Vyhledávání
Vranov
23.6.2007 | schwara | 4.119 zobrazení | 9 odpovědí
Kam jezdíte chytat na Vranově??? A jaké máte úlovky???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 24. července 2012 ve 23:02 ® pepanek reakce na …
-
hanz.333> Znám to tam,co chceš vědět?
reagovat - Pondělí 23. července 2012 ve 12:54 @ Kateřina25
-
Pokud se letos chystáte na Vranovskou přehradu, předem Vás varuji, vyvarujte se restauraci Pod Corštejnem. Obsluha absolutně zaostává, na samotné objednání musíte čekat minimálně půl hodiny, na jídlo hodinu. Protivnější obsluhu jsem zatím nezažila. Jídla nosí postupně. Oba synové si objednali smažený sýr a hranolky. První donesli po cca 20 minutách a ten druhý 15 minut po tom, co ten první dojedl. Dalo by se to omluvit, kdyby terasa praskala ve švech, ale ještě s jednou rodinou jsme tam byli samy. Dejte na můj ABSOLUTNĚ nejhorší zážitek z dovolené a radši si zajděte o 50m dál k Eratovi či úplně někam jinam, výsledek bude stát za to.
reagovat - Neděle 12. července 2009 ve 21:42 ® petrcech
-
jezdím k tomu mostu jak je tam vidět bítov super!!
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 20:40 ® hanz.333
-
byl tady už někdy někdo nebo ve chvalaticke nebo farařce
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 17:02 ® hanz.333
-
chystam se do mista Oslnovice-Chmelnice n vranově byt tam někdo na dovolene přes ck rybarku
reagovat - Pátek 7. prosince 2007 v 18:43 ® RomikS
-
Na Vranově to mám moc rád,sice to mám 100km,ale když to jde,jedu tam,teď se tam chystáme s kamošem v neděli zavláčet,loni sme tam touhle dobou byli každej víkend a paráda,v jedné zátoce sme si připadli,jak na panenské vodě,když sme měli na popíky na každej hod záběr od krásných okounů,od bolenů a štik,ale letos už je to horší,přesto sme si tam v létě pěkně zachytali,když nám v noci pod nohama 2 hodiny bušili candáti do rybiček,to bylo rodeo
reagovat)
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 11:42 ® rohlston
-
Petrův zdar, mám možnost jet na chatu zhruba na toto místo : www.mapy.cz Máte někdo zkušenosti z lovu v této oblasti? Díky
reagovat - Sobota 23. června 2007 v 15:07 ® schwara reakce na …
-
J8 taky jezdim na Hatimov je to tam super!!! A je tam plno olenů.
reagovat - Sobota 23. června 2007 ve 13:32 ® Davish
-
Já jezdím na Hatimov(chmelnici). Dají se tam pěkně zachytat cejni, kapři, boleni!, v noci malý sumci a úhoři a občas i nějakej ten candát nebo štika, ale okouni skoro vůbec.
reagovat