Chytej.cz

co nahodíte jako první nástrahu 16.6.2007 necteno

8.6.2007 | hecht | 10.889 zobrazení | 92 odpovědí

Vláčkaři, jelikož se začíná projevovat absťák tak se ptám. Čemu dáte důvěru na první hody při zahájené. Ověřená klasika, nebo něco z novinek ??? A jaký druh nástrah? Já chci nejdřív vykoupat moji letos docela početnou rodinu nových woblerů :-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 26. května 2010 ve 22:48 ® osprey
osprey

Pokud budu stát 16.6. ráno někde u vody, tak se napřed kouknu na tu vodu a pak něco vyberu.

reagovat
Středa 26. května 2010 ve 22:44 ® FISHERBOY
FISHERBOY

ale vzhledem k tomu že jsem pres zimu nakoupil nastrah snad za 5000 tak si myslim že bude z čeho vybírat.

reagovat
Středa 26. května 2010 ve 22:43 ® kubas reakce na …
kubas

FISHERBOY> aby nebyl první nához hnedka sumec , kterej nejde odlepit ode dna :-D

reagovat
Středa 26. května 2010 ve 22:41 ® FISHERBOY
FISHERBOY

Od kamaráda jsem dostal k vánocům Rapala Magnum 9 cm redhead, tak asi s ní začnu novou sezónu. Ale jen první symbolickej nadhoz, a pak sáhnu po nečem o co mám menší strach:D

reagovat
Středa 26. května 2010 ve 22:31 ® Robur
Robur

domyslete si 2010

reagovat
Neděle 17. června 2007 v 16:42 ® Sander
Sander

hecht > na to si zvykni, Otava jde fakt do sraček. Dnes jsme na ní vláčeli s Ospreyem od rána a na kontě máme tuším 5 kudel. Ale byli jsme až nad Strakonicemi.

reagovat
Sobota 16. června 2007 ve 23:23 ® hecht reakce na …
hecht

Tak to byl teda dneska propadák.Ačkoliv jsem tam dnes naházel většinu svého arzenálu tak z Otavy a Blanice máme ve dvou lidech pouze dva okounky a dvě kudličky . Takovou zahájenou teda nepamatuji. Bohužel díky tomu co se valí korytem místních řek (bahnisko) tak tohle moje téma takřka pozbylo smyslu :-(

reagovat
Pátek 15. června 2007 ve 22:33 ® skwor
skwor

Prutos: A já žil v domění, že jsou ještě „made in Japan“ :-)) )

reagovat
Pátek 15. června 2007 ve 22:25 ® Prutos reakce na …
Prutos

skwor: Tak to tě zklamu…mám dvě a obě jsou Malaysia…A ještě k tomu vel. 3000. Ony jsou ty krabky docela valiký :-)

reagovat
Pátek 15. června 2007 ve 21:06 ® Prichy
Prichy

tak a tady zacina prset jako blazen…rekl bych, ze to znacne meni situaci a asi se zmeni i zamyslene nastrahy :-)

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 18:48 ® skwor
skwor

Prutos: Mě se zachtělo nějakého Japonského šíma s bojovkou:-) Zrovna ta sahara 4000 nevypadá špat­ně

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 18:08 ® Prutos reakce na …
Prutos

skwor: Tak Saharky se ti zachtělo…tůůůdle, to si to raděj budu tahat sám :-)

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 17:38 ® hecht reakce na …
hecht

HaD: a to se dovím 11 hodin, 25 minut a 33 sekund před velkým třeskem !!!Ta cena mi neodradí , sem magor.Jak pravil velký Žižka ,, nepřátel se nelekejme, a na cenu nehleďme '' Tož to už nemám radost z těch cca 30 kusů co jsem letos dokoupil a chci toto.Kde tu mrchu seženu v kameném obchodě tady na jihu !?!

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 17:26 ® skwor
skwor

Prutos: Věnuj mi ten naviják a máš nosiče :-)) )

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 17:23 ® HaD
HaD

hecht: je to skutečně ten v rohu nahoře. Ano cena, je hustá, ale jsou fakt dobrý.

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 17:17 ® Prutos reakce na …
Prutos

Roubure…ty..ty­..ty..nevim co. Neser mi :-)

Tomik: Ani omylem…bude výběr.

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 16:20 ® Shrek
Shrek

já mám 5 rotaček,popa a shad rapa.S tim si vystačim tak do září. :-D

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 15:30 ® hew

hecht: jsem úplně zapomněl, toho woblírka illes tiny fry máš přímo v pravém horním rohu, jak ho tam HAD umístil před pár dny:))to jen tak pro doplnění:)

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 15:23 ® hew

Prutos:to máš doma jen tohle?:))To mě by se to asi nevešlo ani na fotku:)))Ale zařekl jsem se, vyberu si do dvou krabiček pár nástrah a žádné bedny a servaný záda!

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 15:12 ® Tomik reakce na …
Tomik

Prutos> to všechno táhneš s sebou?

reagovat
Pátek 15. června 2007 ve 14:38 ® Robur
Robur

Prutos, jsi neduživá lemra, podívej na spanilé šiky HDU, ti nosiče nepotřebují. Hečte, už mám navázáno, namotáno a sbaleno.

reagovat
Pátek 15. června 2007 ve 13:50 ® Prutos
Prutos

Inzerát: Sháním levného a vytrvalého nosiče. …a nehlaste se všichni :-D

reagovat
foto/forum/2007/th-img2186.jpg
Pátek 15. června 2007 ve 12:11 ® hew

skwor:já si to myslel, že ty tiny stojí asi méně, ale ty větší typy, tam ty ceny byly hrozný, ono ty tři stovky jsou taky na mrtvici!Taky uvažuji o koupi, ale ještě uvidím!

reagovat
Pátek 15. června 2007 ve 12:01 ® skwor
skwor

pener: Já si taky neodpustím pár náhozů s 000 vaškovkou :-) hew: Ty tiny fry stojí 299,– Je to sice strašný, ale stejně bych je rád vyzkoušel, takže to asi překonám a koupím si je :-)

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 11:53 ® hew

hecht:za HADa ti poradím – www.illex.fr, jinak si nepamatuji, kdo to u nas prodává, ale jedna firma, která to ted poslední dobou cpe do letáků v rybářství. Ale o e-shopu u nás nevím. Jinak se připrav na drsnej finanční masakr, Rapaly jsou proti tomu zadarmo:))Mám za to, že ceny jsou kolem 399,–/ks, ty menší možná stojí míň, ale nepamatuji se. HAD mi je jednou ukazoval v Táboře, myslím, že ty tiny fry jsou neutrální – já bych to nazval asi tím známějším slovem suspending. Vypadly moc krásně, uvažoval jsem o koupi, ale za tuhle cenu nejsem blázen!

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 11:49 ® pener

ty si bláínek viď s těma troj000

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 11:29 ® oxandrolon

Salmo minnow 5S-T, ak bude pod mrakom tak minnow 5S-RR !

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 0:11 ® hecht
hecht

Stáník tak teď už Tě chápu. Jo a dnes jsem koukal na tu Blanici před soutokem s Otavou a dost se to pročistilo oproti té fotce z úterý. No ale taky docela klesá stav vody :-((
S Otavou zatím bohužel moc dobrých zkušeností nemám , tak nemohu radit.To ta Vltava v Týně to je už pořádný tok, tam je šance asi větší.

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 0:01 ® hecht reakce na …
hecht

HaD můžeš poslat foto toho zázraku illex tiny fry v 4 cm ??? Rád se pokochám, nic mi to neříká dle názvu. Díky předem.

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 ve 22:21 ® HaD
HaD

Pokuď se rozhodnu pro chytání sumce, tak rapalka jointed 11 cm. Pokud cokoliv jiného, tak čapnu svého pezonka, nasadím woblerka illex tiny fry v 4 cm a to ráno si naprosto s foťákem a kamerou užiju… Potěru je hodně, tak by mohl platit na vše od okouna, tlouště, přes bolena štiku i canďoura..

reagovat