědí
Vážení přátelé rybáři, jelikož se smysluplná témata fóra díky dotazům „o ničem“ neustále přesouvají do neviditelné části tohoto vortálu, rozhodl jsem se vám nabídnout fórum, které nahradí nednotlivé stupidní otázky na téma, kde berou kapři, sumci, štiky a jiná havěť, popřípadě jak to vypadá na onom, či tamtom revíru. Díky demenci některých zadavatelů těchto otázek (nevšimli si, že existují stálé fóra, kde by se odpovědi dočkali daleko spíš) se některé smysluplné otázky dostávají do oblasti zapomnění. Žádám tímto všechny zúčastněné, aby svoje stupidní dotazy (z jejich pohledu těžce inteligentní otázky) směřovali do tohoto fóra. Děkuji Regulus.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 26. ledna 2011 ve 22:32 ® kety.vydra reakce na …
-
regulus> Máš úplnou pravdu…Taky nechápu,proč je tu toho tolik a proč se staré,několik let „spící“ neaktuální fóra nemažou.Myslím,že nějakých aktuálních 30–50–100 fór by tu klidně stačilo.Když by se chtěl někdo na něco zeptat,tak by kvůli kdejaké prkotině nemusel zakládat zbytečné fórum,kde dostane pár odpovědí.A navíc se to vždycky bude týtat nějaké „škatulky“…
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 22:21 ® Robur
-
mně už to neznechucuje ani nevadí, protože mně bylo vysvětleno, že to tak má být, je to tak dobře a jedině správně. Navic možná vidíš, že už se v tom slušně orientuju.
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 22:14 ® regulus
-
Když jsem před téměr čtyřmi lety, tak trochu z recese, založil tohle fórum, ani náhodou mne nenapadlo, k jakým sračkám se v oblasti fór může tento server za pár let dopracovat. Proti dnešnímu stavu to tehdy bylo jen zanedbatelné procento nesmyslných, duplicitních nebo 100× opakovaných dotazů a už tehdy to zavánělo tím, že prakticky nebude možno se v této spleti orientovat a to i za pomoci místního vyhledávače, který docela často najde vše možné jen ne to co by člověk potřeboval. V tomto okamžiku je tu 5050 fór, úplně naprostá většina je o ničem, spousta jich je dávno neaktuálních. Je docela úsměvné si přečíst jedny z prvních fór, člověk u toho nostalgicky vzpomene na lidi se kterými se dalo dobře splknout a kteří sem z různých důvodů buď nechodí vůbec nebo alespoň nic nepíšou.
Využiju tohle fórum pro takovou malou anketku, zajímalo by mne, jak moc vás spleť „fór vo howně“ znechucuje, dobrovolně se přiznám, že mě opravdu hodně.
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 14:39 ® sus1 reakce na …
-
osprey> Jooo,to kdybych veděl,určitě bych poradil.
reagovat
Založ nové forum,snad se někdo ozve. - Úterý 25. ledna 2011 ve 14:38 ® sus1
-
cormoran> Tam jsem se včera(na lednové číslo ???) díval a nejni.
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 13:29 ® osprey reakce na …
-
sus1> No a kde teda berou ryby?
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 13:04 ® cormoran
-
sus1> Rybář Holátko, stejně jako loni
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 12:50 ® sus1
-
Ve kterém časopise vychází vstupenka na letošní FF v Praze?Díky.
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 v 11:42 ® Tino
-
tady neberou, protože je odvála velká voda.
Ještě že jsou nějaké v mrazáku z léta, co já bych jinak dělal?
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 v 10:42 ® sus1 reakce na …
-
timbab> A kde ještě berou ryby,to je také dost podstatné a častý dotaz.
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:30 ® timbab reakce na …
-
regulus> No nejdůležitější v poslední době je vědět jak je to kde s vodou
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:16 ® regulus
-
tak po téměř roce opět oživuji tohle téma, protože se nám to tu zase množí …
reagovat - Neděle 4. dubna 2010 ve 2:47 ® regulus reakce na …
-
cercer1> ale prdlačky, jen se ty pyčoviny už ani nedají číst …
reagovat - Sobota 3. dubna 2010 ve 23:52 ® cercer reakce na …
-
regulus> se ti stýská po zadarovi,co?
reagovat - Sobota 3. dubna 2010 ve 21:26 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Nooo,něco by se sem vešlo.
reagovat - Sobota 3. dubna 2010 ve 21:26 ® reakce na …
-
Prichy> Kdyz mi to posles v mrazaku proc ne:)
reagovat - Sobota 3. dubna 2010 ve 21:14 ® regulus
-
No myslím, že opět nastala doba vytáhnout už poněkolikáté tohle fórum na světlo boží, když máme ty velikonoce …
reagovat - Úterý 11. srpna 2009 ve 23:34 ® Prichy
-
vubec nectete bazar…vase chyba „Prodám několik Kg mražených ryb z Norska (stáří 2 měsíce). Mam několik Kg vyfiletovaných Tresek Obecnýc a Tresek Tmavých dále Makrely. Ryby prodávám z důvodu brzkého odjezdu do Norska a nedostatečného místa v mrazáku. Ceny jsou nižší oproti supermarketů.“
reagovat - Středa 22. července 2009 v 15:00 ® Robur
-
no jo, ale pokud ti šktika odmotá vlasec na cívku a má tak i větší páku, tak by se to mohlo podařit.-D
reagovat - Středa 22. července 2009 ve 14:06 ® okoun27
-
osprey:jj taky sem to nachápal …jak může štika někoho stáhnout když máš povolenou brzdu..a spíš se ti utrhne silon
reagovat - Středa 22. července 2009 ve 14:04 ® osprey
-
okoun27: My tě nebijem
reagovatAle když už jsi to nakous, holt ti někdo odpoví. U vědom si, že prut drží a brzdou kroutí rybář.
- Středa 22. července 2009 ve 14:03 ® osprey
-
Tak to máš pěkně vykroucený kyčle a opileckou chůzi námořníka
Mě, kdyby k ní nedotlačili kamarádi, tak bych se k metrovce v životě nedostal. A řeknu ti, že když ji nemusíš zrovna stavět na ocas a páčit ze křoví, tak to není nic strašného.
reagovat - Středa 22. července 2009 ve 14:02 ® okoun27
-
já jsem tu otázku nazaložil viděl jsem ji na MKR.cz…
reagovat - Středa 22. července 2009 ve 13:57 ® Libor reakce na …
-
osprey> já když chodím na štiky přes metr délky, beru si na nohy vždy vodní lyže – co kdyby náhodou..
reagovat - Středa 22. července 2009 ve 13:52 ® osprey
-
okoun27: Štika tě do vody stáhnout nemůže.
- je zpravidla příliš malá (i osmdesátka je pořád malá a těch už je jak šafránu)
- není to žádný monstr tahoun
- máš snad proboha na navijáku brzdu
- běžný vlasec na štiku má nosnost tak 4 – 8 kg a to většinou jen na papíře, takže v nejhorším to společnými silami přetrhnete
Pokud ovšem chytáš štiky z nějaké vratké pozice na oslizlém balvanu, stát by se ti to mohlo. Pak bych ale nepřičítal příliš velkou zásluhu té kudle.
reagovat - Středa 22. července 2009 v 0:22 ® regulus reakce na …
-
okoun27> je to dost nepravděpodobný, v exemplářích do 1 m snad i nemožný, ale pokud bys měl tu kliku a zapřáhl štiku dejme tomu 130 cm+ a seš ještě chcíplejší než já, tak nic není nemožné .....
reagovat - Úterý 21. července 2009 v 17:14 ® okoun27
-
otázka na MRK.cz........Štika velký bojovník- Čau,chci se zeptat může mě Štika stáhnout při zdolávání do vody mám 12 let.Předem díky za odpověď
reagovat - Sobota 13. června 2009 ve 22:35 ® regulus reakce na …
-
zadar> děkuji za upřímnost
reagovat - Sobota 13. června 2009 ve 20:23 ®
-
Milý Regule, je dobře, že se dáš vyšetřit, protože máš asi velký problém a tím je to, že netoleruješ ostatní názory a myslíš si o sobě něco víc než jsi. Podle mě jsi normální ubožák a slaboch.
reagovat - Sobota 13. června 2009 ve 13:30 ® vagi
-
regule, to fórum je mazec, jsem se málem zalknul, to je peklo. Hahahaha Tos musel skákat 2m vysoko
reagovat