Chytej.cz

Candátové dvojháčky necteno

20.6.2007 | Jeffry | 3.418 zobrazení | 5 odpovědí

Pánové můžete mi někdo poradit jak se tyhle asymetrické dvojháčky používají respektive jak se nastražuji?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 21. června 2007 ve 14:11 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

Ja rybciku pichal za ten vetsi hacek a ten maly jsem nechaval volny…pruvec cca 50cm…kdyz se poradne sekne tak ryba je tam…pouze jeden z 8 candatu co jsem loni chytl se vypnul nevic byl maly takze vse ok. Mozna se ma rybicka davat za maly ale ja ji daval za velky a ryby jsem chytal

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 23:29 ® Sander
Sander

Neosvědčily se mi. Lépe dvojháčkový systém, kdy jsou oba mënší jednoháčky zapíchnuté skrz nástražní rybku. Lze sekat ihned, ale bacha na záběry od tloušťů. Ti potřebují zpravidla minimálně 60cm průvěs. Velikou nevýhodu totiž vydím v tom, že ten menší háček je až příliš malý a rybka z něj při delším náhozu snadno padá. A když je rybka ještě ke všemu z mrazáku, tam už je to téměř nepoužitelné, leda rybky házet ještě zmrzlé :-)

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 23:14 ® 4est

Sou ale nepraktický,chce to mít velikost háčku podle velikosti rybičky jinak to nemá cenu,pak sou candoši zapapaný až v žaludku.Chytám na jednoduchej počkám až houpne,čímž si přehodí nástrahu a pak sekám. má to krásně za tlamu.

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 21:52 ® Lukas 5 reakce na …
Lukas 5

Na ten menší háček se napíchne mrtvá rybička (plotička) a když přijde záběr tak sekneš a candát visí na tom větším háčku.

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 21:48 ® Jeffry
reagovat
foto/forum/2007/th-img2211.jpg