Chytej.cz

lov na rybičku necteno

18.6.2007 | ??? | 4.442 zobrazení | 18 odpovědí | upravit

chtěl bych lovit na rybičku a slyšel jsem že se smí až od 15let a chci se zeptat jestli to je pravda a taky bych se chtěl jak upevnit rybičku při vláčení na jaký systémek

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 21. června 2007 v 17:34 ® bubu
bubu

jhok-jestli se nepletu,tak MO J. Hradec spadá pod črs úv Č.Budějovice. Takže máš i jako mládež stejná práva jako dospělý člen. V b.p. se toto již neřeší. Klidně lov na mrtvou i živou.

reagovat
Středa 20. června 2007 v 16:14 ® Bobr-007

jhok: Tak si ještě rači počky, ten jeden rok tě nezabije…Ja byt tebou tak se zeptam porybneho aš tě buDe kontrolovat. Ale aby na tě neviletěl že to maš vědět sám :-D . (ALE JA MYSLIM ŽE TO JE TAK JAK SEM NAPSAL)

reagovat
Středa 20. června 2007 v 16:11 ® Bobr-007

b.gun: Jo ja sem to zkopíroval stych Bližších podminek bla bla bla…(přece bych to celi neopisoval, na to sem lenoch :-D )

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 13:23 ® čabi reakce na …
čabi

b.gun já jsem neříkal,že můžeš lovit až od 16-ti let,ale od toho roku,ve kterém ti bude 16. tzn,že můžeš chytat i v patnácti!A ta „poloviční“ je povolenka pro mládež od 15 do 18 let.

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 13:16 ® runcajs

je mi 14 a jsem z Jindřichova Hradce

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 12:15 ® Shrek
Shrek

ježišmarja normálně jí tam píchni za držku a tahej pomalu při dně.Když ucítíš že se rybka zastavila,tak odklop naviják a za pár vteřin přisekni.

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 12:12 ® b.gun

Oč jednodušší by to bylo, kdybys napsal základní údaje o sobě – odkud jsi X které MO jsi členem, kolik ti je… Ne nadarmo ti tu už před drahnou dobou někdo psal, aby ses zaregistroval.

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 12:09 ® b.gun

čabi: Sice netuším, co je to povolenka pro tzv. poloviční, ale to, co jsi napsal ty je ve zjevném rozporu s tím, co napsal Bobr-007. Jestli je to, co napsal Bobr-007, opsaná nějaká pasáž vašich Bližších podmínek (alespoň to podle formulace tak vypadá), tak potom to, co jsi napsal ty, není pravda. Ty píšeš, že na rybičku a na dva pruty lze lovit až od 16 let, z uvedeného však vyplývá, že na dva pruty se může chytat sice až od 16 let, ale na rybičku lze lovit již od 15 let.

reagovat
Středa 20. června 2007 v 11:57 ® runcajs

no ale já povolenku na dva pruty mám

reagovat
Středa 20. června 2007 v 11:17 ® Bobr-007

Rybolov mládeže : Mládež do 15 let včetně může lovit na vodách mimopstruhových na 1 prut. Mládež do 15 let nesmí lovit na nástražní rybky, ani jejich části, rovněž tak nesmí lovit nástražní rybky do čeřínků. Přívlač je povolena pouze s umělou nástrahou.

reagovat
Středa 20. června 2007 v 11:13 ® Bobr-007

Lidi neni co řešit, přečtite si řád, ja su moravak tělem i duši, teť mi bylo patnáct tak uš konečně mohu chytat na dva pruty a na živou…a ryb. stáž mě uš navštívila…

reagovat
Středa 20. června 2007 v 10:41 ® čabi reakce na …
čabi

b.gun…v MRS je to tak,že na rybičky můžeš chytat až tehdy když dostaneš první povolenku pro tzv.poloviční.A je to v tom roce kdy dosáhneš 16-ti let.Od té doby taky můžeš chytat na dva pruty.

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 19:22 ® schwara reakce na …
schwara

Ano já sem na tom stejně já su z MRS. A musim si počkat eště 1a 1/2 sezóny. U MRS nesmíš chytat, jak řekl b.gun, na živou ani mrtvou rybičku, ani na její část a taky jen na jeden prut.

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 16:56 ® b.gun

jhok: Záleží na tom, kterého svazu jsi členem. Pokud ČRS, pak máš stejná práva jako dospělí rybáři, tudíž můžeš chytat i na rybičku. Pokud jsi členem MRS, tak tam si pro lov na rybku musíš tuším počkat na to, až ti bude v dané sezóně 15 let (někdo z MRS ti to jistě případně upřesní, jestli je to tak). Do té doby můžeš k lovu používat jen jeden prut, nesmíš lovit na nástražní rybky a jejich části (např. ocásek…), nesmíš čeřínkovat, vláčet můžeš pouze umělé nástrahy. Tudíž nesmíš používat ani ten Drachkovitchův systémek, o kterém píše Lukas 5… ( www.fraus.cz ).

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 16:26 ® Bandit
Bandit

Na rybičku můžeš kdokoliv

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 16:01 ® Lukas 5 reakce na …
Lukas 5

Sorry nejde mi tam dát fotka těch systémků

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 16:00 ® Lukas 5 reakce na …
Lukas 5
reagovat
Úterý 19. června 2007 v 16:00 ® Lukas 5
Lukas 5

Pokud ti není víc jak 15 tak můžeš lovit jen na mrtvou rybičku.Na vláčení je dobrý Drachkovitchův systém.

reagovat