Vyhledávání
Rejžíkov u Udraže
18.6.2007 | Kulik | 3.328 zobrazení | 11 odpovědí
Vážení kolegové, v sobotu jedu na týdenní rybaření na Rejžíkov u Udraže,původně jsem se moc těšil na úlovky, nové osobáčky a bezva týden na rybách, ale nyní se obávám co z mého snu bude v reálu a proto prosím kolegy rybáře, kteří zde byli v posledních dnech o sdělení jaké úlovky se jim podařili a o případné rady, aby se můj sen aspoň částečně vyplnil. Díky všem a Petrův zdar.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 19. června 2007 ve 21:29 ® CeP reakce na …
-
hele a co se zeptat primo u zdroje? nepises teda jestli budes spat v chatkach ale i tak bych se nebal zavolat primo pani Řeřichové. jedno cislo co tam maji v kontaktech je i jejiho syna a to je pokud se dobre pamatuju taky rybar.
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 15:46 ® Robur
-
no mě by teda zajímalo, zda tam jezdí cizinci, páč ten název bych je chtěl slyšet vyslovit
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 15:13 ® Kulik reakce na …
-
I to by bylo lepší než žádná informace!
reagovat - Úterý 19. června 2007 ve 14:02 ® CeP reakce na …
-
vzdyt to mas jedno. jakakoli reference z blizkeho okoli je dostatecne relevantni, takze cokoli treba z temesvaru, od podolskeho mostu, z oslova, anina, cervene, hladne… ja byl sice v oudrazi celej den v sobotu ale za celej den mi proslo rukama cca 30 metraku sena a k vode jsem se vubec nedostal. leda fakt jak pise vydra ta pozarni nadrz…
reagovat)
- Úterý 19. června 2007 ve 13:21 ® Kulik reakce na …
-
To není opravdu nikdo kdo zde byl v posledních dnech a může mi poskytnout nějaké reference???
reagovat - Úterý 19. června 2007 ve 13:07 ® Vydrain
-
Ale jako poslední možnost je tam požární nádrž, Cep by vo ní moh vyprávět, vid vráno?
reagovat)
- Úterý 19. června 2007 ve 12:56 ® HaD reakce na …
-
ten krpál můžu potvrdit… a nesl jsem do něj elektromotor s baterkou a spalovák. Ještě dnes jsem při vzpomínce zadejchanej
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 7:42 ® CeP reakce na …
-
spravne by melo byt Rejzíkov u Údraže. Albrechtice jsou jen obec. kazdopadne chatky jsou na rekreaci pri tech cenach a vybavenosti naprosto luxusni a pani Řeřichová je senza.
reagovat
s rybama to muze byt trochu horsi. pokud bude zvyseny stav vody coz asi ted nehrozi, tak na brehu byva dost tesno. ale protoze ke kazde chatce patri v cene i lodicka, neni problem vzit si motor a popoject nekam kde bude klidneji. orlik je celkove trochu nevyzpytatelna voda a stejne to byva s ulovkama. jedinou vec ti ale muzu odprisahnout.. ten krpal od vody si budes pamatovat do smrti…)
- Úterý 19. června 2007 v 7:28 ® Kulik reakce na …
-
Je to na vltavské části Orlické vodní nádrže a spadá to pod město Albrechtice.
reagovat - Pondělí 18. června 2007 v 16:40 ® ESKY reakce na …
-
nazdar, kde to vůbec je, to jsem nikdy neslyšel, takový název…
reagovat - Pondělí 18. června 2007 v 15:07 ® Kulik
-
To se nenajde žádný kolega, který byl v posledních dnech v této lokalitě na rybách a je ochoten mi poskytnout fakta, poznatky a případně i rady?
reagovat