Chytej.cz

Diskuze o HOWNĚ necteno

2.7.2007 | regulus | 67.175 zobrazení | 621 odpovědí

Vážení přátelé rybáři, jelikož se smysluplná témata fóra díky dotazům „o ničem“ neustále přesouvají do neviditelné části tohoto vortálu, rozhodl jsem se vám nabídnout fórum, které nahradí nednotlivé stupidní otázky na téma, kde berou kapři, sumci, štiky a jiná havěť, popřípadě jak to vypadá na onom, či tamtom revíru. Díky demenci některých zadavatelů těchto otázek (nevšimli si, že existují stálé fóra, kde by se odpovědi dočkali daleko spíš) se některé smysluplné otázky dostávají do oblasti zapomnění. Žádám tímto všechny zúčastněné, aby svoje stupidní dotazy (z jejich pohledu těžce inteligentní otázky) směřovali do tohoto fóra. Děkuji Regulus.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 14. dubna 2008 v 17:24 ® regulus reakce na …
regulus

monkl – na to, že jsi se dneska přihlásil, byl jsi tu jednou, fakt moc dobrý, najít tohle téma položit odpovídající otázku opravdu na úrovni. Bohužel tě ale chlapče zklamu, nemůžeš.

reagovat
Pondělí 14. dubna 2008 v 16:07 ® Robur
Robur

právěže můžeš, a navíc nemusíš dodržovat supidní omezení dané pstruhovou povolenkou, takže lze chytat na žížalu, živou rybku atp.

reagovat
Pondělí 14. dubna 2008 v 16:01 ® 

ale musím uznat dost blbá otázka ale lepší než zakládat další fórum, že?

reagovat
Pondělí 14. dubna 2008 v 15:30 ® ART reakce na …
ART

monkl : dost blbá otázka, ale nekdo se zeptat musí

reagovat
Pondělí 14. dubna 2008 v 15:15 ® pif
pif

jasně,s lístkem na fotbal můžeš jít taky večer na hokej…

reagovat
Pondělí 14. dubna 2008 v 15:09 ® monkl reakce na …

zdravim, mam dotazek mohu s pstruhovou povolnekou chytat na mimo pstruhovych revirech?

diky moc

reagovat
Středa 26. března 2008 v 18:37 ® Prichy reakce na …
Prichy

rgb23: odpovez par desitek ci stovek prihlouplych dotazu, tak se muzes znovu vyjadrit k tomuto tematu :-D

reagovat
Středa 26. března 2008 ve 3:12 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Regulus: Vesměs souhlas… Recese je už ten název. Hádat se v tomhle fóru nehodlám. Ale jinak těžkej nesouhlas. Ať jsou nové dotazy sebestupidnější, jsou to otázky a stačí aby někdo napsal „je to tam a tam a pod.“ Človíček, kterej sem natrefí náhodou celou strukturu stránek znát nemusí, a věř tomu, že každej není takovej i.t. technik jako ty:-)

reagovat
Úterý 25. března 2008 ve 20:32 ® HugoLampa
HugoLampa

regulus:Nevím,to jsem nezkoušel :-) Robur:Navíc,musel by sis udělat oranžovej melír..

reagovat
Úterý 25. března 2008 ve 20:28 ® HugoLampa
HugoLampa

Robur:Lipan nekouše,lipan žužlá…

reagovat
Úterý 25. března 2008 ve 20:28 ® regulus reakce na …
regulus

Hugo a když uvážeš oranžovo-černou se zelenou kuličkou, tak to žerou taky??? -:))))))))))

reagovat
Úterý 25. března 2008 v 19:55 ® Robur
Robur

to víš, a kousně mě do ní nějaká ryba.

reagovat
Úterý 25. března 2008 v 19:53 ® HugoLampa
HugoLampa

regulus:Zkoušel,vždyc­ky hambou mlčí :-) Robur:Nechci poradit..Nečekám,že mi to někdo vědecky podloží a už vůbec ne,že to bude pravda :-) ..Víš co?Sám si natři koule nazeleno :-)

reagovat
Úterý 25. března 2008 v 19:40 ® Robur
Robur

Hugo, toto je výstřel do prázdna, musíš trochu experimentovat, např. si též natřít aspoň 1 kuličku nazeleno a pak popsat, jak se na tebe lepily či nelepily baby. Pak už zde bude nějaké srovnání, ale takhle je to opravdu nevědecké a těžko radit.

reagovat
Úterý 25. března 2008 v 19:38 ® regulus reakce na …
regulus

Hugo a zkoušel jsi se zeptat nějaký tý chycený ryby??? -:)))

reagovat
Úterý 25. března 2008 v 19:32 ® HugoLampa
HugoLampa

Já bych měl jednu otázku,která se sem hodí..Proč mi ryby žerou černo-oranžovou mušku se zelenou kuličkou,když jsem něco podobného ve vodě nikdy neviděl? :-)

reagovat
Úterý 25. března 2008 v 0:51 ® regulus reakce na …
regulus

rgb23 – víš, já toto fórum založil jako jakousi parodii v době, kdy to ještě nebylo tak hustý jako teďka. Byla to kapinku recese, trošku podpíchnutí a myslím, že většina lidí toto téma bere jako srandu. Ani zdaleka mne tehdy nenapadlo, do jakých rozměrů se rozroste stupidita některých nově zakládaných témat a jak negativní vliv to bude mít na Chytej. Řeknu ti to na rovinu, na naprostou většinu z těch 15 zobrazených aktuálních fór jen kliknu, aby mi tam nesvítilo eNko. Pravda část je takovejch těch oblastních jako Ostrava a okolí, někdy tam mrknu, ale to je téma fakt spíš pro lidi z danýho regionu. Pokud někdo založí nebo zaktualizuje rozumný téma, tak se tam podívám oč jde a zareaguji nebo ne. U některých si jen přečtu název a je mi to naprosto jasný. No a možná by ses divil, kolik lidí to takhle dělá. Pokud se těch nováčků týká, tak je tu vyhledávač a myslím, že kdyby si dali tu práci, tak se dozví 10× víc než stupidním dotazem. Problém je v tom, že jsou líní něco hledat, je přece jednoduší se zeptat, jenže některý lidi, kteří mají co odpovědět už nebaví to po desátý, dvacátý nebo padesátý psát znovu a znovu, a tak se dotyčný nic nedozví. Tečka.

reagovat
Pondělí 24. března 2008 ve 23:55 ® rgb23
rgb23

Kůcíí a co jste čekali?, že každej nováček co se bude chtít na něco se zeptat hodí dotaz do tématu „diskuze o howně“? Ostatně pár dotazů tu je, relevantní odpovědi pokulhávají:-)

reagovat
Pondělí 24. března 2008 ve 23:18 ® cormaxx
cormaxx

safra tohle téma by mělo být stále aktivní,když tak koukám na aktuální témata z fóra:-( (((

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 18:36 ® dvorak reakce na …

Tady je to jaksi povolené. Když ale projdeš fora z poslední doby,tak možná dobrá polovina by se dala probrat zde.

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 18:17 ® Piranha reakce na …
Piranha

Je to tady vo howne.

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 18:01 ® dvorak reakce na …

Mam pocit,že tohle forum spoustě lidem howno říká…

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 16:25 ® skwor
skwor

Mám pocit, že je čas tohle fórum opět vytáhnout na denní světlo :-)

reagovat
Úterý 19. února 2008 v 17:27 ® ART reakce na …
ART

rekne te mi jakej feeder si mam poridit na rybník a na lehce tekoucí vody chtel neřikejte mi značky a typi stači když poradite s délkou a vrhací zátěží

reagovat
Pondělí 18. února 2008 ve 22:14 ® cormoran reakce na …
cormoran

Tomik: Na Hamerskym potoce jsem chytal jednou. Sice jsem nic nechytnul, ale zkusit se to musí. Tak neváhej a klacky vem s sebou…

reagovat
Pondělí 18. února 2008 ve 22:10 ® Tomik
Tomik

Nechytáte někdo na hamerským potoce? O prázdninách tam jedu poblíž na dovolenou, tak jestli má cenu to vůbec zkoušet.Dík

reagovat
Pondělí 18. února 2008 ve 20:07 ® ART reakce na …
ART

awashima.cz zna tenhle prut někdo?

reagovat
Neděle 17. února 2008 ve 21:39 ® regulus reakce na …
regulus

Prichy – vím -:))))))))))

reagovat
Neděle 17. února 2008 ve 20:40 ® Prichy reakce na …
Prichy

regulus: Masařík je ted prej kapacita na farmakologii :-D

reagovat
Neděle 17. února 2008 v 17:45 ® regulus
regulus

skwor – mě může je*nout, blikají mu tady dvě telky s nápisem videa, nová videa a já nevím co, a on založí fórum. To mě fakt hlava nebere.

reagovat