Chytej.cz

Těším se ... necteno

23.10.2004 | Milky | 3.106 zobrazení | 25 odpovědí

Je to spíše takové volné téma – na co se ještě může těšit rybář na konci října. Myslím, že těch tužeb může být děsná spousta a mohou být i inspirací pro ostatní. Nechám se rád inspirovat i přeqapit .

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 4. října 2006 ve 13:37 ® Hora
Hora

Těším se na podzimní zbarvení přírody,těším se na každý den strávený u vody(sakra to se rýmuje),těším se v tu dobu na každou ulovenou rybu a velkej klid u vody.

reagovat
Středa 4. října 2006 v 9:04 ® Robur
Robur

Hapunář, musíš na to jít psychologicky. Navrhni milování v latexu a doporuč konkrétní značku. Třeba ti to vyjde.:-)) Báseň je to pěkná.

reagovat
Úterý 3. října 2006 ve 23:25 ® kopi
kopi

Snad ještě na nákýho kapříka, ale štiky to jistěj.

reagovat
Úterý 3. října 2006 ve 22:03 ® Bobson
Bobson

Já se těším až dojede můj nej kámoš s Itálie a půjdem do striptíz baru a kdo ví kde ještě !

reagovat
Úterý 3. října 2006 v 18:59 ® kubas
kubas

na podzim na dravečky

reagovat
Úterý 3. října 2006 v 18:56 ® perch
perch

Ja se tesim na podzimni skadleni Lipanu, a na dravciky na mimopstruhovych

reagovat
Úterý 3. října 2006 v 15:18 ® harpunar

A všichni-Vánoce,vánoce přicházejí
zpívejme přátelé
po roce vánoce,vánoce přicházejí
šťastné a veselé!
Bez goráčů nesmí lovec
do hluboké vody jít
měl jsem přání,kup je mámo
nezaplatíš byt!
Pod stromečkem velká piksle
goráče v ní musí být
zařval táta a už chvátá
pikslu rozbalit!
Jeden obal,druhý obal
kuk na černou holinu
šlak ho trefil,rychlá jede
hází je na maminu!
Já myslela mužíčku můj
že ti radost udělám
myslela jsem že galoše
nejsou žádný krám!
Vánoce,vánoce přicházejí
zpívejme přátelé
po roce vánoce,vánoce přicházejí
šťastné a veselé!!!

reagovat
Úterý 3. října 2006 ve 14:21 ® sharkcom
sharkcom

Já se těším na jaro. Nenávidím zimu !!

reagovat
Úterý 3. října 2006 ve 13:01 ® Padis
Padis

skwor jo podzimní deprese je prevít

reagovat
Úterý 3. října 2006 ve 12:29 ® skwor
skwor

Na mě padla deprese a tak se ňák netěším na nic :-D

reagovat
Úterý 3. října 2006 v 11:40 ® paccco
paccco

Příští týden-dovolená,celý týden budu u vody-krásná to představa......

reagovat
Úterý 3. října 2006 v 11:33 ® cercer reakce na …
cercer

Těším se na příští týden…jedu na ..nevim ještě kam…ale to je jedno..ne??!??

reagovat
Pondělí 2. října 2006 ve 21:57 ® Lovec

Těším se až letošní burčáky uzrají v čisté vínko,protože letošní rok bude pro nás vinaře určitě jeden z nejlepších v tomto století.Sluníčko předalo hroznům spoustu cukru, takže vína budou samý přívlastkový.Není to o rybách, ale já se na to opravdu móóóóc těším :-)) )).

reagovat
Pondělí 2. října 2006 ve 21:46 ® Sander
Sander

Těším se na jaro. Moc!!!! Ta černá čistá voda, plná listí a odlesku šedivé pochmurné oblohy, teploty stále se blížící k bodu mrazu a poté hluboce pod něj, pak kopice sněhu… Tfujjjjjjjjjjjjjj!

reagovat
Pondělí 2. října 2006 ve 21:43 ® kkarlos
kkarlos

hehe, oprasime stare tema, tak na co se ted tesite…? ja prave na vazaci matros… :-)

reagovat
Pondělí 25. října 2004 ve 21:56 ® pupak

Tesil jsem se na novej proutek a nakonec se tesim ze dvou tak je moje radost dvojnasobna:-)) )

reagovat
Pondělí 25. října 2004 ve 21:52 ® Čajda

Těšil jsem se na novej prut,v neděli jsem ho vyzkoušel a je to paráda. Teď už se budu těšit na každou vycházku k vodě(už jich asi moc nebude) a na nový naviják,který si snad z jara pořídím k tomu prutu. Taky doufám,že se ještě podaří nějaká ta štika.

reagovat
Pondělí 25. října 2004 ve 13:59 ® morpheus

já se těším hlavně k vodě. Páč jsem tam už 14dní nebyl a minimálně ještě týden nebudu. Moc moc práce ,stěhuju dílnu. Tak že se taky těším ,až budu přestěhovanej.
A ještě se těším na ježíška

reagovat
Pondělí 25. října 2004 v 8:10 ® toulovec
toulovec

1 – na další sraz chytej 2 – až začnou brát okouni jako prdlí 3– na svou pořádnou štičku

Ale v součastné době asi nejvíc na mouchu. Na srazu mi pupák na hodinku půjčil vercajk a chviličku mi věnoval ze svých vynikajících pedagogických schopností ( bez fyzického násilí) -škoda že jsem se trošku styděl se přihlásit dřív. Můžu Vám říci, že se mi to opravdu zamlouvalo a nejen kvůli kvalitě vercajku, ale i kvůli rybě, Když jsem viděl jak je „píchnutá“ moucha a jak rybě lze rozervat držku trojhákem, asi mám na pstruhovce jasno. Sice chodím na pstruhovku s hlavičkama pod 1q, stejně je to rozdíl. Od tý doby lezu po muškařskejch serverech a sleduju na silnici každou zajetou veverku nebo zajíce. Takže nejvíc se těším až koupím svěráček a ušmudlám si prvního muchu.

reagovat
Pondělí 25. října 2004 v 8:09 @ 

Kupuji si teď gumový člun a digifoto Minolta Dimage Z2. To proto, že až budou mušky a marmyšky po zásluze odpočívat a hovět si v jemně rozestlaných krabičkách, tak se nalodím a budu řeku Svratku fotit a fotit a fotit až do jara,nebo až do té doby, než mě sevřou ledové kry.

reagovat
Neděle 24. října 2004 ve 22:44 ® HaD
HaD

na každou další vycházku qodě

reagovat
Neděle 24. října 2004 v 8:12 ® mirmen

Na táboráček na břehu řeky, na rožni se bude otáčet kus dobře okořeněného a pár dní v chladu odleželého bůčku. Nahozeno bude na mrtvou rybku na dno ( makrelu na jeden – snad už konečně na makrelu něco chytím, nacpaného hrouzka na druhém). V kotlíku se bude vařit voda na kafe, v němž lžíce stojí. Kamarádi určitě přinesou něco nazlátlého do horké vody v hrnku , aby nebyla tak řídká

reagovat
Neděle 24. října 2004 v 0:52 ® BigMike

Dědek: sou to kousci,co? Jako by ani nebyli bratři:-) Já se budu také těšit:-) Na burčáka:-))

reagovat
Sobota 23. října 2004 ve 21:55 ® Dědek
Dědek

No, dneska mě DaH na Křetince setnámil s M+T. R. Takže, já se těším na další setkání s borcema, kteří jsou na stené vlně, jako já. Fakt si vás, stejně znějících, dost vážím.

reagovat
Sobota 23. října 2004 ve 21:42 ® BigMike

Nejprve na co se natěším. Posun času. Ten mě odkáže s rybačkou jen na víkendy. A teď na co se těším. Na Lipno, snad se tam ještě letos dostanu a chytím si nějakého ostnáče a candátka na vánoční stůl. Dále na vyzkoušení dalších nástrah na „mých“ vodách. Chystám se nasadit na vláčku peří. Dále na koupi nových broďáčků. Ale možná letos již ne kvůli záruce asi až někdy v červnu 2005. A na co asi nejvíc? Na zimní dny, kdy si o víkendu nadělám wobleří tělíčka a po večerech je budu kompletovat drátkama, lepit, lopatit a natírat. Chystám pár „divných“ tipů. Z dalšího na nějakou novou literaturu o přívlači. K vánocům žádný dárek z rybařinky asi nekoupím, mám vše. Snad možná od Berkleyho ty ochucený masný červy pro otce. Ať to prubnem začátkem roku na tlouštíky a pod. Mno, jistě jsem na něco důležitého pozapomněl, ale mohu příště doplnit:-)

reagovat