Vyhledávání
Lužnice-Čevený mlýn(Nuzice)
24.6.2007 | Kubajs | 3.255 zobrazení | 11 odpovědí
V létě jedu právě do této lokality rybařit již jsem tam byl ale spíš jsem se věnoval turistice Co je tu za ryby?Jaký styl je tu neljepší?Jetu hodně dravců???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 13. června 2009 ve 21:28 @ ???
-
Pokud by jste potřebovali průvodce na cestě po Nuzicích (potřebně až do Bechyně), pište na email Lecisek@seznam.cz. Jsou připraveny 3 trasy+trasa Nuzice-Bechyně
reagovat - Čtvrtek 28. června 2007 v 19:27 ® Kubajs
-
vim že tam často lovily Boleni!!!!skoro jsem brečel když jsem tam neměl poppery ale jinak dravci nic moc!!!Sumečků do 50cm je tam fakt hodně ale ti na vláčku asi nemají chut nebo co????
reagovat - Čtvrtek 28. června 2007 v 10:22 ® BigMike reakce na …
-
Lužnice na okouny nic moc a když, tak do 25 cm. Na okouny spíš prubnout ten Orlík a nebo Hněvkovice. Sám kdybych věděl, tak jedu:))
reagovat - Čtvrtek 28. června 2007 v 0:00 ® Kubajs
-
no tak Boena bych možná nějakého chytit chtěl ale co okonouni????je jich tam hodně
reagovat - Středa 27. června 2007 ve 22:42 ® BigMike reakce na …
-
Níže pod jezem tloušti, jinak se za normál stavu lupají boleni a kdysi dost štiky! Byl jsem tam naposledy asi je to 4 roky, to bylo to sucho rok po povodních, nic moc to nebylo, malá voda a pod jezem probráno! Nejlepší je to tam, když se zvedá voda, najíždějí zespoda ryby, sumci a tak!
reagovat - Středa 27. června 2007 ve 21:12 ® Kubajs
-
a co je tam za dravce asi nejvíce???
reagovat - Středa 27. června 2007 v 11:46 ® marami
-
Nad jezem se houfují bobkaři, podjezí slouží jako brod a to poměrně frekventovaný. Vody ubývá každým dnem,teď tam není ani po kolena,i přes to se dá něco chytit,převažuje tloušť do 30 cm. I já za tohoto stavu vody doporučuju sjet níž po proudu.
reagovat - Úterý 26. června 2007 ve 20:46 ® BigMike reakce na …
-
Kdysi bydlel v Bechyni. Je to prima revír, ale když je voda! Letos, pokud se nic nestane a já už nevěřím, že jo, tak voda na minimu a tím pádem naprd. Ale můžeš prubnout nějaký kilometřík dolů po vodě v okolí Koloděj hlubší vodu.Máš to také pár kilásků na soutok Lužnice s Vltavou, Kořensko,Orlík nebo Hněvkovice.
reagovat - Úterý 26. června 2007 v 19:45 ® filip111 reakce na …
-
byl jsem tam na rybách po velkých povodních, měl jsem pronajatou chatku a chytání moc pěkný. Chytal jsem převážně kapry. Bavil jsem se s majitelem chaty a ukazoval mi foto krásných sumců, každý rok jich tam uloví dost. chytal jsem kousek od břehu na houpačku na kukuřici, tou jsem i trochu krmil.na přívlač šli převážně boleni, pár okounů a jedna štička.ryb bylo dost, každý den jsem měl úlovek.
reagovat - Úterý 26. června 2007 v 15:51 ® Kubajs
-
BigMike:ty tam někde bydlíš nevíš o tomto revíru něco
reagovat - Neděle 24. června 2007 ve 21:06 ® Kubajs
-
to to tu nikdo nezná
reagovat