Vyhledávání
Diskuze o HOWNĚ
2.7.2007 | regulus | 67.174 zobrazení | 621 odpovědí
Vážení přátelé rybáři, jelikož se smysluplná témata fóra díky dotazům „o ničem“ neustále přesouvají do neviditelné části tohoto vortálu, rozhodl jsem se vám nabídnout fórum, které nahradí nednotlivé stupidní otázky na téma, kde berou kapři, sumci, štiky a jiná havěť, popřípadě jak to vypadá na onom, či tamtom revíru. Díky demenci některých zadavatelů těchto otázek (nevšimli si, že existují stálé fóra, kde by se odpovědi dočkali daleko spíš) se některé smysluplné otázky dostávají do oblasti zapomnění. Žádám tímto všechny zúčastněné, aby svoje stupidní dotazy (z jejich pohledu těžce inteligentní otázky) směřovali do tohoto fóra. Děkuji Regulus.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 17. února 2008 v 15:45 ® skwor
-
regulus
reagovat)))
- Neděle 17. února 2008 v 15:39 ® regulus
-
Masaříku – kukuč -:))))))))
reagovat - Pondělí 11. února 2008 v 9:33 ® Vydrain reakce na …
-
Proč chybu? Vždyť to byla dobrá komedaj, jenom že za naše prachy … :-/
reagovat - Pondělí 11. února 2008 v 0:56 ® Gagi
-
Jakou montáž by jste mi dopuručily na mělkou vodu do 2m s bahnitým dnem na sumce kolem metru?
reagovat - Neděle 10. února 2008 ve 13:04 ® vagi
-
Tome od Minnkoty, asi si to tady nepřečteš, ale kdyby náhodou (nechci reagovat přímo, abych nevytáhl tvé fórum, kam nepatří) ty motory z USA povedeš za ručičku nebo je doveZeš? Ach jo… www.chytej.cz
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 11:21 ® kubas
- reagovat
- Sobota 9. února 2008 v 17:20 ® regulus reakce na …
-
Taky sem bohužel udělal tu chybu a pustil jsem si ČT 24, že sem se na to nevysral.
reagovat - Sobota 9. února 2008 v 17:17 ® Prichy
-
TAk jak chlapci, ani prezidenta nemame.....ale byla to sranda. to jsou kok…
reagovat - Sobota 9. února 2008 ve 14:32 ® regulus reakce na …
-
doktorov – myslíš „noví registrovaní“???
Pokud ano, tak hybaj zpátky do školy nový → mladý
reagovat - Sobota 9. února 2008 ve 14:21 ® doktorov
-
mám jen jednu opravu v sekci klub na chytej.cz je napsáno noví uživatele s měkým i tak kdo to ma na starost ať se na to jukne.. :o)
reagovat - Pátek 8. února 2008 v 16:43 ® rybarmasar
-
Letos to bude masakr.K vánocům sem si pořídil 500 litrovej mrazák.Tak uznejte,to se musí využít…
reagovat - Pátek 8. února 2008 v 11:40 ® Robur
-
přece tam nebude jezdit, když tam nemají holuby
reagovat - Pátek 8. února 2008 v 11:26 ® cercer
-
tak otík,jo?
reagovat)
- Pátek 8. února 2008 v 8:52 ® Robur
-
Reguel, vidím, že jsi hned po ránu pěkně nasranej
reagovat, byly i horší dotazy. Prostě, někdo by tam měl jet a udělat reportáž. Berte to jako výzvu. Spíš by mě zajímalo, zda je to nějaký cestovatel nebo to souvisí s rybařinou.
- Pátek 8. února 2008 v 1:16 ® regulus
-
Je mi líto, ale opět to musím vytáhnout na čelní místa viz. www.chytej.cz Přihlásil se, jednou se připojil a vytvořil diskuzi, ve které budeme „všichni rádi diskutovat“.
reagovat - Neděle 3. února 2008 ve 14:20 ® schwara reakce na …
-
Zdar, chtěl bych se něco dozvědet o Kyjovce 3?? Nechytal tam někdo??
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 20:41 ® Vlackar
-
Tak hraje tu někdo z vás BattleKnight na jakémkoliv serveru ?
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 20:23 ® regulus reakce na …
-
Doudleban – já bych spíš řekl, že prototyp něčeho zcela jiného.
Jinak názor jeho bratra je tady:
17. ledna ve 20:10® zdroj, reakce na … ten zbytek není můj,ale mého lehce dementního bratra amatéra.
Najdete jej zde www.chytej.cz
Myslím, že sem asi raděj nechodí, naposledy tu byl 19.1.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 19:35 ® Ftmči
-
skwor: To určitě je. Na svůj věk má o sobě dost velký mínění a k tomu nedbá na ničí názory (kdo má jiný názor než on, tak tomu jednoduše nerozumí). Prostě prototip ideálního člověka 21. století.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 19:33 ® HugoLampa
-
Koukám,že ten borec má ve svém věku celkem zmatek
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 19:29 ® skwor
-
Doudleban: Protože je to debil
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 19:28 ® Ftmči reakce na …
-
skwor: Tak to můj tip docela souhlasí. Nechapu proč se snaží dodávat si na velikosti ztrojnásobením svého věku.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 19:24 ® skwor
-
Doudleban: Chodí do šesté třídy, nedávno to přiznal. 17.01.2008 no chytam od 1 Tř. a ted´ jsem v šestce a s bojlisem(rohlikovým) mám dobré skušnosti s kupovaným i s podomácku vyrobeným.berou na ně kapři,cejni a plotice(očka).mám úspěchy od jara do konce léta.příchutě:skopex,jahoda, vanilka,tuty fruty,perník,mušle a ryba.pokud´ mohu doporučit tak skopex,jahgodu,vanilku a mušli.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 19:08 ® Ftmči
-
Tak ve foru o pstruhových farmách se petr.ondrusak vyjadřil takto: jo a kolik myslíš že mi je?je mi 32 tak odprejskni!!!(konec citátu). To je tedy docela sílá, já čekal jedenáctiletýho rozmazlence a on zatím… Píšu to sem, protože do pstruhařiny to opravdu nepatří.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 14:30 ® Prichy
-
nestiham cist vsechno na chtej.cz ale jak vidno totalnich blaznu zde jen pribyva
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 23:03 ® Salmo
-
bubu>
reagovatzaložíme mu fórum jako ripce
- Úterý 29. ledna 2008 ve 21:04 ® bubu
-
oprava-se vší silou
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 21:03 ® bubu
-
petr.o se do toho zase opřel ze vší silou. Petře,jen jim to nandej, vyděržaj pianěr!!!
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 v 18:00 ® cercer reakce na …
-
to jsem zvědav,kolik slz uroním,až uslyším,jak ho rybařina vzala u srdce a že být nejlepší jde vlastně samo od sebe.
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 v 17:14 ® regulus
-
Šelmo tady www.chytej.cz
reagovat