Vyhledávání
Diskuze o HOWNĚ
2.7.2007 | regulus | 67.113 zobrazení | 621 odpovědí
Vážení přátelé rybáři, jelikož se smysluplná témata fóra díky dotazům „o ničem“ neustále přesouvají do neviditelné části tohoto vortálu, rozhodl jsem se vám nabídnout fórum, které nahradí nednotlivé stupidní otázky na téma, kde berou kapři, sumci, štiky a jiná havěť, popřípadě jak to vypadá na onom, či tamtom revíru. Díky demenci některých zadavatelů těchto otázek (nevšimli si, že existují stálé fóra, kde by se odpovědi dočkali daleko spíš) se některé smysluplné otázky dostávají do oblasti zapomnění. Žádám tímto všechny zúčastněné, aby svoje stupidní dotazy (z jejich pohledu těžce inteligentní otázky) směřovali do tohoto fóra. Děkuji Regulus.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 13. srpna 2008 ve 23:47 ® regulus reakce na …
-
cercer1 – EE nebožka a dcery mě stačí. -:)))
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 23:46 ® sus1 reakce na …
-
cecer1:No přeci Děčínská kotva??soutěž ve zpěvu??!!nepamatuješ??!!
reagovat)))
- Středa 13. srpna 2008 ve 23:44 ® cercer
-
sus1: kerou kotvu máš na mysli?
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 23:43 ® cercer
-
to bude zas poučování..jak se tu správně chovat…Regule,kam jedeš,vem mě sebou!!
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 23:42 ® sus1 reakce na …
-
regulus:Dávám pc do opravy?!
reagovatnebo dostane dovolenou?!
))))))
- Středa 13. srpna 2008 ve 23:38 ® regulus reakce na …
-
No pokud mám dobrý informace, tak se vrátí asi za tejden, máte se na co těšit, já budu zaplať pánbůh na dovolené (doufám, že mi nezruší tu pojistku co mi zřídil -:))))) )
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 23:37 ® sus1 reakce na …
-
cercer1:Jak, kdy?!
reagovat))))Hele, a co kotva??nevykopete ji a obnovíte ??!
))))
- Středa 13. srpna 2008 ve 23:35 ® cercer
-
sus1: Tobě nechybí??
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 23:34 ® sus1 reakce na …
-
cecer1:Si se štoch o monitor nebo co??!
reagovat))
- Středa 13. srpna 2008 ve 23:32 ® cercer
-
A kdy se vlastně vrátí Robur??CHybí mi zde jeho moudra..a fóra..
reagovat - Středa 13. srpna 2008 ve 13:18 ® Moll
-
Ouklej je do zelena až do modra (hřbet), ale slunka spíš slámová ..... (taky na hřbetě) ne ????
reagovat - Sobota 21. června 2008 ve 2:21 ® rgb23
-
Jak poznáte na první pohled slunku od oukleje? Bez počítání šupin kolem postranní čáry a pod…
reagovat - Pátek 20. června 2008 ve 20:53 ® stanley 4
-
novas32,u nás na Berounce tohle dělají větší tloušti,rozjedou to a pak to nechají
reagovat - Pátek 20. června 2008 v 16:32 ® foks01
-
kdo poradí??-koupil sem si na vláčku red arc ale nepříjemný zjištení bylo když se začal po nahození navíjet vlasec pod brzdu,slyšel sem něco o podložkách ale nikde nemužu najít jak a co …dík
reagovat - Pátek 20. června 2008 v 9:34 ® novas32 reakce na …
-
cau, ve stredu na Hostivari mezi 21–22 hodinou 5 peknych plynulych jizd, ale bez uspechu, nicmene nastrazni rybky byly na prvni pohled netknute. ze by to byly vsechno prujezdy, se mi nezda, jizdy byly plynule, coz si myslim, ze by se u vlasce nestalo, mozna u snury, ktera se nemusi z ryby sesmeknout. tak nevim. ma nekdo podobnou zkusenost?
reagovat - Čtvrtek 19. června 2008 ve 21:36 ® kaprnak
-
rgb23, ono to taky muzou delat raci a nebo mali okounci kteri nemuzou tu rybicku pozrit osobne si myslim ze baitruner by nemel vadit
reagovat - Středa 18. června 2008 v 16:23 ® novas32 reakce na …
-
rgb23: myslim, ze jo, rekl bych ze idealni je odklopenej preklapec. nekde jsem nasel figl, jak dopnout vlasec, ale nemuzu to najit. po nahozeni dopnout vlasec a na prut pred navijak podelne kusem flastru prilepit zespodu paratko. vlasec si pod nej jen lehce podvliknes a odklopis preklapec. pri zaberu to candat povytahne z pod paratka a dal odviji volne z civky. dneska to jdu vyzkouset
reagovat - Středa 18. června 2008 v 1:12 ® rgb23
-
Po včerejšku jsem docela uvláčenej, pomalu nezvednu pravou ruku, tak jsem byl dneska zkusit candáty s rybkou na těžko, průběžná montáž. Nový naviják, povolený baitrunner. Krom pár kudel jsem neměl ani záběr, přesto jsem všechny nástražní rybky vytáhl ohoblované od šupin, nebo dorvané až k „vnitřnostem“. Stalo se vám to někdy? Může ty ryby zrazovat při útoku ta volnoběžka?
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 0:50 ® vagi
-
cercer: už jsem to dal do fóra, tak jukni, co mám na mysli
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 0:46 ® cercer
-
Vagi:Tak to jo…40,to už by fakt chtělo nějaký přibližovadlo!!
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 0:42 ® vagi
-
cercer: 40 metrů, víš jaká je to štreka a zpátky ještě do kopce
reagovatA ještě až ponesu ty šestikilový štiky?
)))))
- Úterý 17. června 2008 v 0:40 ® cercer
-
Vagi:vždyt to máš 20metru k vodě!
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 0:35 ® vagi
-
cercer: čůůůs, ještě ne. Až zítra po práci. Ale všechno už je připravený, loď nachystaná, motor namontovaný, baterky nabitý, jídlo navařený do neděle, to bude paráda!!! Jen zrovna koukám na nějakou čtyřkolku, ono to všechno se mnou má pomalu 200 kg, to se nedá nosit
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 0:28 ® cercer
-
Vagi:čus!!!
reagovatjak jsi zahájil?
- Úterý 17. června 2008 v 0:26 ® vagi
-
regulus: zrovna to tu gůgluju a je toho všude mrak. Nejdřív něco najdu a pak dám dotaz, protože jsem zjistil, že jsem línej a je to všechno moc těžký
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 0:04 ® regulus
-
vagi – asi nee, teda pokud si pamatuju.
reagovat - Pondělí 16. června 2008 ve 23:55 ® sus1 reakce na …
-
Vagi:Taky jsem přemejšlel o nějakém tom ,,povozu''na ty rybky:Trabant combi ?!To by šlo,né??
reagovat)i spát se tam dá?!
- Pondělí 16. června 2008 ve 23:53 ® sus1 reakce na …
-
vagi:Já dneska taky nic,skoro celej den tady pršelo,snad zejtra.
reagovat - Pondělí 16. června 2008 ve 23:37 ® vagi
-
sus 1: ne ne jedu až zítra na chatu na Hracholusky a budu tam do neděle. Potřeboval jsem něco dodělat v práci a taky to počasí
reagovatSkočím na lodičku a pojedu někam, kam se ze břehu nedá a uvidíme. Minulý týden jsem to projížděl a mám několik horkých míst.
- Pondělí 16. června 2008 ve 23:16 ® sus1
-
vagi:Čau,byl jsi někde na řece v Plzni na zahájenej??
reagovat