Chytej.cz

Diskuze o HOWNĚ necteno

2.7.2007 | regulus | 67.174 zobrazení | 621 odpovědí

Vážení přátelé rybáři, jelikož se smysluplná témata fóra díky dotazům „o ničem“ neustále přesouvají do neviditelné části tohoto vortálu, rozhodl jsem se vám nabídnout fórum, které nahradí nednotlivé stupidní otázky na téma, kde berou kapři, sumci, štiky a jiná havěť, popřípadě jak to vypadá na onom, či tamtom revíru. Díky demenci některých zadavatelů těchto otázek (nevšimli si, že existují stálé fóra, kde by se odpovědi dočkali daleko spíš) se některé smysluplné otázky dostávají do oblasti zapomnění. Žádám tímto všechny zúčastněné, aby svoje stupidní dotazy (z jejich pohledu těžce inteligentní otázky) směřovali do tohoto fóra. Děkuji Regulus.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 17. února 2008 v 15:45 ® skwor
skwor

regulus :-)) )))

reagovat
Neděle 17. února 2008 v 15:39 ® regulus
regulus

Masaříku – kukuč -:))))))))

reagovat
Pondělí 11. února 2008 v 9:33 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Proč chybu? Vždyť to byla dobrá komedaj, jenom že za naše prachy … :-/

reagovat
Pondělí 11. února 2008 v 0:56 ® Gagi

Jakou montáž by jste mi dopuručily na mělkou vodu do 2m s bahnitým dnem na sumce kolem metru?

reagovat
Neděle 10. února 2008 ve 13:04 ® vagi
vagi

Tome od Minnkoty, asi si to tady nepřečteš, ale kdyby náhodou (nechci reagovat přímo, abych nevytáhl tvé fórum, kam nepatří) ty motory z USA povedeš za ručičku nebo je doveZeš? Ach jo… www.chytej.cz

reagovat
Neděle 10. února 2008 v 11:21 ® kubas
kubas

www.chytej.cz

reagovat
Sobota 9. února 2008 v 17:20 ® regulus reakce na …
regulus

Taky sem bohužel udělal tu chybu a pustil jsem si ČT 24, že sem se na to nevysral.

reagovat
Sobota 9. února 2008 v 17:17 ® Prichy
Prichy

TAk jak chlapci, ani prezidenta nemame.....ale byla to sranda. to jsou kok…

reagovat
Sobota 9. února 2008 ve 14:32 ® regulus reakce na …
regulus

doktorov – myslíš „noví registrovaní“???

Pokud ano, tak hybaj zpátky do školy nový → mladý

reagovat
Sobota 9. února 2008 ve 14:21 ® doktorov

mám jen jednu opravu v sekci klub na chytej.cz je napsáno noví uživatele s měkým i tak kdo to ma na starost ať se na to jukne.. :o)

reagovat
Pátek 8. února 2008 v 16:43 ® rybarmasar
rybarmasar

Letos to bude masakr.K vánocům sem si pořídil 500 litrovej mrazák.Tak uznejte,to se musí využít…

reagovat
Pátek 8. února 2008 v 11:40 ® Robur
Robur

přece tam nebude jezdit, když tam nemají holuby:-)

reagovat
Pátek 8. února 2008 v 11:26 ® cercer
cercer

tak otík,jo?:-)) )

reagovat
Pátek 8. února 2008 v 8:52 ® Robur
Robur

Reguel, vidím, že jsi hned po ránu pěkně nasranej:-) , byly i horší dotazy. Prostě, někdo by tam měl jet a udělat reportáž. Berte to jako výzvu. Spíš by mě zajímalo, zda je to nějaký cestovatel nebo to souvisí s rybařinou.

reagovat
Pátek 8. února 2008 v 1:16 ® regulus
regulus

Je mi líto, ale opět to musím vytáhnout na čelní místa viz. www.chytej.cz Přihlásil se, jednou se připojil a vytvořil diskuzi, ve které budeme „všichni rádi diskutovat“.

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 14:20 ® schwara reakce na …
schwara

Zdar, chtěl bych se něco dozvědet o Kyjovce 3?? Nechytal tam někdo??

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 20:41 ® Vlackar
Vlackar

Tak hraje tu někdo z vás BattleKnight na jakémkoliv serveru ?

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 20:23 ® regulus reakce na …
regulus

Doudleban – já bych spíš řekl, že prototyp něčeho zcela jiného.

Jinak názor jeho bratra je tady:

17. ledna ve 20:10® zdroj, reakce na … ten zbytek není můj,ale mého lehce dementního bratra amatéra.

Najdete jej zde www.chytej.cz

Myslím, že sem asi raděj nechodí, naposledy tu byl 19.1.

reagovat
Středa 30. ledna 2008 v 19:35 ® Ftmči
Ftmči

skwor: To určitě je. Na svůj věk má o sobě dost velký mínění a k tomu nedbá na ničí názory (kdo má jiný názor než on, tak tomu jednoduše nerozumí). Prostě prototip ideálního člověka 21. století.

reagovat
Středa 30. ledna 2008 v 19:33 ® HugoLampa
HugoLampa

Koukám,že ten borec má ve svém věku celkem zmatek :-)

reagovat
Středa 30. ledna 2008 v 19:29 ® skwor
skwor

Doudleban: Protože je to debil :-)

reagovat
Středa 30. ledna 2008 v 19:28 ® Ftmči reakce na …
Ftmči

skwor: Tak to můj tip docela souhlasí. Nechapu proč se snaží dodávat si na velikosti ztrojnásobením svého věku.

reagovat
Středa 30. ledna 2008 v 19:24 ® skwor
skwor

Doudleban: Chodí do šesté třídy, nedávno to přiznal. 17.01.2008 no chytam od 1 Tř. a ted´ jsem v šestce a s bojlisem(roh­likovým) mám dobré skušnosti s kupovaným i s podomácku vyrobeným.berou na ně kapři,cejni a plotice(očka).mám úspěchy od jara do konce léta.příchutě:sko­pex,jahoda, vanilka,tuty fruty,perník,mušle a ryba.pokud´ mohu doporučit tak skopex,jahgodu,va­nilku a mušli.

reagovat
Středa 30. ledna 2008 v 19:08 ® Ftmči
Ftmči

Tak ve foru o pstruhových farmách se petr.ondrusak vyjadřil takto: jo a kolik myslíš že mi je?je mi 32 tak odprejskni!!!(konec citátu). To je tedy docela sílá, já čekal jedenáctiletýho rozmazlence a on zatím… Píšu to sem, protože do pstruhařiny to opravdu nepatří.

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 14:30 ® Prichy
Prichy

nestiham cist vsechno na chtej.cz ale jak vidno totalnich blaznu zde jen pribyva

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 23:03 ® Salmo
Salmo

bubu> :-D založíme mu fórum jako ripce :-D

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 21:04 ® bubu
bubu

oprava-se vší silou

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 21:03 ® bubu
bubu

petr.o se do toho zase opřel ze vší silou. Petře,jen jim to nandej, vyděržaj pianěr!!!

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 v 18:00 ® cercer reakce na …
cercer

to jsem zvědav,kolik slz uroním,až uslyším,jak ho rybařina vzala u srdce a že být nejlepší jde vlastně samo od sebe.

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 v 17:14 ® regulus
regulus

Šelmo tady www.chytej.cz

reagovat