Vyhledávání
Rybářské základny - Ano či Ne
11.6.2007 | breca | 2.093 zobrazení | 14 odpovědí
Podle aktuální informace amerického serveru i-yesterday.com došlo k jednání při summitu G8 mezi Vladimírem a Gergem o možnosti vybudovat v Česku rybářské základny. Vše vyplynulo ze zájmu uvést v život vynález českého studenta – automatický prut – a praxi si tak ověřit jeho funkčnost. Společnou řeč však stratili v momentě, kdy se jednalo, čí sonar bude sledovat zarybněnost. Američané trvají na svém nejmodernějším satelitním sonaru SeeAll, který dokaže lokalizovat i červa na háčku, Rusové celý projekt podmiňují instalací svého satelitu BrosaťMetko, který svými lasery dokáže tohoto červa dokonce zastřelit. Očekává se tvrdý střet na obou stranách, který bude jistě podepřen věcnými argumenty na téma: Nejdříve se koukat, či rovnou střílet. Ani na naší straně není jednota. Předseda vlády Topolánek zastává názor, že je dobré mít všechny červy pod dozorem, zatímco předseda nejsilnější opoziční strany Paroubek tvrdí, že všechny pozemské červy je třeba vyhubit. Na jaké straně jste vy???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 13. června 2007 v 11:42 ® breca reakce na …
-
Vydrain – nestras s MBS plnych cervu, to by na nas hodili tri ctyri a bylo by zakrmino tak, ze by dva roky nic nebralo…
reagovat - Středa 13. června 2007 v 10:51 ® breca reakce na …
-
Momentalne jsem ve Slovinsku, tady s tim moc starosti nemaji, chytaji hlavne na musku. Ale jak mi rikali, jsou vzdy na te strane, ktera ma navrch.
reagovat - Úterý 12. června 2007 v 16:53 ® Vydrain reakce na …
-
cep – mno, ale viš, kolik se do MBS vejde červů???
reagovat - Úterý 12. června 2007 v 16:49 ® skwor
-
Jsem anarchista, tudíž jsem pro všechno, co je proti něčemu
reagovat) Nejsem na ničí straně
)
- Úterý 12. června 2007 v 15:45 ® CeP reakce na …
-
krmitek bych se moc nebal.. tedy pokud nebudou ovsem velikosti MBS…
reagovat - Pondělí 11. června 2007 v 19:05 ® Robur
-
mělo by rozhodnout to, jaký to má výkon, zda jako lokomotiva nebo něco jiného… Pokud ovšem nebudem první země, kam budou padat krmítka.
reagovat - Pondělí 11. června 2007 v 15:22 ® Vydrain
-
breca – to máš těžká věc, bo naše domácí politika je rozdělená na křeč a višně, tak si myslim, že by se to mělo rozhodnout podle výsledku posledních voleb. vzhledem k tomu, že u Vládi mají doma porád hlad, tak nevěřim tomu, že by ty červy vodstřelovali doopravdy, spíš za tim vidim lobby eskymáků, který se bojej, aby jim lasery neroztavili iglů, no a Jirka? ten bude přece pěstovat pýchavky
reagovat - Pondělí 11. června 2007 ve 13:21 ® Sander
-
breca > máš chytat na rohlík, ne na červy…
reagovat))
- Pondělí 11. června 2007 ve 13:08 ® breca reakce na …
-
Alivio – a o čem píšu, přece o rybách, ne? ):o)) Nejvíc mě rozčiluje, že sotva napíchnu na feeder červa, v zápětí bych o něj přišel..... ("o((
reagovat - Pondělí 11. června 2007 ve 13:02 ® Shrek reakce na …
-
Regule,moc se nesmajlíkuj,tuhle otázku bych čekal spíše od Tebe
reagovat - Pondělí 11. června 2007 ve 13:01 ® regulus
-
Gross smajlík jak nejvíc.
reagovat - Pondělí 11. června 2007 ve 12:50 ® Shrek reakce na …
-
reagovat
- Pondělí 11. června 2007 ve 12:49 ® HaD
-
Já osobně jsem na straně Maďarů. Ti dělají nejlepší klobásy.
reagovat - Pondělí 11. června 2007 ve 12:48 ® Shrek
-
Já jsem na straně chytej.cz které si přeje,aby se na tomto serveru neomýlala politika,nýbrž rybaření. Ovšem s vyjímkou HDU-to je jasný.
reagovat