Vyhledávání
přívlač v JČ
8.6.2007 | ??? | 1.994 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
poraďte mi prosím někdo kde bych si mohl zavláčet v jižních Čechách, nejlepé okolí Jindřichova Hradce nebo Pelhřimova, ještě nikdy jsem nechytil okouna nad 30cm a tak bych si nějakého chtěl zdolat díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 11. června 2007 v 19:38 ® 4est
-
na Lužnici se celkem dobře vláčí.Na okouny chodím k nám na Vltavu napodzim kdy nachytám 20 okounů za 3 hodiny.
reagovat - Neděle 10. června 2007 v 18:25 ® wopen
-
Určitě vyraž na tu Nežárku, třeba někam pod jez, jezdím na Nežárku do okolí Veselí, můžeš tam chytit snad každého dravce, okouni tam jsou určitě, ale nevím kolik přes třicet, ale rozhodně tam budou. Jinak to není myslím daleko od Pelhřimova někam na Želivku, Trnávku apod, je tam toho dost, kde se dá chytat, mrkni se do soupisu revírů a rybářské mapy. Musím si svoje místa najít a prozkoumat, těžko ti někdo jen tak řekne, jdi támhle a hoď tam tohle a chytneš tohle. Přívlač je krásná rybolovná technika, které pokud propadneš, není cesty zpět, proto ti přeji hodně zdaru!
reagovat - Pátek 8. června 2007 ve 21:32 ® runcajs
-
o Nežárce jsem slyšel a taky o ní vím, ale nikdy jsem na ní nechytal a tak nevím obdádku ryb a tak mi prosím řekni jestli tam jsou okouni a ještě jací jiní dravci
reagovat - Pátek 8. června 2007 ve 21:08 ® HaD
-
co nějaká Nežárka?
reagovat