Chytej.cz

lov na rybičku necteno

18.6.2007 | ??? | 4.292 zobrazení | 18 odpovědí | upravit

chtěl bych lovit na rybičku a slyšel jsem že se smí až od 15let a chci se zeptat jestli to je pravda a taky bych se chtěl jak upevnit rybičku při vláčení na jaký systémek

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 21. června 2007 v 18:34 ® bubu
bubu

jhok-jestli se nepletu,tak MO J. Hradec spadá pod črs úv Č.Budějovice. Takže máš i jako mládež stejná práva jako dospělý člen. V b.p. se toto již neřeší. Klidně lov na mrtvou i živou.

reagovat
Středa 20. června 2007 v 17:14 ® Bobr-007

jhok: Tak si ještě rači počky, ten jeden rok tě nezabije…Ja byt tebou tak se zeptam porybneho aš tě buDe kontrolovat. Ale aby na tě neviletěl že to maš vědět sám :-D . (ALE JA MYSLIM ŽE TO JE TAK JAK SEM NAPSAL)

reagovat
Středa 20. června 2007 v 17:11 ® Bobr-007

b.gun: Jo ja sem to zkopíroval stych Bližších podminek bla bla bla…(přece bych to celi neopisoval, na to sem lenoch :-D )

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 14:23 ® čabi reakce na …
čabi

b.gun já jsem neříkal,že můžeš lovit až od 16-ti let,ale od toho roku,ve kterém ti bude 16. tzn,že můžeš chytat i v patnácti!A ta „poloviční“ je povolenka pro mládež od 15 do 18 let.

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 14:16 ® runcajs

je mi 14 a jsem z Jindřichova Hradce

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 13:15 ® Shrek
Shrek

ježišmarja normálně jí tam píchni za držku a tahej pomalu při dně.Když ucítíš že se rybka zastavila,tak odklop naviják a za pár vteřin přisekni.

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 13:12 ® b.gun

Oč jednodušší by to bylo, kdybys napsal základní údaje o sobě – odkud jsi X které MO jsi členem, kolik ti je… Ne nadarmo ti tu už před drahnou dobou někdo psal, aby ses zaregistroval.

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 13:09 ® b.gun

čabi: Sice netuším, co je to povolenka pro tzv. poloviční, ale to, co jsi napsal ty je ve zjevném rozporu s tím, co napsal Bobr-007. Jestli je to, co napsal Bobr-007, opsaná nějaká pasáž vašich Bližších podmínek (alespoň to podle formulace tak vypadá), tak potom to, co jsi napsal ty, není pravda. Ty píšeš, že na rybičku a na dva pruty lze lovit až od 16 let, z uvedeného však vyplývá, že na dva pruty se může chytat sice až od 16 let, ale na rybičku lze lovit již od 15 let.

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 12:57 ® runcajs

no ale já povolenku na dva pruty mám

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 12:17 ® Bobr-007

Rybolov mládeže : Mládež do 15 let včetně může lovit na vodách mimopstruhových na 1 prut. Mládež do 15 let nesmí lovit na nástražní rybky, ani jejich části, rovněž tak nesmí lovit nástražní rybky do čeřínků. Přívlač je povolena pouze s umělou nástrahou.

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 12:13 ® Bobr-007

Lidi neni co řešit, přečtite si řád, ja su moravak tělem i duši, teť mi bylo patnáct tak uš konečně mohu chytat na dva pruty a na živou…a ryb. stáž mě uš navštívila…

reagovat
Středa 20. června 2007 v 11:41 ® čabi reakce na …
čabi

b.gun…v MRS je to tak,že na rybičky můžeš chytat až tehdy když dostaneš první povolenku pro tzv.poloviční.A je to v tom roce kdy dosáhneš 16-ti let.Od té doby taky můžeš chytat na dva pruty.

reagovat
Úterý 19. června 2007 ve 20:22 ® schwara reakce na …
schwara

Ano já sem na tom stejně já su z MRS. A musim si počkat eště 1a 1/2 sezóny. U MRS nesmíš chytat, jak řekl b.gun, na živou ani mrtvou rybičku, ani na její část a taky jen na jeden prut.

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 17:56 ® b.gun

jhok: Záleží na tom, kterého svazu jsi členem. Pokud ČRS, pak máš stejná práva jako dospělí rybáři, tudíž můžeš chytat i na rybičku. Pokud jsi členem MRS, tak tam si pro lov na rybku musíš tuším počkat na to, až ti bude v dané sezóně 15 let (někdo z MRS ti to jistě případně upřesní, jestli je to tak). Do té doby můžeš k lovu používat jen jeden prut, nesmíš lovit na nástražní rybky a jejich části (např. ocásek…), nesmíš čeřínkovat, vláčet můžeš pouze umělé nástrahy. Tudíž nesmíš používat ani ten Drachkovitchův systémek, o kterém píše Lukas 5… ( www.fraus.cz ).

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 17:26 ® Bandit
Bandit

Na rybičku můžeš kdokoliv

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 17:01 ® Lukas 5 reakce na …
Lukas 5

Sorry nejde mi tam dát fotka těch systémků

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 17:00 ® Lukas 5 reakce na …
Lukas 5
reagovat
Úterý 19. června 2007 v 17:00 ® Lukas 5
Lukas 5

Pokud ti není víc jak 15 tak můžeš lovit jen na mrtvou rybičku.Na vláčení je dobrý Drachkovitchův systém.

reagovat