Vyhledávání
Mohu mít dvě povolenky?
12.6.2007 | Martin Samek | 2.641 zobrazení | 13 odpovědí
Mám celosvazovou mp povolenku,mohu si dokoupit ještě Pražskou pstruhovou?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 13. června 2007 v 15:03 ® modrak reakce na …
-
Firetiger: Se nediv. Víš co chce dneska česká židopošta za doručení doporučeného dopisu? To ti to kilo ani stačit nebude.
reagovat - Středa 13. června 2007 ve 14:46 ® Firetiger
-
Modrak> já vím, že to kilčo navíc mají svazáci proto, aby pokryli vynaložené administrativní náklady na přefakturaci z Prahy do Brna; množstevní přirážka tomu říkám v žertu. Žert je pro mě totiž snáze přijatelný jak krutá pravda, že když nakupuju ve větším tak si musím připlatit, protože s větší zakázkou je větší režie. To je obchodní logika jak čtyři.
reagovat - Středa 13. června 2007 ve 14:22 ® Martin Samek
-
- Prah natom se pstruhovkama neni tak špatně-např. Kocába je nádherný a poměrně dobře zarybněný revír.
- Středa 13. června 2007 ve 13:24 ® toulovec
-
povolenek můžeš mít kolik chceš, v tom ti nikdo asi bránit nebude. Já vlastním pstruhovou českou, pstruhovou moravskou, MP českou i MP moravskou. Dokonce kluci kdysi uvažovali, že by si dokoupili další pstruhovku, aby mohli na lososovité 6× v týdnu.
reagovat - Středa 13. června 2007 ve 13:05 ® Shadowhunter reakce na …
-
ne z prahy opravdu nejsem…jsem z ostravy…hm tak to jsem nevedel ze prazske pstruhove reviry jsou na tom tak spatne…tady taky nic moc ale aspon neco tu mame…
reagovat - Středa 13. června 2007 v 9:55 ® modrak reakce na …
-
Fire: Nevím, zda je to množstevní přirážka, ale když jsem se na to ptal, bylo mi řečeno, že ten rozdíl je manipulační poplatek ČRS-MRS.
reagovat - Středa 13. června 2007 v 9:47 ® Firetiger
-
SH: Ty nejsi pražák, viď? Pražské pstruhovky prakticky nejsou, takže si USMP pstruhovku nikdo nekupuje a Svaz jí chce po Novém roce regulérně zrušit. Proto operace, co zvažuje M. S. bude prakticky proveditelná jen letos; legální bude samozřejmě i nadále. Mít více povolenek není nic špatného, někdy to dokonce vyjde levněji. Zjistil jsem třeba, že se vyplatí mít zvlášť ČRS a MRS povolenku spíše jak jednu celostátní – oba Svazy, vědomy si své síly monopolu, zavedly institut množstevní přirážky.
reagovat - Úterý 12. června 2007 ve 22:30 ® antony
-
Povolenek můžeš mít kolik chceš, pokud si věříš, že je využiješ, já jsem měl některé sozony i 3 kusy, členství ve dvou rybářských svazech a nikomu to nevadilo, teda moc jsem to nikde nevytruboval. Hola Antony
reagovat - Úterý 12. června 2007 ve 21:20 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
SH: Přesedni si
reagovat - Úterý 12. června 2007 ve 20:21 ® Shadowhunter reakce na …
-
coto je za blblost abych od pristiho roku nemohl nekdo mit MP a P povolenku…a to uz je jedno ne jestli mam celosvazovou nebo jen krajskou…to jste vycetli kde ze od pristiho roku uz nebude povoleno mit vice povolenek???
reagovat - Úterý 12. června 2007 ve 20:13 ® Rybar211
-
yes
reagovat - Úterý 12. června 2007 ve 20:01 ® Firetiger
-
Ano, ale pouze letos. Od příštího roku to již možné nebude
reagovat - Úterý 12. června 2007 v 19:02 ® Shrek
-
ANO
reagovat