Vyhledávání
Prut
15.6.2007 | roman55 | 2.931 zobrazení | 5 odpovědí
Ahojte nemate nekdo zkusenosti se znackou SALMO. Koupil jsem si prut „Grand Power Feeder IM8“ Chtel bych znat nazor tech co ho vlastni. Dekuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. prosince 2009 ve 21:26 ® osprey reakce na …
-
džigit> Snažím se dělat víc věcí najednou. Řešil jsem i toho hyperaktivního mládence, tak jsem pořešil i toto. Data jsem si nevšiml. Zaujalo mě to Salmo.
Kdysi jsem měl nějaký prut Salmo, přerazil jsem ho o most. Vlastní vinou.
reagovat - Úterý 22. prosince 2009 ve 21:13 ® džigit
-
osprey> Hezká práce
reagovatJeden odborník vyvolal fórum a autor už rok a půl není aktivní.Zkus projet ještě ostatní fóra,nebo odborníkovi taky založí…
- Úterý 22. prosince 2009 ve 21:07 ® osprey
-
roman55: IM8 je standardní moderní materiál pro střední třídu prutů. Jestli je to polská firma Salmo, tak Salmo pruty nevyrábí, takže si ho nechalo udělat tam, kde většina výrobců – někde v Asii. Tipnul bych takovou tu lidnatou zemi s šikmookým obyvatelstvem. Existuje i jiná firma Salmo, její prut jsem kdysi (-15 let) měl. Byl postavený velmi „levným“ způsobem, ale chytat s ním šlo.Že by ta firma ještě existovala?
Jinými slovy – bude to běžný prut ve standardní kvalitě. Hodně napoví cena. Jak ti sedí, to už musíš posoudit sám.
Není to běžný model, myslím, že se jich zatím moc neprodalo, takže mnoha ohlasů se asi nedočkáš.
reagovat - Středa 26. prosince 2007 ve 23:25 ® izzi
-
roman55 – nebylo by lepší se první zeptat a pak kupovat?? taky nemám
reagovat - Středa 26. prosince 2007 ve 20:01 ® vetrak
-
sorry,ale nemam
reagovat