Chytej.cz

DRAVCI - ZAHÁJENÍ, jak jste dopadli? necteno

18.6.2007 | conwiq | 7.532 zobrazení | 55 odpovědí

Tak jak jste dopadli na zahájení? Dařilo se nebo naopak? ;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Úterý 1. července 2008 ve 21:58 ® olda
olda

Robur:máš naprostou pravdu stím zbožím co nechodí nikdo to nereklamuje hlavně že to sebou taháme.

reagovat
Úterý 1. července 2008 ve 14:00 ® Robur
Robur

buď asertviní, jdi to reklamovat. Myslím, že hodně výrobcu na to spoléhá, dost je rotaček či wobu co nechodí.

reagovat
Úterý 1. července 2008 ve 12:58 ® Candat66

Tak já dopadl následovně…byl jsem si nakoupit na sezónu. Ač jsem se již mnohokrát přesvědčil, že prodejci prodaj všechno a udělaj z toho BOUH VI CO. Zase jsem se nechal překecat a koupil „pruhledny vlasec“ nebo spíše vlasec na návazce, které štika nepřekousne!!!(ne­vím proč, ale nějak jsem to nezkoušel překousnout sám – řídím se tím co sám překousnu to štika 10× rychleji)…Tak jsem šel na řeku..hodinu chodil a lup…překná tak 70 štika se semnou asi tak 20 vteřin přetahovala a rup…se kouknu a nešlo poznat zda to bylo uzlem nebo to za ním hned ufikla. Tak jsem navázal druhý nepřekousnutelný vlasec (se kterým někdo odchytal celé Finsko:-)) ))) a dal jsem tak 50cm návazec…přijdu an mělčinu a čumím jak jsem nikdy nečuměl dole stála opravdu pořádná štika (taková jaká se vidí tak jednou 2× za život).....protože mě spatřila pomalinku jela na hloubku…tak jsem obešel mělčinu stoupl tam kde dno klesá doooolůůůů a nahodil…potáhl jsem s rybkou (umělou s trojhákem dole..jednohák nahoře) asi 10m a když už jsem ji skoro vytahoval…takovou tlamu jsem ještě neviděl…slupla to jako malinu což mě ohromilo a na pár sekund omráčilo, nicméně jsem zasekl a kupodivu odpor.....vjela na mělčinu a LUP…a z5 do hloubky…jediné co mě potěšilo bylo to, že tu rybku vyflusla na mělčině..tak jsem si ji podb. vytáhl a kouknul jak ten vlasec..co nic nepřekousne je v pulce fiknutej…vzal jsem jej do pusy a jako kdybych překousával 35…Prostě jsem se opět poučil…a o štiku se budu pokoušet dál..teď už jen s osvědčeným volframem.....
A každého prodejce co mě něco takového nabídne kompu do prd…!!

reagovat
Pondělí 30. června 2008 ve 13:37 ® ART
ART

Tak já dopad nic moc pár pruhovanech zbojníků a žádná štika:((

reagovat
Sobota 28. června 2008 ve 22:03 ® lukys reakce na …
lukys

ja zahajoval az o min. vykendu, u vody sem se dal do reci s jednim postarsim panem, chlubil se me ze syn uz ma 8 stik 60–70 cisel..........pak si ma cowek zachytat

reagovat
Sobota 28. června 2008 v 11:16 ® inspo

a lepší už to asi nebude, jak vidím kolem stále tolik „rybařů“ co se jim zabarví oči do ruda, hned jak uvidí šupinu …

reagovat
Pátek 27. června 2008 ve 21:48 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Nejhorší zahájení za poslední léta co chytám. Tolik vycházek a zatím jeden pidiokoun:( Dám se na včely.

reagovat
Pátek 27. června 2008 v 16:49 ® kubas
kubas

Dopadl sem nejhůř jak sem mohl, ještě sem nezahajoval :-) .

reagovat
Pátek 27. června 2008 ve 14:19 ® Salmo
Salmo

Sice trochu opožděně ale nevadí…:-D Na zahájenou se pověsilo 6 štiček ale 3 spadly,nebyli to žádní velikáni tak jsem rád že jsem na ně nemusel šahat. Jinak za těch uplynulých 11 dnů jsem pochytal okolo 10 šitiček,1 can­díka dost okounů a něco většího se mnou vymetlo.

reagovat
Pátek 27. června 2008 ve 12:50 ® farnas
farnas

z lepsi se to na podzim

reagovat
Pátek 27. června 2008 ve 12:23 ® inspo

já dopad bídně…horší to už skoro být ani nemohlo…naštěstí jsem si to ted v pondělí trošku vynahradil :-)

reagovat
Pátek 22. června 2007 ve 21:30 ® Prutos
Prutos

Toš dobré to bylo :-) 15 štiček nej: 64, 75 a 77cm Zbytek neměřen. Jeden candošek kolem čtyřicítky, jeden okiš a večer osmdesátka fousáček.

reagovat
Pátek 22. června 2007 v 19:07 ® Apollo1974

No koupil jsem si nový prut Shimáno Antares a naviják Shimáno Twin power 2500 fb a na Slapech jsem chytil 3 candáty takže jsem ho pokřtil skvěle.......­...Ryby vráceny zpět do vody

reagovat
Pátek 22. června 2007 v 16:42 ® Zakin
Zakin

Já bouhužel nemohl v sobotu, ale v neděli jsem naběhl na Hracholusky. Bylo krásně slunečno a ryby mě moc v kochání nerušily :-) Byl jsem vláčet. Měl jsem asi jen hodinku čas a tak jsem toho moc nestihl. Všude kolem mě lovily boleni a tak jsem se rozhodl zkusit druhý den plavačku na rybičku. To bylo pro změnu pod mrakem a po bolenech ani vidu ani slechu.
V týdnu jsem šel k nám na Mži 5 a to už bylo lepší. Na woblery – okoun 28 a dva tloušti. Dnes ráno jsem byl znovu na tom samém místě a štička 49cm, dva okounci a tloušť. Takže na rybu už jsem si letos šáhl a doufám, že to nebyly moje poslední :-)

reagovat
Pátek 22. června 2007 v 15:35 ® Sushi

Zahájeníčko se onalo v Letech sice jenom 2 štičky cca: 45 a 55 ale u vody byla sranda a o zábavu bylo postaráno.

reagovat
Pátek 22. června 2007 v 8:23 ® osmaja77 reakce na …
osmaja77

nešel mi net tak jsem nemohl napsat dříve,ale jinač zahájení paráda,po pár hodech na popa nej štika dne,potom asi do hodiny dvě štiky 55,potom bodoval kámoš,hodně malých ryb a okounů,celkově vytaženo 6 štik a pět uteklo,neměli jsme podběrák tak z ruky vyklouzly.zahá­jení paráda

reagovat
Pátek 22. června 2007 v 8:19 ® conwiq
conwiq

hm… tak jsem včera jel opět na přívlač, po 2h lovu jsem při náhozu zavadil za sebou o trs trávy a zlomil jsem prut…:( zrovna, když se zdálo, že rybky začaly lovit. Nicméně 1 malá štička a 2× výjezd od další… kua zase období „blbec“

reagovat
Pátek 22. června 2007 v 8:02 ® saly
saly

tři okouni a tloušť,nic moc,ale ono se to rozjede!! teda aspoň doufám.

reagovat
Čtvrtek 21. června 2007 ve 22:14 @ ???

V sobotu ráno sem vyrazil na Ohři 10, s karáskama, 2 záběry přes brzdu, ale sekal sem do prázdna. Pravděpodobně úhoři. Odpoledne na lodi Ohře 10, jak už tady někdo psal, tekla spousta vody a byl opravdu velkej problém pádlovat proti proudu. Našel sem tišinku, zakotvil, načeřínkoval pár plotiček, což byl opravdu problém, a nahodil na candáta jednu rybku na těžko a druhou na splávek. asi za hodinku zmizel splávek pod vodu…chvíli počkat á zásek sedí, samozdřejmě to nemohlo jít snadno, nepochopitelnym způsobem se mi zamotal vlasec do navijáku, tak sem zdolával ručně. Naštěstí moc nebojoval, tak sem vytáhl candoše rovných 60. Byl vypuštěn zpět do živlu, protože první dravec se prostě pustit musí. Pak sem trefil ještě jednoho kolem 50, ten šel taky zpátky a nakonec 61 šel na nedělní oběd. Vcelku vzato supr zahájení.

reagovat
Čtvrtek 21. června 2007 v 15:13 ® raff
raff

Zahájení na Sedlici celkem dobré: bolen, dva candáti,dva okouni přes 30 a pár menších…k tomu prohrané souboje: 2× candoš, 1× štika. Celkově pěkné chytání, brzo tam zase zajedu. Jo a první candát byl na druhý nához…to bylo radosti :-))

reagovat
Středa 20. června 2007 v 16:37 ® harpunar

Nebyl jsem bezrybka a to je pozitivní! Na Hartě se dvěma kamarády a kamarádkou,všichni i kamarád elév něco pochytali,já měl sedm štik,nej 54cm,jednoho candátka cca 45cm a dva okouny.Jen mne mrzí ztráta super nástrahy od Rappaly,kterou nemohu rozdejchat,protože nikde není,ale jináč O.K.

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 14:36 ® 4est

Zahájení bylo upe nejlepší chytání v tomhle roce.Já sem uspěl a byl sem nadmíru spokojen.4 štiky 40,42,45 a 58cm pak jednoho candáta 58 na gumu.Kámoši chytili pár štiček od 40 do 60cm. V neděli jen jednu 52 cm.A schytal to přívlačák,vypadlo očko,takže sobota super a neděle nahovno. Na fotce je jedna chudinka která měla zdeformovanou tlamu nevim od čeho.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2209.jpg
Středa 20. června 2007 ve 12:43 ® mastrof reakce na …

Alivio: ale jinak sem lepsi zahajeni asi nezazil no akorat skoda ze se na nas neprisel podivat nakej fousac, tak sem jim veril!

reagovat
Středa 20. června 2007 ve 12:37 ® mastrof

jako pohodicka no ale musely to bejt naky nasazenky jinak si to nedovedu vysvetlit

reagovat
Středa 20. června 2007 v 9:53 ® mana01
mana01

Blbě.

reagovat
Úterý 19. června 2007 ve 22:29 ® hecht
hecht

V sobotu 1 okounek na twistra za celý den snažení + jedna kudla která si to rozmyslela těsně u břehu. V neděli 5 štíčat na wobler na rybníku, a na říčce jedna cca 45 cm spadla chvilku po záběru. Popsal bych to slovy ,,hnus fialový'' !!!

reagovat
Úterý 19. června 2007 ve 21:01 ® Lukas 5 reakce na …
Lukas 5

O zahájení jsem neměl ani drb a 17.6 taky ani hov.. takže zatim nic ale ono to přijde :-) snad

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 17:13 ® cannabis.sch

já byl v sobotu celej den na slapech a krása chyceni dva okounci,candát 40cm a bolen 56cm lepší zahájení sem si nemohl přát:-)) )

reagovat
Úterý 19. června 2007 ve 13:06 ® Tomik
Tomik

Já sem zahajoval s Jarrynem21.Jeli jsme už v pátek a sedli na žoužel, jaryn chytil tuším 3 kapry 2 okouny a uhoře, Ja chytil jednoho kapra, úhoře a 2 okouny. Večer to pěkně lovilo a fakt sme se těšili na rano. V sobotu jsme ale vstavali do deště. Asi za dvacet minut lovu jarryn zapřahl pěknou rybu ale spadla mu. Ja sem chytil za chvili po té dvě štiky. Pak dlouho nic, občas malinkatej okounek.Změnili jsme stanoviště a přejeli na druhou stranu rybnika. Tam jsem zažil adrenalinovy lov, kdy sem byl misty zabrozen po kulky v bahně a kytkach, ale vytrvalost se mi vyplatila a ja chytil jeste 3 stikcky a jedna větší mi upadla. Jarryn mezi tím pěkně zachytal okounky, a něco většího mu opět spadlo. Měli jsme v plánu přejet na jinej revír, a tak sme jeli. Hodili si tam dvě hodinky chrupku,a přejeli na nedalekou řeku, kde sem chytil sivena 30+, a dvě štíhlátka, jarryn chytil jedno štihle. Nakonec sme se přesunuli na jednu pstruhovou nadrž kde sme parádně zachytali okouny – jarda mě pěkně přechytal. Já navrch přidal Potočáka a ježdíka :-) Na večer již značně znavení sme vyrazili na jezero, kde sem lapil štiku a jarda tlouště. Večerní chytání na mrtvolky nepřineslo žadny uspěch. ALe i tak velmi krásné zahájení.

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 1:26 ® Mila

Jsem na tom uplně stejně az na to že jsem sebou u vody FLÁK jako blázen sedřel jsem si obě ruce narazil malíček u nohy a zláámal fungl novej prut. Tak toto pěkně začalo.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1