Vyhledávání
Matchový prut
11.6.2007 | Yuri | 3.169 zobrazení | 8 odpovědí
cus chlapi, poradte nejaky proutek na plavacku o delce 4,2 metry odhozovku max 20 gr, mekkou akci a cene do 2,500 kc. diky za nazory
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 13. června 2007 ve 22:14 ® Ricci
-
Osobně mohu doporučit Milo Obsidian Match www.milobrno.cz Velmi povedený proutek za super love. Dále jsem si před časem opatřil Garbolino Squad light match a taktéž vynikající proutek za obdobný peníz. Ovšem gramáž je do 15g. Na závodech jsem z něho pálil 14ky anglány a vše bez problémů. A to teda pruty zrovna nešetřím..
reagovat - Úterý 12. června 2007 ve 20:55 ® Sander
-
4,2m 5–20g www.braunstar.cz
reagovat - Úterý 12. června 2007 ve 20:45 ® Sander
-
Doporučuji šímo Hyperloop, akce sice přiměřeně rychlá, ale myslím, že bys to ocenil. Za ty prachy je to celkem chytatelnej proutek.
reagovat - Úterý 12. června 2007 v 18:17 ® Rade
-
Koupil jsem si asi před 3 lety Milo Wagler – a nedám na něj dopustit. Akcí mě plně vyhovuje, žádná žvejka ani násada od smetáku, prostě akorát.Cena byla asi 2200. Pak jsem si koupil ještě jedno Mikado a to byl omyl – žvejka jak má být. Radím ti však, dej na svůj pocit, neb každému vyhovuje něco jiného.
reagovat - Úterý 12. června 2007 ve 13:51 ® ferdoz
-
Nepasujem sa za odborníka na match prúty, ale na jar som dostal telematch Jaxon Odeon 420, 3–18g v cene asi 2000 Sk. Veľmi príjemné spracovanie, niekoľko zdolaných kapríkov (naj 56 cm) a von išli pohodovo. Okrem toho telematch má výhody pri transporte.
reagovat - Úterý 12. června 2007 v 9:07 ® Robur
-
ne že bych se pasoval do role odborníka, ale na vletrhu jsem se snažil osahat všechny 420 děličky, moc jim nerozumím, řídil jsem se svými pocity a intuicí. LImit jsem měl kolem 1500 a nejlepší mně připadäl prut albastar partner match, druhé místo obsadilo schimano, tuším alivio nebo tak něco. Cena byla u sch. kolem 1250. Co bylo levnější nebo stejně drahé byly strašně měkké pruty, třepaly se jak drahej pes, ale netvrdím, že to tak nemá být.
reagovat - Pondělí 11. června 2007 ve 23:42 ® regulus
-
Co by sis představoval, teleskop nebo děličku???
reagovat - Pondělí 11. června 2007 ve 20:56 ® Prichy
-
vseobecne nekolik prutu v ruce, zaruka ci pozarucni opravy celkem good …MILO
reagovat