Vyhledávání
Chytání v Kamýku nad Vltavou
12.6.2007 | Aero900 | 6.199 zobrazení | 12 odpovědí
Na začatku července se chystáme na dovču na Kamýk. Nevíte nekdo jak to tam bere? Budu rád za každou informaci.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 25. června 2007 ve 12:37 ® Aero900 reakce na …
-
Teda na Šefrovnu
reagovat - Pondělí 25. června 2007 ve 12:33 ® Aero900 reakce na …
-
Ahoj Mates mockrat dik za tipy na rybacku.Na ten Predni Chlum se urcite mrknem vypada to pekne. A hlavne musime taky vzit nekam zensky aby nerekly. Bylo by super kdyby si mi poslal na tebe tel kontakt. Nechci te otravovat ale moc by se i to hodilo. Muzes to poslat na aerotuning@seznam.cz Jo a kdyby si potreboval neco na auto urcete mi pisni. Muj tel: 603 525 926 a jeste jednou dik.
reagovat - Sobota 23. června 2007 v 0:47 ® Mates(původní) reakce na …
-
Tak podle pohledu z ložnice to budou Břehy a asi se jedná o jednu z chat těsně nad Kamýckou hrází.Velká je už na Slapech je to asi 5km od Kamýka směr Sedlčany.Nechci ti kazit naděje, ale ryby se chytají výš proti proudu.Jedno ti ale můžu poradit,u chaty nachytáš když nebudou tak dva dny mlýt(pouštět vodu).Zase to máš blízko na přívlač pod Kamýckou přehradu.Pokud by si chtěl zachytat a vzít rodinku do hezkýho místečka, tak si vyražte na Šefrovnu je to z Kamýka směrem na Krásnou horu přes Milešov na Hřebeny tam se odbočuje na Přední Chlum(myslím, že se to tak jmenuje.Tam se už doptáte.V příloze posílám foto.
reagovat - Pátek 22. června 2007 ve 13:36 ® Aero900 reakce na …
-
Mates prosim mrkni na tuto stranku www.chatanavltave.wz.cz jestli nepozneas kde to je. Ma to byt nekde z kraje vesnice smerem od Velke. Dekuju
reagovat - Pátek 22. června 2007 v 0:39 ® kopi
-
Kámoši tam byly na jaře chytali na boilies a jenom pár menších.
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 ve 13:18 ® Aero900 reakce na …
-
I ostatnim dekuji za pomoc!
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 ve 13:17 ® Aero900 reakce na …
-
Mam radost ze se jeste najdou lide jako si ty. Dekuju moc.
reagovat - Čtvrtek 21. června 2007 ve 13:14 ® Aero900 reakce na …
-
Dekuju za skvelou a vycerpavajici odpoved! Kdyz budes potrebovat nekdy s necim pomoc obrat se na me. Fakt dik.
reagovat - Středa 20. června 2007 ve 22:07 ® Mates(původní) reakce na …
-
Aero900:Zdravím tě, na Kamýku mám už ledacos odchytáno, nebudu ti zastírat, že je to dost těžká voda.Předně zapoměň na přívlač, neznám nikoho kdo by tam něco chytil.Pokud si chceš zavláčet, tak si zajeď do Kamýka pod hráz až k mostu se dají nachytat candáti, štiky a okouni. Pokud si chceš zachytat na položenou (případně na Feeder)je to povědšinou o kaprech je nutné chytat na původním korytě.Chytal jsem na Šefrovně,Žebrakově,Proudkovicích(tam máme chaty),Na Matlánku(tam jsem vlastně chytil v loni štičku 51cm na rotačku), Hodišově,Břehách atd.Vysazují se zde Duháci, ale žerou kukuřici nebo hnojáky.Pokud tedy vyrazíš na kapry, tak si pořiď foukanou pšenici, rohlíkové boilíz(natural) hnojáky, rousnice + nějaké futro.Jestli tě ještě něco zajímá tak se ozvi třeba i na mail.
reagovat - Středa 20. června 2007 ve 21:41 @ ??? reakce na …
-
jsem zacatecnik, mam listek teprve mesic, ale kamyk, jelikoz tam mame chatu, jsem myslel ze bude jeden z mych dostupnych lovist. Nicmene jsem tam stravil cely minuly vikend, vlacel jsem jak o zivot a nic. Prisla mi ta voda, jak rano tak i vecer takova mrtva. Kazdopadne to muze byt mou nezkusenosti a kratkou praxi
reagovat - Středa 20. června 2007 ve 13:56 ® ART reakce na …
-
Hele nebudu ti kecat parkrat jsem tam chytal a nic moc
reagovat - Středa 20. června 2007 ve 13:20 ® Aero900
-
Opravdu tam nikdo nechyta?
reagovattak to tam bude asi spatny. A nebo naopak. Prosim napiste mi nejakou informaci z Kamyku. Dik