Chytej.cz

Diskuze o HOWNĚ necteno

2.7.2007 | regulus | 67.119 zobrazení | 621 odpovědí

Vážení přátelé rybáři, jelikož se smysluplná témata fóra díky dotazům „o ničem“ neustále přesouvají do neviditelné části tohoto vortálu, rozhodl jsem se vám nabídnout fórum, které nahradí nednotlivé stupidní otázky na téma, kde berou kapři, sumci, štiky a jiná havěť, popřípadě jak to vypadá na onom, či tamtom revíru. Díky demenci některých zadavatelů těchto otázek (nevšimli si, že existují stálé fóra, kde by se odpovědi dočkali daleko spíš) se některé smysluplné otázky dostávají do oblasti zapomnění. Žádám tímto všechny zúčastněné, aby svoje stupidní dotazy (z jejich pohledu těžce inteligentní otázky) směřovali do tohoto fóra. Děkuji Regulus.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 16. června 2008 ve 21:06 ® vagi
vagi

nazdárek, dotaz na „pamětníky“… Nepamatuje si někdo, jestli tu někdy probíhala nějaká diskuse o přibližovadlech k vodě? Čtyřkolky, tříkolky, traktůrky a tak něco… Už ty cajky nepoberu. Víckrát už to po svých nenesu!

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 21:07 ® Robur
Robur

no a vyhledávač nepomůže?, je tady tuším 5 diskusí

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 21:01 ® rgb23 reakce na …
rgb23

běhá, ale háže odkaz jen na kamenej obchod.

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 20:38 ® Kubah reakce na …

Robur- taky jsem je tady někde viděl

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 20:26 ® Robur
Robur

to zas ne, ale prostě mám pocit, že jsem to viděl, tak ať hipnotizuje chvíli monitor:-)

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 18:49 ® ART reakce na …
ART

robur: ty mas tady ty stránky dosti zmapovaný

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 14:58 ® Robur
Robur

neběhá tady náhodou na Vaškovky banner?

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 2:05 ® regulus reakce na …
regulus

cruel00 – vaškovky budou asi problém, ale něco podobnýho dělá Vojáček, e-shop to sice není, ale třeba se domluvíš, zkus tam cinknout. www.sweb.cz

reagovat
Sobota 14. června 2008 ve 20:35 ® cruel00
cruel00

Ahoj neznáte nekdo nějaký internetový obchod, kde by se nechaly objednat třpytky Vaškovky?diky

reagovat
Sobota 14. června 2008 ve 20:16 ® ART reakce na …
ART

nitram : diky moc

reagovat
Sobota 14. června 2008 ve 14:10 @ ??? reakce na …

můžeš od pondělí píšou to na stránkách svazu

reagovat
Sobota 14. června 2008 v 9:49 ® ART
ART

Chtěl jsem se zeptat jestli se může na orlíku 24hodin chytačka

reagovat
Pátek 13. června 2008 v 1:42 ® regulus reakce na …
regulus

Robur – co takhle s tebou. -:)))))

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 v 11:47 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Robur – ufonauty na tebe, copa je HDU nějaký boží soud? :-)

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 v 10:36 ® Robur
Robur

jinak se též necítím adminem. K tomu níže. Kdo by i potom zadal duplicitní fórum, tak bych mu nějak nastavil Chytej tak, aby si mohl povídat a dopisovat jen s Ripkou a HDU.

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 v 9:43 ® Robur
Robur

no k té duplicitnosti: te´d jsem si orientačně zkusil zadat nové fórum, abych psal na 100% pravdu. Došlo zde k posunu: páč tam stojí informace, kterou bych ještě pro jistotu ddoplnil textem viz. Caps Lock: Ověřte si prosím, zda podobná diskuze již není založena,COŽ VÁM UMOŽŃUJE VYHLEDÁVAČ UMÍSTĚNÝ HNED NAD TÍMTO TEXTEM. PROTO NEŽ SE ZEPTÁM NA RYBOLOV NAPŘ. V NORSKU, ZADÁM TAM SLOVO NORSKO, A TO BEZ PŘEKLEPŮ:)) Diskuze není moderovaná, administrátoři však mají právo jakýkoliv nevhodný příspěvěk dle svého uvážení smazat. Administrátoři mají taktéž právo diskuzi kdykoliv uzamknout pro přidávání nových příspěvků. Budete-li mít jakékoliv dotazy, obraťte se na některého z administátorů.

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 v 0:40 ® regulus
regulus

No jak se tak koukám na nově přibyvší fóra, asi bude nutné tuto diskuzi udržovat na „titulním listě“. -:))))))))

reagovat
Středa 11. června 2008 ve 22:56 ® spajda77 reakce na …

máš celkem pravdu většina ano i já jsem toho hodně proseděl u počítače a taky si zahrál nějákou tu hru, ale co jsem přivoněl k muškařině hledám informace o všem co se toho týká (lov a vázání)

reagovat
Středa 11. června 2008 ve 22:22 ® yerrx reakce na …
yerrx

jde hlavne o to co u toho pocitace delas…jestli hrajes hry tak je to zabijeni casu ale na pocitaci se daji delat i jine veci nez hrat a byt na netu.....jinak tento rok uz musi padnout aspon 100cm takze u toho kompa moc nebudu:)

reagovat
Středa 11. června 2008 ve 21:36 ® stanley 4 reakce na …
stanley 4

jasan,já nehážu všechny do jednoho pytle,jen se mi zdá že to tady bejvávalo lepší,když se tady probírali dúležitější otázky a témata. for kaprnak,na tebe nikdo nenarážel,bylo to myšleno globálně:)))

reagovat
Středa 11. června 2008 ve 21:31 ® MadMack reakce na …

skwor – na to bych moc nespoléhal, dnešní děti budou radši doma u compu než aby se někde prodírali v pařáku džunglí

reagovat
Středa 11. června 2008 ve 21:28 ® skwor
skwor

regulus: Myslím, že můžeme být v klidu. Dravčí zahájená a prázdiny jsou za chvíli tady a většina těch borců třeba nebude mít na internet čas ;-)

reagovat
Středa 11. června 2008 ve 21:22 ® regulus reakce na …
regulus

stanley 4 – nemůžeš všecky házet do jednoho pytla, svým způsobem nevadí z odpuštěním blbá otázka od náctiletýho kluka, jde o to jakým způsobem je položená. někteří sem chodí jen vysejrat nebo machrovat, jiní jsou rádi za každou radu, jenže já ti nevím, oni se perfektně orientujou v tom jak stáhnout hru, písničku nebo jinou ptákovinu, ale nedokážou si tady vyhledat alespoň počáteční informace o tom co chtějí vědět a to mě fakt hlava nebere. Nevím jestli to je v některých případech blbost nebo lenost. Pokud se pořádku týká, tak od toho je tu HaD a admini, nikoliv já.

reagovat
Středa 11. června 2008 ve 20:53 ® kaprnak
kaprnak

stanley 4, myslim si ze mas v necem pravdu ale ze se to tu hemzi samejma malejma klukama si nemyslim ze je na skodu protoze jsem jeden z nich a nekteri je pravda ze jsem pisou hovadiny ale nekteri se chteji take podelit o zazitky od vody s ostatnimy a treba i nekomu poradit nemysli si ze kdyz sme deti ze nemame taky svoji hlavu a ze neumime chytat ryby.
A jestli je to pro tebe tolik ponizujci a vadi ti ze jsem nepisou ti starsi tak nekritizuj ostatni a napis sem neco sam at vidime jak to ma teda bejt spravne.

reagovat
Středa 11. června 2008 v 19:15 ® stanley 4
stanley 4

Pánové proč mám poslední dobou takovej divnej pocit,že tenhle server jde od deseti né k pěti ale ke dvoum???je to tady samej malej kluk a ty témata to je děs.Kam se poděla ta pohoda a rozumný otázky,odpovědi a vúbec pokec?Regule,Robure a spol,kde jste?Dělejte tady pořádky vždyt je to už nenormální chlapi.

reagovat
Středa 11. června 2008 v 17:27 ® Glein

Bojim se, ze doma otevru konzervu s fazolema a i v ni bude jakubmikulica.

reagovat
Čtvrtek 15. května 2008 v 17:58 ® Kubah reakce na …

Robur- docela aktuální

reagovat
Čtvrtek 15. května 2008 ve 14:08 ® Robur
Robur

co říkáte na veltržní slevu na krmení Traper, není to hezké?

reagovat
Středa 7. května 2008 v 18:05 ® Petas reakce na …
Petas

Tazik., a just NE

reagovat
Středa 7. května 2008 ve 14:26 ® tazik.

ciao please dejte 1. mistu 5 bodu fajnzmrzlina.cz diky.mejte se

reagovat