Vyhledávání
Diskuze o HOWNĚ
2.7.2007 | regulus | 67.123 zobrazení | 621 odpovědí
Vážení přátelé rybáři, jelikož se smysluplná témata fóra díky dotazům „o ničem“ neustále přesouvají do neviditelné části tohoto vortálu, rozhodl jsem se vám nabídnout fórum, které nahradí nednotlivé stupidní otázky na téma, kde berou kapři, sumci, štiky a jiná havěť, popřípadě jak to vypadá na onom, či tamtom revíru. Díky demenci některých zadavatelů těchto otázek (nevšimli si, že existují stálé fóra, kde by se odpovědi dočkali daleko spíš) se některé smysluplné otázky dostávají do oblasti zapomnění. Žádám tímto všechny zúčastněné, aby svoje stupidní dotazy (z jejich pohledu těžce inteligentní otázky) směřovali do tohoto fóra. Děkuji Regulus.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 29. dubna 2008 ve 21:56 ® Robur
-
prostě škvor
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 21:55 ® skwor
-
Sander: Tohle se tu loni řešilo půl roku, to mi uniknout nemohlo
reagovatVíc v osobce, moment.
- Úterý 29. dubna 2008 ve 21:42 ® Sander
-
skwor > Tobě opravdu nic neunikne, aneb „Šach mat!“ :o)))
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 21:05 ® skwor
-
sus1: Pokud si dobře pamatuju, tak ještě loni ses tu ptal, co si máš jako začátečník pořídit za pruty a teď mluvíš o letech chytání?!? Zajímavé.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 20:00 ® sus1 reakce na …
-
Robur:ještě kde koupit na netu červíky?!
reagovat)))))
- Úterý 29. dubna 2008 v 19:59 ® sus1 reakce na …
-
Sander: Psal jsem ,že občas se tam objeví pěkná fotka.Myslel jsem to jako celek,ale to je jen můj názor a nikomu to samozřejmě nenutim,to je každýho věc,že jo.Jinak s tou přívlačí to fakt bejvalo lepší,ale vždycky se má něco pokazit aby se to pak zase zlepšilo,co??
reagovat)
- Úterý 29. dubna 2008 v 19:58 ® Sander
-
Robur > vždyť víš že o tématech v pravém sloupci není řeč. Mám namysli „Přívlač a dravci“, dokonce jsem tu onehdá četl i o stránkách zaměřených výhradně na přívlač – což už je opravdu minulost.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 19:55 ® Robur
-
myslíš v jemné přívlači
reagovat, a myslíš naviják, naviják nebo prut na jemnou vláčku?
- Úterý 29. dubna 2008 v 19:52 ® Sander
-
sus1 > a víš že právě diskuse Z lovu je asi jediná, na kterou se trochu těším? Na typu úlovků či fotek nezáleží, tedy pokud se nejdená vysloveně o nějakou provokaci. Ani náznakem jsem se nezmínil, že by pro mne tato diskuse byla nuda. Tu vidím někde jinde, takže jsi v tom nejspíše sám.
Nevím co čekáš, že tam uvidíš. Velryby se nechytají každý den, pěkné fotky také není sranda nafotit, takže pokud tě to nebaví teď, už to lepší zřejmě nebude.
To all > pamatujete, jak to tu žilo v přívlači?…
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 19:17 ® sus1 reakce na …
-
skwor.Čoveče, za ta léta co chytam už ne.Jak si poznal, že to závidim??
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 19:11 ® skwor
-
sus1: Poznámku o fotkách ve Z lovu myslel Robur ironicky (podle smajlíka na konci v to aspoň doufám). Z Tvého příspěvku to spíš vypadá, že ty ryby ostatním silně závidíš.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 18:22 ® sus1
-
Robur:a úplně nejvíc chuj, jsou jelci a jiná havěť focená na podběráku?!!! – Tentokrát s tebou souhlasim, viz fota z lovu -parádní rybačka,dneska to šlo,dneska 6 kaprů,3 cejni,2 plotky atd.!!!+ již tebou zminované dokola se opakujicí stejné fotky ryb na podběráku nebo s prutem!!!,,Občas'' je tam nějaká pěkná ale jinak nuda, aspon teda pro mne,ale jak koukam asi v poslední době nejen pro mne.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 16:33 ® Robur
-
co kecáš, selský rozum ještě nepropadl
reagovat. Pozdravuj bígla.
- Úterý 29. dubna 2008 v 16:28 ® Sander
-
Robur > no jo…jenže „hodně napsáno“ nic neznamená, pokud je celá debata o ničem. Vlastně celý ten pravý sloupec s názvem Aktuální témata z fóra, mi posledních pár měsíců nic neříká.
Ale na druhou stránku, třeba je to jen můj dojem, nebaví mě luštit nesmyslné věty bez jakýchkoli náznaků interpunkcí, tudíž to ani nečtu.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 16:19 ® Robur
-
a úplně nejvíc chuj, jsou jelci a jiná havěť focená na podběráku
reagovat.
- Úterý 29. dubna 2008 v 16:16 ® Robur
-
Sander, asi jo, sem tam zajímavý článek a jinak pořád dokola. Ale zase pokud to vemu sebekriticky, tak Domácí výroba woblerů se rozvinula zajímavě, a to jsem v jejím počátku naznačoval, že už toho bylo dost napsáno. Ale Lipno, jemný vláčák, naviják na přívlač jednu dobu i 2*, e- shop…grr. Ještě by se mohla oživit anketa o přívlači, to je taky držák o ničem.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 15:34 ® skwor
-
Sander: Taky se mi to občas zdá. Mám ale pocit, že na sousedním webu se děje to samé ještě ve větší míře.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 15:31 ® cormoran reakce na …
-
Teoreticky mu v tom brání RŘ.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 15:27 ® Sander
-
Když už jsem v této diskusi – poslední dobou mám pocit, že začíná být o howně celý server Chytej.cz. Zdá se to jen mně? Nemyslím jeho podobu, nýbrž většinu jeho uživatelů.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 13:30 ® Robur
-
a co ti brání chytat na chomáč rousnic?
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 13:26 ® Rybar211
-
Diky, uz cekam na zahajeni. Snad se nejakej sumik premluvi
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 13:22 ® Robur
-
tam jsekm kdysi tu 50ku chytl, je to úhořovej flek
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 12:58 ® Rybar211
-
jasne
reagovata nevis nahodou jestli jsaou i v Jundrove? u Piavy?
- Úterý 29. dubna 2008 ve 12:44 ® Robur
-
jaKO RYBÁŘI JE CHYTALIIIIIII
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 12:43 ® Robur
-
klidně 2m, metrovek by tam mělo být dost. Rozhodně bych nepoužíval přívlač. Když jsem chodíval na úhoře, což už je doba 15 let dozadu, tak jsem pár 50cm chytil. A vím, že minulý rok se větší kousky chytali cíleně.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 12:22 ® Rybar211
-
Uz jsi nejakýho vytáhl? jak tam jsou velci? Chtel bych nejakýho vytáhnout.....
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 12:13 ® Robur
-
jsou
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 11:04 ® Rybar211
-
Ahoj, mam jeden inteligentní dotaz. Jsou na Svratce 4 nějací sumíci?
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 12:42 ® monkl
-
Tak je jasny ze je to otazka o HOWNE bud jo nebo ne, na co zakladat novy forum, rybyrskej listek mi propadl v 99tym kdyz jsem byl na zakladce a ted me to zaclo lakat znovu, napadlo kdyz je drazsi tak jestli pod pstruhovou povolenku nespadaji i pstruhove to je vse dik za radz
reagovat - Pondělí 14. dubna 2008 v 17:28 ® skwor
-
regulus: Konečně někdo thle fórum pochopil :o)
reagovat