Chytej.cz

Sumčíci v Praze necteno

23.6.2007 | Mallos | 3.498 zobrazení | 19 odpovědí

Přátelé, nevíte kam vyrazit v Praze na sumce a jakou techniku zvolit? Má to cenu ze břehu?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 27. června 2007 v 18:07 @ busjan reakce na …

toho sumce si přivezli a navlíkli na háček australanovi aby udělali reklamu

reagovat
Úterý 26. června 2007 ve 13:26 @ ??? reakce na …

Třeba v tom hrálo roli to, že je Rex „devizový cizozemec“ :-) Kuba dostal pár igelitek s potiskem, digitálky s kalkulačkou a mohl se přetrhnout aby mu udělal divadlo…

reagovat
Pondělí 25. června 2007 v 10:58 @ ulcek

Mallos-co chceš víc?Kdyť to tam máš všechno napsaný.

reagovat
Pondělí 25. června 2007 v 8:46 ® HaD reakce na …
HaD

JPfish: zřejmě nemají potřebu se veřejně projevovat

reagovat
Pondělí 25. června 2007 ve 2:20 ® regulus reakce na …
regulus

Mallos – je mi to jedno, ale docela by mne zajímalo, jestli ho dovezli kvůli Kubovi nebo Rexovi. -:))))))

reagovat
Pondělí 25. června 2007 v 1:10 @ 

Mallos,HaD)No vidíte,každej má info od lidí co tam údajně byli,ale nikdo z těch lidí co tam údajně byli nic nenapíše,ale proč?Asi se bojí(JV jak za komačů,že je vyhodí z práce),nechá­pu?Proč nikdo nenapíše,přijelo auto a z něho šel sumec k JV.To ani náhodou,všechno jen spekulativní plky.

reagovat
Pondělí 25. června 2007 v 0:41 ® HaD reakce na …
HaD

mallos: jo, dějou se věci. Bohužel jsem tu informaci taky dostal ze tří nezávislých míst (ti lidé se neznají) a všichni na té akci údajně byli.

reagovat
Neděle 24. června 2007 ve 23:55 ® Mallos reakce na …

had: myslel jsem novinářská kachna. Prý si ho tam přivezli, připřáhli, vylovili, přihpřáhli, pustili, vytáhli a odvezli. Dobrá komedie…

reagovat
Neděle 24. června 2007 ve 23:49 ® HaD reakce na …
HaD

mallos: sumec a kachna? no teda… :-D

naděje na velkou rybu určitě je, ale v Praze to neznám, takže konkrétní místo neporadím

reagovat
Neděle 24. června 2007 ve 22:44 ® Mallos reakce na …

regulus: tak mám docela zajímavou zprávu, že ten sumec byla kachna!!! Mně se to hned nezdálo. Moc velká náhoda… had: chtěl bych poradit (nikdy jsem v Praze nechytal, byť tu žiju od narození – a nikdy jsem účelově nechytal sumce), kam vyrazit v Praze na Vltavě a jakou zvolit techniku. Chtěl bych vláčet, ale není to bezpodmínečně nutné. Chtěl bych hlavně mít pocit, že můžu chytnout velkou rybu. Nemusím ji chytit, jen chci mít ten pocit…

reagovat
Neděle 24. června 2007 ve 21:49 ® HaD reakce na …
HaD

mallos: co konkrétně bys chtěl poradit?

reagovat
Neděle 24. června 2007 ve 21:29 ® regulus reakce na …
regulus

Mallos – přece jenom jednu věc, ale neber to jako radu, pokud máš loď, tak bych určitě zkusil vláčku z lodi, případně pokud na těch ostrovech je nějaká mělčina, kde se zdržujou rybičky, tak by to asi za pokus stálo i ze břehu, konkrétní místo netuším. Mělčina i loď se dají zkusit i s chytáním na rybu.

reagovat
Neděle 24. června 2007 ve 21:25 ® regulus reakce na …
regulus

Mallos – neumím smajlíka s vypoulenýma očima, pokud to bylo rejpnutí skrz Kubu, tak to beru, sranda musí bejt a taky sem to tak myslel, pokud to myslíš vážně, tak v mým případě ses asi dost netrefil a poradit ti kam v Praze na jakýkoliv ryby, to fakt nevím. Su z Brna a Prahu znám ve smyslu kam dojet, jak to pokud možno co nejrychleji projet, sem tam kudy to objet, ale Vltavu sem viděl jen z Karlova a Mánesova mostu a možná párkrát, když jsem tam něco zcela vyjímečně dělal tak z okna a to opravdu jenom viděl a z dálky. Z mýho pohledu nahodit a děj se vůle boží, nemám šajnu co bych ti poradil na řece typu Vltavy jsem nikdy nechytal, je to přece jenom kapičku větší než Dyje.

reagovat
Neděle 24. června 2007 ve 20:10 ® Mallos reakce na …

HaD + regulus – jak jsem přes víkend pročítal sumčí diskuse, celkem často jsem narazil na Vaše příspěvky. Vypadá to, že to rozumíte :-) . Poraďte… Beru všechno…

reagovat
Neděle 24. června 2007 ve 20:08 ® Mallos reakce na …

Slimak: Bydlím na Ládví, takže jsem myslel od štvanice dolů, u tý rokytky myslíš v té zátoce? Nejradši bych asi vláčel, protože mě nebaví jen tak pasivně sedět…

reagovat
Neděle 24. června 2007 ve 14:34 ® ESKY reakce na …

jo, jo na sumce jedině s Blonďákem, kluci taky se vám to zdá dost divný, že ausgrecht na veletrhu a ještě zrovna, když se na něj šel podívat Rod, tak mu zabere sedumdesátka ??? No ještě, že neměl v hubě zapálený Havano, tak tomu bych už vůbec nevěřil !!!

reagovat
Neděle 24. června 2007 ve 13:03 ® slimak
slimak

Cenu to rozhodně má, v Praze jsou po celé délce Vltavy a je jich tu dost, jde spíš o to najít s citem místo, kde budeš předpokládat úlovek.Abych byl trochu konkrétnější a neplkal tu jen prázdné teorie tak třeba soutok s Berounkou,ústí Rokytky v Libni…atd.Co se techniky týče můžeš zkusit podvodní splávky,ale i bojky – jen pozor na diskotékový parníky :-((

reagovat
Neděle 24. června 2007 ve 12:42 ® HaD
HaD

chytal bych úplně standardně a místo vybíral zrovna tak

reagovat
Sobota 23. června 2007 ve 23:04 ® regulus
regulus

Na císařskou louku, na techniku se zeptej Kuby Vágnera. -:)))

reagovat