Chytej.cz

Nej twistery necteno

21.10.2004 | Holajz2 | 7.859 zobrazení | 51 odpovědí

Chlapi, poslete sem prosím fotky svych nej twisteru, nebo je aspon dobre popiste, abych vedel, na ktery mam chytat. Taky mam svyho favorita, foto dodám.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pátek 5. listopadu 2004 v 8:31 ® Ciffik
Ciffik

Holajz1: když jsem se podíval do mnou zapomenuté krabičky s twistery a rippery zjistil jsem,že ho tam mám,ale pomatuji si,že jsem ho nemohl použít,protože se mi ve vodě otočil břichem vzhůru. Holajz2. porad

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2004 ve 23:51 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Holajz2: Kopyto od Relaxu, že? Momentálně jeden z mých horkých favoritů. U nás (Sokolov) mají dvě velikosti…

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2004 ve 21:44 ® BigMike

Holajz: myslím, že je to 5 cm kopyto. V Praze to maj přinejmenším ve Zlaté rybce(najdi si na netu) a určitě i jinde. U nás myslím, že jsem dlouho neviděl. Na okouny na Lipně to byl jeden rok trhák, druhý rok už jsem jen trhal:-)) . Jiris: mrkni mi na ty fluo normál banja 7 cm. Díky.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 19:24 ® jiris
jiris

Holajz – tady ty kopyta mají v Ostravě, možno mohu koupít. Zdálo se mi, že pouze v 5 cm, podívám se jestli mají 7,5.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 19:22 ® Ciffik
Ciffik

Holajz2: a kde si ho sehnal když né u nás?taky se mi zamlouvá a rozhodně bych ho chtěl vyzkoušet…

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 15:50 ® Holajz2

Toto je muj nej twister. Problém je, ze ho nikde u nás nemuzu sehnat. Pokud víte o takové, napiste. Rád bych ho získal za jakoukoliv cenu.

[ Upraveno Holajz2 dne 2004–11–04 v 15:29 ][ Upraveno Holajz2 dne 2004–11–04 v 18:59 ]

reagovat
Pondělí 1. listopadu 2004 ve 22:19 ® mirmen

fotky nejsou v mých možnostech, nicméně oblíbené barvy: zelená, zeleno stříbřitá, žlutostříbřitá, bílá, sytě žlutá v kombinaci s černou, hnědá a její odstíny. Hlavičky jigů nebarvené.

reagovat
Pondělí 1. listopadu 2004 ve 22:15 ® BigMike
reagovat
Pondělí 1. listopadu 2004 ve 22:11 ® BigMike
reagovat
Pondělí 1. listopadu 2004 v 11:13 ® Holajz2

muj nej je asi 8–9 cm, prusvitný a perlotovejma supinkama v tele, cerný hrbet a cervene obarvení od hlavy do poloviny tela na brísku. Na candose na podzim neznám lepsího. Uz mi na nej upodl loni na revíru Morava 20A candos cca 100 cm. Opravdu obrovskej!

reagovat
Středa 27. října 2004 ve 23:15 ® Tomash
Tomash

Pominuli rippery, které mají v sobě zabudované olůvko,tak asi nejlepší jsou podle mne 3 typy klasických twisterů a to mléčně bílá, obyč žlutá a pak světle zelená s modrými flitry a červenou hlavičkou. K bílým a žlutým dávám hlavičky různé, ale často v kombinaci bílá-červená a žlutá-křiklavězelená…

reagovat
Středa 27. října 2004 ve 20:21 ® jiris
jiris

palcat – uhliska sou moc pěknej revír! Taky tam rád chytám a ty štičky na podzim

reagovat
Středa 27. října 2004 ve 20:06 ® palcat
palcat

Včera jsme byly s kolegou s práce na moravě 10A . revír Uhliska , První nához s jeho Top tvistrem od relaxu oranžové rexlexní barvy velikost 2" a už tam byla 80 zubatá a další 2 náhozy a na tu samou barvu jestě 65. Pak už jsem to psychycky neunesl a jel jsem domů, a podotykám že to nebylo poprvé.

reagovat
Středa 27. října 2004 ve 20:02 ® kostnak
kostnak

Ciffik: ako sa ti dari tahat ho po hladine? mne sa nedari zohnat lahku hlavicku s dlhym ramienkom. uz som rozmyslal, ze si to budem vyrabat tak, ze dam pajkovackou trocha cinu na holy jigovy hacik. neskusali ste nieco take?

reagovat
Úterý 26. října 2004 v 17:54 ® Ciffik
Ciffik

¨Můjh nejoblíbenější a nejúspěšnšjší je čistě celý býlí…(8–12 cm) hlavně při hladinovém tažení na štiky . vláčím sice rok ale můj twister vždy zabodoval. hlavně na velkých přehradách,štěr­kovnách a pískoštěrkovnách. pak používám žluté na řeky. parkrát mi na to skočili pěkný štiky…

reagovat
Neděle 24. října 2004 ve 21:39 ® BigMike

Kostnak: woblery jen tělíčko a tw. jen tělíčko s nataženým ocáskem a bez hlavičky.

reagovat
Neděle 24. října 2004 ve 12:15 ® Chose
Chose

No já mám nejúspěšnější temně červenou hlavičku s výrazným černým okem a sytě žlutou gumu. aztím sem toho na twistry nenachytal,ale tenhle vede.

reagovat
Neděle 24. října 2004 v 10:43 ® kostnak
kostnak

s tym foto je problem. ak je nejaky uspresny,tak ho pouzivam dovtedy, kym ich vsetky nenecham vo vode. a neviem merat nastrahy, resp. neviem,co mam merat. meria sa twister vo vystretom stave, alebo s prirodzene zvinutym chvostikom? s hlaviskou, alebo bez? tiez by ma zaujimalo, ako sa meraju voblery. s lopatkou, s hacikom, alebo len hole telicko? velmi blba otazka? zaujima ma to aj preto, lebo som si chcel nejake objednat cez net.

reagovat
Sobota 23. října 2004 ve 21:45 ® BigMike

Tak digi šéf někam schoval:-(( Ale není fšem dnům konec.

reagovat
Čtvrtek 21. října 2004 ve 21:47 ® BigMike

Dobrej nápad! Jak nafotím, pošlu. Ale jednoznačně fluo zelené banjo 7cm, fluo žlutá od Berkley tw.7cm, pak sytě žlutá barva normál 7 cm a občas bílá. Ale poslední dobou si připadám jak Milky:-)) ))

reagovat
Čtvrtek 21. října 2004 v 19:06 ® Milky
Milky

Mám pocit, že ty správné nikdy nemám u sebe, potažmo je namaj ani v rybářství, které navštěvuji

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1