Chytej.cz

Diskuze o HOWNĚ necteno

2.7.2007 | regulus | 67.113 zobrazení | 621 odpovědí

Vážení přátelé rybáři, jelikož se smysluplná témata fóra díky dotazům „o ničem“ neustále přesouvají do neviditelné části tohoto vortálu, rozhodl jsem se vám nabídnout fórum, které nahradí nednotlivé stupidní otázky na téma, kde berou kapři, sumci, štiky a jiná havěť, popřípadě jak to vypadá na onom, či tamtom revíru. Díky demenci některých zadavatelů těchto otázek (nevšimli si, že existují stálé fóra, kde by se odpovědi dočkali daleko spíš) se některé smysluplné otázky dostávají do oblasti zapomnění. Žádám tímto všechny zúčastněné, aby svoje stupidní dotazy (z jejich pohledu těžce inteligentní otázky) směřovali do tohoto fóra. Děkuji Regulus.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 13. srpna 2008 ve 23:47 ® regulus reakce na …
regulus

cercer1 – EE nebožka a dcery mě stačí. -:)))

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 23:46 ® sus1 reakce na …

cecer1:No přeci Děčínská kotva??soutěž ve zpěvu??!!nepa­matuješ??!!:-)) )))

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 23:44 ® cercer
cercer

sus1: kerou kotvu máš na mysli?:-)

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 23:43 ® cercer
cercer

to bude zas poučování..jak se tu správně chovat…Regule,kam jedeš,vem mě sebou!!

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 23:42 ® sus1 reakce na …

regulus:Dávám pc do opravy?!:-)) nebo dostane dovolenou?!:-)) ))))))

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 23:38 ® regulus reakce na …
regulus

No pokud mám dobrý informace, tak se vrátí asi za tejden, máte se na co těšit, já budu zaplať pánbůh na dovolené (doufám, že mi nezruší tu pojistku co mi zřídil -:))))) )

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 23:37 ® sus1 reakce na …

cercer1:Jak, kdy?!:-)) ))))Hele, a co kotva??nevykopete ji a obnovíte ??!:-)) ))))

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 23:35 ® cercer
cercer

sus1: Tobě nechybí??:-))

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 23:34 ® sus1 reakce na …

cecer1:Si se štoch o monitor nebo co??!:-)) ))

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 23:32 ® cercer
cercer

A kdy se vlastně vrátí Robur??CHybí mi zde jeho moudra..a fóra..:-))

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 13:18 ® Moll
Moll

Ouklej je do zelena až do modra (hřbet), ale slunka spíš slámová ..... (taky na hřbetě) ne ????

reagovat
Sobota 21. června 2008 ve 2:21 ® rgb23
rgb23

Jak poznáte na první pohled slunku od oukleje? Bez počítání šupin kolem postranní čáry a pod…

reagovat
Pátek 20. června 2008 ve 20:53 ® stanley 4
stanley 4

novas32,u nás na Berounce tohle dělají větší tloušti,rozjedou to a pak to nechají

reagovat
Pátek 20. června 2008 v 16:32 ® foks01
foks01

kdo poradí??-koupil sem si na vláčku red arc ale nepříjemný zjištení bylo když se začal po nahození navíjet vlasec pod brzdu,slyšel sem něco o podložkách ale nikde nemužu najít jak a co …dík

reagovat
Pátek 20. června 2008 v 9:34 ® novas32 reakce na …
novas32

cau, ve stredu na Hostivari mezi 21–22 hodinou 5 peknych plynulych jizd, ale bez uspechu, nicmene nastrazni rybky byly na prvni pohled netknute. ze by to byly vsechno prujezdy, se mi nezda, jizdy byly plynule, coz si myslim, ze by se u vlasce nestalo, mozna u snury, ktera se nemusi z ryby sesmeknout. tak nevim. ma nekdo podobnou zkusenost?

reagovat
Čtvrtek 19. června 2008 ve 21:36 ® kaprnak
kaprnak

rgb23, ono to taky muzou delat raci a nebo mali okounci kteri nemuzou tu rybicku pozrit osobne si myslim ze baitruner by nemel vadit

reagovat
Středa 18. června 2008 v 16:23 ® novas32 reakce na …
novas32

rgb23: myslim, ze jo, rekl bych ze idealni je odklopenej preklapec. nekde jsem nasel figl, jak dopnout vlasec, ale nemuzu to najit. po nahozeni dopnout vlasec a na prut pred navijak podelne kusem flastru prilepit zespodu paratko. vlasec si pod nej jen lehce podvliknes a odklopis preklapec. pri zaberu to candat povytahne z pod paratka a dal odviji volne z civky. dneska to jdu vyzkouset :-)

reagovat
Středa 18. června 2008 v 1:12 ® rgb23
rgb23

Po včerejšku jsem docela uvláčenej, pomalu nezvednu pravou ruku, tak jsem byl dneska zkusit candáty s rybkou na těžko, průběžná montáž. Nový naviják, povolený baitrunner. Krom pár kudel jsem neměl ani záběr, přesto jsem všechny nástražní rybky vytáhl ohoblované od šupin, nebo dorvané až k „vnitřnostem“. Stalo se vám to někdy? Může ty ryby zrazovat při útoku ta volnoběžka?

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 0:50 ® vagi
vagi

cercer: už jsem to dal do fóra, tak jukni, co mám na mysli :-)

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 0:46 ® cercer
cercer

Vagi:Tak to jo…40,to už by fakt chtělo nějaký přibližovadlo!!:-)

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 0:42 ® vagi
vagi

cercer: 40 metrů, víš jaká je to štreka a zpátky ještě do kopce :-) A ještě až ponesu ty šestikilový štiky? :-)) )))))

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 0:40 ® cercer
cercer

Vagi:vždyt to máš 20metru k vodě!:-))

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 0:35 ® vagi
vagi

cercer: čůůůs, ještě ne. Až zítra po práci. Ale všechno už je připravený, loď nachystaná, motor namontovaný, baterky nabitý, jídlo navařený do neděle, to bude paráda!!! Jen zrovna koukám na nějakou čtyřkolku, ono to všechno se mnou má pomalu 200 kg, to se nedá nosit :-)

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 0:28 ® cercer
cercer

Vagi:čus!!!:-) jak jsi zahájil?

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 0:26 ® vagi
vagi

regulus: zrovna to tu gůgluju a je toho všude mrak. Nejdřív něco najdu a pak dám dotaz, protože jsem zjistil, že jsem línej a je to všechno moc těžký :-)

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 0:04 ® regulus
regulus

vagi – asi nee, teda pokud si pamatuju.

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 23:55 ® sus1 reakce na …

Vagi:Taky jsem přemejšlel o nějakém tom ,,povozu''na ty rybky:Trabant combi ?!To by šlo,né??:-)) )i spát se tam dá?!

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 23:53 ® sus1 reakce na …

vagi:Já dneska taky nic,skoro celej den tady pršelo,snad zejtra.:-)

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 23:37 ® vagi
vagi

sus 1: ne ne jedu až zítra na chatu na Hracholusky a budu tam do neděle. Potřeboval jsem něco dodělat v práci a taky to počasí :-) Skočím na lodičku a pojedu někam, kam se ze břehu nedá a uvidíme. Minulý týden jsem to projížděl a mám několik horkých míst. :-)

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 23:16 ® sus1

vagi:Čau,byl jsi někde na řece v Plzni na zahájenej??:-)

reagovat