Chytej.cz

Koupě nových teleskopů necteno

14.6.2007 | sasoun | 3.306 zobrazení | 25 odpovědí

Ahoj, chtěl bych zakoupit levné teleskopy převážně na menší vody.Cílová ryba: kapr, bílá ryba a jiné. Mohli byste poradit jakým směrem se mám ubírat. Díky předem za reakce a odpovědi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 15. června 2007 v 8:16 ® Milky
Milky

Jdi do teleskopů! Výborný mají v řetězci Lidl a nejsou ani moc drahý. Specializovaná prodavačka z oddělení drogérie ti je jistě předvede a vychválí. Jsi-li moderní člověk a dáváš-li přednost nákupu na internetu, zaměř se na stránky teleshopingu, kde opravdu získáš neuvěřitelně kvalitní věc za zlomek toho, co v kamenném obchodě. Bonusem ti bude záruka vrácení peněz a ještě řeba slevový kupón na příští nákup super spacího pytle do –30°C, což se na rybářské výpravy dycinky hodí. Srovnání je to jako Pionýr a Babetta. Oba mají motor 50ccm, ale … Ale o koupi rozhodni sám. :o)

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 ve 22:32 ® HaD reakce na …
HaD

kubajs: 3. vsaď se, že začnu chytat dřív ;-)

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 ve 22:21 ® Kubajs
Kubajs

cormaxx:to kdyby jsi řekl o týden dřív tak bych je koupil!!!!

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 ve 20:57 ® Sander
Sander

BoBo > nepochopils… :-))

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 ve 20:30 ® cormaxx
cormaxx

Kubajs: 1.s tim bych i souhlasil,i když se dnes vyrábí travel verze,ale zase ta ceny jich je vyšší:-(( 2. to jsem nějak nepochopil:-) vždyť s teleskopem je větší sraní s centrováním oček do roviny 3. nesmyls 4. stejně jako koupíš levnej teleskop koupíš i levnou děličku:-) viz.já,mám kaprový děličky za 600,je pravda že je už nepoužívám nějakej ten pátek(leží mi v koutě),maj 3,30/2,5–3lbs.Jsou měkčí,ale když je porovnam s teleskopem za 600 tak ty děličky maj mnohem lepší akci,jsou lehčí a štíhlejší:-) takže v dnešní době vidim v teleskopu jen tu výhodu že transportní délku má± do metru…:-)

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 18:35 ® Kubajs
Kubajs

Bobo:těch výhod ti několik řeknu 1.Skladnost 2.Přídeš k vodě a chytáš(nevy­baluješ) 3.Univerzálnos­t 4.Cena

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 17:58 ® Robur
Robur

š120 má lůžkovu úpravu:-))

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 16:12 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Sander: Stejnou logikou je ovšem Š120 mnohem lepší než třeba BMW :-)

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 15:59 ® zany

no jak jsem to tedka přečetl tak si myslím ,že to je celekem jedno.at si koupí každej co chce a co mu vyhovuje a sedí…

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 15:48 ® Sander
Sander

BoBo > vidíš, v tom případě jsem nekecal :-)

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 15:47 ® Sander
Sander

BoBo > můžeš srovnávat vlastnosti prutů zcela jiných cenových kategorií? Já tvrdím že jsou zcela rozdílné a nezáleží na tom, jestli je to tele nebo dělička. Mám na mysli níže zmiňovanou akci, která souvisí s použitým materiálem a tudíž i s cenou. Cenu neberu jako vlastnost prutu, ale je v určitých věcech pro mě směrodatná.

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 15:43 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Sander: Aha, takže teď jsem ten objektivní test pochopil, vezmeš nejlevnější děličku z nejnižší třídy a porovnáš jí s dražším teleskopem ze střední třídy… To potom ano, pokud budu mít na koupi prutu cca 700Kč, tak pak je skoro jedno co vezmu…

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 15:40 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Snader: Neschovávej to za cenu, pokud ovšem cenu nebereš jako jednu z vlastností prutu. Psal jsi že některé vlastnosti mohou být lepší. Nemlž a napiš které.

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 15:39 ® Sander
Sander

BoBo > ta úměra cen je opačný případ toho, co psal zany. Třeba 3m dělička za 700,– , tele 3m 1750,–. Je to znát.

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 15:32 ® zany

bobo>myslím že jsou děličky opravdu lepší.ven třeba pruty sportex.když vidíš co si s nima mužeš dovolit.to si s teleskopama na to nemužeš mít ani pomyšlení.je zase pravda ,že děličky jsou cenově uplně někde jinde a taky mnohem víš v cenovém sloupci.

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 15:26 ® Sander
Sander

BoBo > nechápeš, skladnost je sice důležitá, ale rozdíl vidím v akci, která bývá dost často úměrná rozdílu cen.

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 15:25 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Chápu, mimo skladnosti totiž žádná není ;-)

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 15:22 ® Sander
Sander

BoBo > nechtěl.

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 15:20 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Sander: Nechtěl by jsi mi napsat, který teleskop má lepší vlastnosti než dělička a konkrétně které?

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 ve 14:55 ® Sander
Sander

Nenech se od teleskopů odradit, i když jsem osobně pro děličky také, pořád použávám na klasickou položenou (hadi, mníci, příležitostně kapr) teleskopy. Při jízdě na kole je to opravdu praktičtější, nehledě na to, že v dnešní době máš už možnost sehnat teleskop se srovnatelnými, nebi i dokonce lepšími vlastnostmi než má dělička. Koukni někam do obchodu nebo na e-shop, kde si není problém vybrat. Sám používám tele od DAMu – Green Kolibris a Seahawk. Stojí zhruba litr kus, nebo Kolibris tuším o pár stovek více, což je vzhledem ke kvalitě velice dobrá cena.

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 ve 14:51 ® Shrek reakce na …
Shrek

SHM: taky na Yukině vypadáš jak spojař za války.Maskáče,blem­bák a anténa metr a půl vysoko :-D

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 ve 14:46 ® sharkcom
sharkcom

Já jsem taky kdysi furt blbnul s teleskopama, kvůli převážení, ale pak mě přestaly bavit a koupil jsem si feeder a zjistil jsem, že de taky vozit v pohodě na zádech.. Už bych si teleskopy nekoupil, i kdyby byly ze zlata, né že by se na ně nedalo chytat, ale děličky budou vždy lepší… A s jídlem roste chuť…

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 ve 14:29 ® zany reakce na …

a nebo jak píše skwor tak zkus feeder…

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 ve 14:25 ® skwor
skwor

Vybodni se na teleskopy a kup nějaký levnější feeder.

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 ve 14:22 ® zany

čauves já bych osobně šel raději do děliček.sice maj svije pro a proti.ale já už jedině používám děličky.mimo plavané.jinak na všechno osatní mám děličky.

reagovat