Vyhledávání
Nej twistery
21.10.2004 | Holajz2 | 7.857 zobrazení | 51 odpovědí
Chlapi, poslete sem prosím fotky svych nej twisteru, nebo je aspon dobre popiste, abych vedel, na ktery mam chytat. Taky mam svyho favorita, foto dodám.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 21. listopadu 2004 ve 20:24 ® Koudy
-
jiris:to je náhodička,ja zas studuju v Brně. Co studuješ?Podle fotek usuzuju že jsme tak stejně staří.
reagovat - Neděle 21. listopadu 2004 ve 12:20 ® jiris
-
Koudy – studuji.
reagovat - Neděle 21. listopadu 2004 ve 2:24 ® Koudy
-
Díky moc. No a když jsme u toho,jakto že se ostravě tak vyznáš když jsi z jihu?Tam studuješ,či co?
reagovat - Neděle 21. listopadu 2004 ve 2:16 ® jiris
-
okiš – nebudu se hádat, ale na 100% je to kopyto. konec.
reagovat - Neděle 21. listopadu 2004 ve 2:15 ® jiris
-
Koudy – dobrej výběr mají na kotvě (nejlevnější kopyta) a na čejkovského a potom klasika kotlář.
reagovat - Neděle 21. listopadu 2004 ve 2:05 ® Koudy
-
jiris:já jsem totiž kousek od ostravy. já jenom jak jsi psal že můžeš sehnat ty twistry. můžeš mi říct ve kterém obchodě jsou?
reagovat - Neděle 21. listopadu 2004 v 1:55 ® jiris
-
Koudy – ano jsem z moravy.
reagovat - Neděle 21. listopadu 2004 v 1:52 ® Koudy
-
jiris:mám na tebe dotaz mimo tohle téma. ty jsi z ostravy?měl jsem dojem(z článků,diskuzí,atd.) že jsi odněkud z j. moravy?
reagovat - Pátek 19. listopadu 2004 ve 21:06 ® Zlinsky_lovec
-
na tyto twistery běžně vláčím a jsou od relaxu(však to mají napsatý na tělíčku),tak co řešíte??
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2004 v 15:02 ® Prizrak
-
Rapala už má danej háček v tělíčku. Myslím, že tohle nebude Rapala, ta mívá vypracovanější zbarvení…
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2004 v 10:44 ® Holajz2
-
okis: Je to fakt relax, díval jsem se na něj doma. Co nevidět ho budu mít, tak snad poškádlím ještě nějakýho candoše.
reagovat - Neděle 14. listopadu 2004 v 0:30 ® okis
-
Holajz2 a Jiris : na fotce neni kopyto Relax , je to Rapala . Podivejte se pozorne na ocas a rihy vepredu.
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:26 ® Zlinsky_lovec
-
Chytate nekdo na smacky??
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:22 ® jiris
-
denyg – kopyta 15, banja 3'' – 15–18, superbanja 12–20, vr 4 – 8, VR 5 – 10, mikráče 3,5–6 ,–
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:20 ® Zlinsky_lovec
-
kolik stojí ten twister,jak ho máš jako nej??Chtěl bych porovnat ceny u vas a u nas!!
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:14 ® jiris
-
Holajz – v pohodě, ještě jsem nekoupil. Teda pro sebe jsem už koupil
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:04 ® Zlinsky_lovec
-
Dnes jsem si byl pro smacky a tak je jdu zitry zkouset. Ohlas napiši
reagovat - Úterý 9. listopadu 2004 v 9:33 ® Holajz2
-
Jiris: Omlouvám se, ale musím zrušit objednávku. Doufám, žes je ještě nekoupil. Jestli ano, tak je pošli, vyrovnáme se. Ale konečně se nám vrátil z Ameriky náš známý prodavač v ryb. obchodě a kámoš se s ním domluvil, a on objedná ty favority. Jinak díky moc. P. S. Jestli jsis máš tenhle favoritní, zkus ho, uvidíš, že neprohloupíš. Já ho používám nejvíce na pískovně s hloubkou okolo 3m, hodně překážek ve vodě, u kterých se ty šupinatý potvůrky schovávají.
reagovat - Úterý 9. listopadu 2004 v 9:26 ® Holajz2
-
kostnak: Dakujem za odpoved. Zajímavý tip. Taky zkusím a uvidím.
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2004 ve 21:13 ® kostnak
-
holajz: tiez som mal problem s padanim na kratkych hacikoch. alebo este skor by som povedal, ze nedoberali, ked brali opatrne. kupujem dlhsie haciky aj za cenu, ze maju tazku hlavicku. stipackami odcvakam z olovenej hlavicky na pozadovanu hmotnost. dokonca sa mi zda, ze po zostihleni hlavicjky ripper menej zapada medzi skaly.[ Upraveno kostnak dne 2004–11–08 v 20:15 ]
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2004 v 15:49 ® Ciffik
-
Jiris: v kterém rybářství v ostravě ho mají. dík za odpověď
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2004 v 10:44 ® doktor
-
Holajz2: Nie je až tak krátky podla mňa! Max ešte ten kúsok po prvý zárez ale aj to už by mohlo ísť na úkor pohybu. Háky sú problém, ja ho riešim jednoducho tak, že zrežem koľko potrebujem z hlavičky. Samozrejme má to tiež obmedzenia! Skúšaním zistíš. A chýbanie hlavičky ak sa mi chce a čistá voda nahradím 3D očkom.[ Upraveno doktor dne 2004–11–08 v 11:09 ]
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2004 v 10:29 ® Holajz2
-
ciffik: Tak to bohužel, neporadím ti. Možná to je nějakej špatnej výrobek, či co?! Nemám s těmahle twisterama problémy. Tenhle je prostě nej, teď po změně času na jinej nechytám. P. S. Zkus ho třeba propíchnout, jestli nemá v sobě třeba vzduchovou bublinku.
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2004 v 10:26 ® Holajz2
-
Boxer: Ten krátkej háček mě dost trápí. Je krátkej, proto mi padá hodně ryb. Ale delší nemůžu u nás v Zábřeze ani v Šumperku sehnat. V září mi na tohodle twistera upadl candoš, kterýho jsem ani neotočil. Měl jsem záběr (dám ruku do ohně, že od candáta), zasekl jsem ryba táhla tak, že si vzala i trochu vlasce z naviáku a po pěti vteřinách neuvěřitelného taku upadl(a). Pak ještě tři pěkné záběry, vše neproměněno.
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2004 v 10:20 ® Holajz2
-
Jiris, sorry, ale pristup k Netu je omezen. Tak píšu až teď. Určítě bych ho chtěl, hodilo by se mi 8ks. Zaplatím cenu a samozřejmě i poštovné. Ještě drobnost:Kdyby tělo rybky bylo průhledně s třpitivejma šupinkama, bylo bylo úplně nejlepší. Velikost asi 7 – 8 cm. Mou adresu najdeš v Profilu. Případně otázky vyřídíme třeba e-mailem. Díky moc
reagovat - Neděle 7. listopadu 2004 v 15:25 ® jiris
-
Gwin – není to rapala, ale kopyto.
Holajz – už podruhé se ti nabízím, zašlu ti je. V ostravě je mají.
reagovat - Neděle 7. listopadu 2004 ve 13:38 ® Gwin
-
Odpověď pro Holajz2:ten twister, kterého máš na fotce na této stránce by měl být z dílen firmy RAPALA a dát se sehnat v dobrých prodejnách nebo přes katalog.
reagovat - Sobota 6. listopadu 2004 ve 22:15 ® Boxer
-
To Holajz2: a nemas u toho kopyta moc kratky hacek? Ja pouzivam delsi, kdyz jsem zkousel podobne usporadani mel jsem dojem ze mam vic nepromenenych zaberu (ryba kousne do ocasku ale nesekne se)
reagovat - Sobota 6. listopadu 2004 ve 14:43 ® Zlinsky_lovec
-
Z ripperů mám nej toho jak ty,může být i jiná barva a jiná velikost(podle toho,co chytám),pak banja stříbné břicha a průhledné třpytivé hřbety nebo celé fluo,pak Mister Twistery a z twisterů malé či střední bílé nebo fluo. mám jich moc oblíbených,ale radši než na gumy,chytám na woblery. Foto ještě dodám.
reagovat - Pátek 5. listopadu 2004 v 10:29 ® toulovec
-
Holajz2: tak toto kopyto byla první guma, kterou jsem si na jaře koupil když jsem začínal. Z nostalgie si tam 1 ks nechávám ležet a nenavazuju ho
reagovat