Vyhledávání
Diskuze o HOWNĚ
2.7.2007 | regulus | 67.114 zobrazení | 621 odpovědí
Vážení přátelé rybáři, jelikož se smysluplná témata fóra díky dotazům „o ničem“ neustále přesouvají do neviditelné části tohoto vortálu, rozhodl jsem se vám nabídnout fórum, které nahradí nednotlivé stupidní otázky na téma, kde berou kapři, sumci, štiky a jiná havěť, popřípadě jak to vypadá na onom, či tamtom revíru. Díky demenci některých zadavatelů těchto otázek (nevšimli si, že existují stálé fóra, kde by se odpovědi dočkali daleko spíš) se některé smysluplné otázky dostávají do oblasti zapomnění. Žádám tímto všechny zúčastněné, aby svoje stupidní dotazy (z jejich pohledu těžce inteligentní otázky) směřovali do tohoto fóra. Děkuji Regulus.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 12. června 2009 ve 23:46 ® kety.vydra reakce na …
-
regulus> To neřeš,dneska jsem se taky mohl umlátit smíchy…Ale tu bÝdu jsem musel rozebrat s manželkou,to mě dostalo taky
reagovat,o pravopisu a češtině „dnešní“ mládeže už si ani jeden neděláme iluze.
- Pátek 12. června 2009 ve 14:53 ® regulus
-
Tak jsem sem dneska zase nakoukl, po včerejším „nářezu“ s dalšími a dalšími duplicitními fóry, stupidními dotazy atd. a musím přiznat, že jsem si myslel že hůř snad už ani být nemůže, ale to tu ještě nebylo tohle http://www.chytej.cz/…jeste-4-dny/.
Už jen podle toho, jak bylo fórum založeno je jasné, že se jedná o slaboduchého jedince se sklony k depresi a soudě podle pravopisu to vidím tak na první 3 třídy pomocné školy, jinými slovy IQ houpacího koně a to ještě možná, protože „bÝda“, to jsem ještě neviděl, to snad ani nejde napsat. Docela mě udivuje, že takovíto lidé dokážou ovládat počítač.
No co ode mne má to fórum flek a odjíždím na Húskovu 2 (brněnské šaškec) dát se vyšetřit, jestli netrpím nějakou psychickou chorobou, protože se mi začíná zdát, že značná část jedinců co se písemně projevuje na netu jsou totální debilové, tak si musím nechat zkontrolovat, jestli jsu já v pořádku. Chocholoušek to jistí.
reagovat - Neděle 22. března 2009 v 15:20 ® regulus
-
Kdyby se vám pomto fóru náhodou stýskalo a nemohli ho najít. -:)))
reagovat - Pondělí 16. března 2009 ve 3:36 ® Rico
-
nechtel jsem nic rikat, ale po dlouho dobe jsem si udelal na chytej vice casu a u nekterych borcu premyslim jestli jsou tak blby vod narozeni a nebo nas jen zkousi… dostal me prispevek v „kaprarine“ … sam o sobe by nemel vyznam ale ve spojeni s tim nickem to mluci za vse… uz jsem se nemohl zdrzet kometare…
reagovat - Neděle 15. března 2009 v 19:47 ® sus1 reakce na …
-
regul:To je pořád řečí,že to na chytej uvadá a hele??!
reagovat)
- Neděle 15. března 2009 v 18:16 ® regulus
-
Tak sem tu zhruba 1,5 dne nenakoukl a nestačím se divit, to je zase výživa (nevím jak se dělá blijící smajlík).
reagovat - Neděle 15. března 2009 v 15:52 ® 1Mara
-
No a nesmí tam samozřejmě chybět Ústecké plky
reagovat - Neděle 15. března 2009 ve 13:33 ® Robur
-
aso jo, a toto množství je třeba násobit plavačkou, fídrem, vláčkou, bobkem a ještě minimálně 2 otázkami mimo téma
reagovat - Neděle 15. března 2009 ve 13:22 ® Sander
-
Robur > určitě ano.
reagovat
A kdyby to mělo být dovedeno k úplné dokonalosti, každý flek by měl mít svůj web a svou webkameru. - Neděle 15. března 2009 ve 13:21 ® Robur
-
anketak: mysléte, že je nutné aby každá zaátoka a flek na rybářském revíru měli svoje fórum?
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 23:12 ® Mary reakce na …
-
Vranov je také u Stříbra, ale tady ve fóru, tam chytaj ryby, a na vranovské taky chytaj, zatím vidím rozdíl jen v malých a velkých písmenkách.
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 23:08 ® Sander
-
Mary > není Vranov vesnice?
reagovatTřeba jako Orlík a Orlická přehrada?
- Sobota 14. března 2009 ve 23:06 ® Mary reakce na …
-
Jaký je rozdíl mezi Vranovem a vranovskou přehradou?
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 22:58 ® regulus
-
To je zase úroda, kapku vám to kluci oživím.
Nevím jestli se mi to zdá, ale připadne mi že některý nově založený témata jsou stále duplicitnější a taky stále stupidnější. Ach jo.
reagovat - Úterý 10. února 2009 ve 4:12 ® regulus
-
Vagi – jak povídáš. -:))))
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:38 ® regulus
-
No dneska je to fakt síla, musel jsem to oživit, speciálně pro Škubánka, ten borec má fakt dost, chudáci děcka.
reagovat - Neděle 21. září 2008 v 1:40 ® rgb23 reakce na …
-
kdyby jen dneska, ale ono už i včera
reagovat - Neděle 21. září 2008 v 1:13 ® regulus
-
No možná by to chtělo založit téma „Chytej Borohrádek a okolí“ -:)))))))
reagovat - Neděle 21. září 2008 v 1:12 ® regulus
-
Situace mě nutí, vytáhnout toto téma opět na světlo boží, dneska je to fakt nážez. -:)))))
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 ve 21:34 ® Skalenejřízek
-
novas32:Na Hostíku mám podobné zkušenosti tzv. záběry přicházely většinou večer a v noci.Byly to přejezdy,stávalo se mi to většinou na mělčích místech naproti tobogánu.Je tam hafo amurů,velkých kaprů a tolstolobiků,kteří vyjíždějí v noci na rozehřáté mělčiny.Od candátího záběru jsem to rozeznal tak,že když to byl přejezd tak se vlasec odvíjel směrem do strany nebo se polystyrén prudce potápěl.Candát mi na Hostivaři vždy bral mnohem jemněji,před jízdou se mi jen několikrát dopnul vlasec a pak jsem měl jízdu ale nikdy nebyla plynulá a příliš rychlá jako u přejezdů.
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 v 18:44 ® Robur
-
náhodou jsem poslal Hadovi dva seriozní články, ale třeba ti náhodu unikl dodatek, který jsem dal do komentářů v článku Sumec na míč. Vzhledem k tomu, že polovina z toho je skutečná citace jednotlivců, tak to zapadá ja prcka na hrnec. Myslím, že je v tom i špetka humoru.
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 ve 13:27 ® regulus reakce na …
-
Šelmo, napsala jsi to blbě, Jezule s Frkem jsou mimo, ta civilizace tam nepatří. -:)))))))
reagovat - Pátek 15. srpna 2008 ve 12:31 ® Vydrain
-
Robure, vymysli zase nějakou blbinu, byla tady skorem nuda, akorát Pif s Keltem se to snažili zpestřit kapro a amuro uzením a Jezule s Frkem jsou mimo civilizaci
reagovat)
- Pátek 15. srpna 2008 v 0:40 ® regulus reakce na …
-
Ježíši kriste. -:)))))))
reagovat - Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 23:56 ® cercer
-
Robur:hoj brachu…chyběl jsi nám!!!
reagovat)
- Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 20:30 ® Robur
-
su tu
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 23:53 ® cercer
-
sus1: ne,proč?? a pokud přijedeš-přesvědčíš se sám..
reagovat)
- Středa 13. srpna 2008 ve 23:50 ® sus1 reakce na …
-
cercer1:Ty umíš zpívat?????!!
reagovat))
- Středa 13. srpna 2008 ve 23:49 ® cercer
-
regulus: se vobložíš ženskejma,co??
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 23:48 ® cercer
-
sus1: tož pamatuju už dost..a kotvu taky
reagovat
neboj..na srazu ji vykopem a zabékáme!