Chytej.cz

mřenka wobler necteno

10.6.2007 | ??? | 1.934 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

chci se zeptat koupil jsem si wobler mřenku od Rapala a chci vědět jestli po ní půjdou pstruzi štiky a dá se fůbec na ní chytat nebo nemá úspěch? jedu do jižních čech na vltavu Rožmberk nad Vltavou děkuji všem co už jí zkusily

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 10. června 2007 v 17:13 ® antony

Asi je to trochu od tématu, ale v dobách, kdy se vláčelo minimálně a mřenka ještě nebyla celoročně hájenou rybou, byla mřenka jednou z nejlepších nástražek na candáty a úhoře. A to jsme na ně chytali na revírech, kde se mřenka na 99% vůbec nevyskytovala. Hola Antony

reagovat
Neděle 10. června 2007 v 11:46 ® wopen

strelec:ona Rapala dělá barvu mřenky u více druhů, takže nevím, jestli máš děleného woblera nebo nějakou Shad Rapu? Popravdě řečeno, mám je taky a chytám na ně normálně, ale žádný zvláštní výhodu jsem v tom neviděl, na barvě dle mého až tak nezáleží, sice taky, ale více záleží na tom jak se nástraha vede a jestli se vodí v místě kde předpokládáme dravce. Jelikož jsi si tu Rapalku koupil, tak jí asi budeš muset věřit, protože jinak to dopadne tak, že s ní párkrát hodíš a pokud budeš bez záběru, tak tě to odradí. Ale pokud jí použiješ na správném místě, ve správné hloubce, tak máš napůl vyhráno. Barva z mé zkušenosti nejvíce záleží u okounů, ti jsou na to přeborníci, stačí někdy změnit jen odstín nebo barvy střídat a záběry jsou jedna báseň!

reagovat