Vyhledávání
Sumčíci v Praze
23.6.2007 | Mallos | 3.498 zobrazení | 19 odpovědí
Přátelé, nevíte kam vyrazit v Praze na sumce a jakou techniku zvolit? Má to cenu ze břehu?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 27. června 2007 v 18:07 @ busjan reakce na …
-
toho sumce si přivezli a navlíkli na háček australanovi aby udělali reklamu
reagovat - Úterý 26. června 2007 ve 13:26 @ ??? reakce na …
-
Třeba v tom hrálo roli to, že je Rex „devizový cizozemec“
reagovatKuba dostal pár igelitek s potiskem, digitálky s kalkulačkou a mohl se přetrhnout aby mu udělal divadlo…
- Pondělí 25. června 2007 v 10:58 @ ulcek
-
Mallos-co chceš víc?Kdyť to tam máš všechno napsaný.
reagovat - Pondělí 25. června 2007 v 8:46 ® HaD reakce na …
-
JPfish: zřejmě nemají potřebu se veřejně projevovat
reagovat - Pondělí 25. června 2007 ve 2:20 ® regulus reakce na …
-
Mallos – je mi to jedno, ale docela by mne zajímalo, jestli ho dovezli kvůli Kubovi nebo Rexovi. -:))))))
reagovat - Pondělí 25. června 2007 v 1:10 @
-
Mallos,HaD)No vidíte,každej má info od lidí co tam údajně byli,ale nikdo z těch lidí co tam údajně byli nic nenapíše,ale proč?Asi se bojí(JV jak za komačů,že je vyhodí z práce),nechápu?Proč nikdo nenapíše,přijelo auto a z něho šel sumec k JV.To ani náhodou,všechno jen spekulativní plky.
reagovat - Pondělí 25. června 2007 v 0:41 ® HaD reakce na …
-
mallos: jo, dějou se věci. Bohužel jsem tu informaci taky dostal ze tří nezávislých míst (ti lidé se neznají) a všichni na té akci údajně byli.
reagovat - Neděle 24. června 2007 ve 23:55 ® Mallos reakce na …
-
had: myslel jsem novinářská kachna. Prý si ho tam přivezli, připřáhli, vylovili, přihpřáhli, pustili, vytáhli a odvezli. Dobrá komedie…
reagovat - Neděle 24. června 2007 ve 23:49 ® HaD reakce na …
-
mallos: sumec a kachna? no teda…
naděje na velkou rybu určitě je, ale v Praze to neznám, takže konkrétní místo neporadím
reagovat - Neděle 24. června 2007 ve 22:44 ® Mallos reakce na …
-
regulus: tak mám docela zajímavou zprávu, že ten sumec byla kachna!!! Mně se to hned nezdálo. Moc velká náhoda… had: chtěl bych poradit (nikdy jsem v Praze nechytal, byť tu žiju od narození – a nikdy jsem účelově nechytal sumce), kam vyrazit v Praze na Vltavě a jakou zvolit techniku. Chtěl bych vláčet, ale není to bezpodmínečně nutné. Chtěl bych hlavně mít pocit, že můžu chytnout velkou rybu. Nemusím ji chytit, jen chci mít ten pocit…
reagovat - Neděle 24. června 2007 ve 21:49 ® HaD reakce na …
-
mallos: co konkrétně bys chtěl poradit?
reagovat - Neděle 24. června 2007 ve 21:29 ® regulus reakce na …
-
Mallos – přece jenom jednu věc, ale neber to jako radu, pokud máš loď, tak bych určitě zkusil vláčku z lodi, případně pokud na těch ostrovech je nějaká mělčina, kde se zdržujou rybičky, tak by to asi za pokus stálo i ze břehu, konkrétní místo netuším. Mělčina i loď se dají zkusit i s chytáním na rybu.
reagovat - Neděle 24. června 2007 ve 21:25 ® regulus reakce na …
-
Mallos – neumím smajlíka s vypoulenýma očima, pokud to bylo rejpnutí skrz Kubu, tak to beru, sranda musí bejt a taky sem to tak myslel, pokud to myslíš vážně, tak v mým případě ses asi dost netrefil a poradit ti kam v Praze na jakýkoliv ryby, to fakt nevím. Su z Brna a Prahu znám ve smyslu kam dojet, jak to pokud možno co nejrychleji projet, sem tam kudy to objet, ale Vltavu sem viděl jen z Karlova a Mánesova mostu a možná párkrát, když jsem tam něco zcela vyjímečně dělal tak z okna a to opravdu jenom viděl a z dálky. Z mýho pohledu nahodit a děj se vůle boží, nemám šajnu co bych ti poradil na řece typu Vltavy jsem nikdy nechytal, je to přece jenom kapičku větší než Dyje.
reagovat - Neděle 24. června 2007 ve 20:10 ® Mallos reakce na …
-
HaD + regulus – jak jsem přes víkend pročítal sumčí diskuse, celkem často jsem narazil na Vaše příspěvky. Vypadá to, že to rozumíte
reagovat. Poraďte… Beru všechno…
- Neděle 24. června 2007 ve 20:08 ® Mallos reakce na …
-
Slimak: Bydlím na Ládví, takže jsem myslel od štvanice dolů, u tý rokytky myslíš v té zátoce? Nejradši bych asi vláčel, protože mě nebaví jen tak pasivně sedět…
reagovat - Neděle 24. června 2007 ve 14:34 ® ESKY reakce na …
-
jo, jo na sumce jedině s Blonďákem, kluci taky se vám to zdá dost divný, že ausgrecht na veletrhu a ještě zrovna, když se na něj šel podívat Rod, tak mu zabere sedumdesátka ??? No ještě, že neměl v hubě zapálený Havano, tak tomu bych už vůbec nevěřil !!!
reagovat - Neděle 24. června 2007 ve 13:03 ® slimak
-
Cenu to rozhodně má, v Praze jsou po celé délce Vltavy a je jich tu dost, jde spíš o to najít s citem místo, kde budeš předpokládat úlovek.Abych byl trochu konkrétnější a neplkal tu jen prázdné teorie tak třeba soutok s Berounkou,ústí Rokytky v Libni…atd.Co se techniky týče můžeš zkusit podvodní splávky,ale i bojky – jen pozor na diskotékový parníky
reagovat - Neděle 24. června 2007 ve 12:42 ® HaD
-
chytal bych úplně standardně a místo vybíral zrovna tak
reagovat - Sobota 23. června 2007 ve 23:04 ® regulus
-
Na císařskou louku, na techniku se zeptej Kuby Vágnera. -:)))
reagovat