Vyhledávání
co nahodíte jako první nástrahu 16.6.2007
7.6.2007 | hecht | 11.280 zobrazení | 92 odpovědíVláčkaři, jelikož se začíná projevovat absťák tak se ptám. Čemu dáte důvěru na první hody při zahájené. Ověřená klasika, nebo něco z novinek ??? A jaký druh nástrah? Já chci nejdřív vykoupat moji letos docela početnou rodinu nových woblerů :-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Čtvrtek 14. června 2007 ve 20:32 ® Kubajs
-
tak já nahodím nejspíš original floating od rapaly a barvě s a 5cm
reagovat - Čtvrtek 14. června 2007 v 19:45 ® Sander
-
Stanik > tam je prý ryb hodně, a pokud ti nevadí, že na tebe zbyde necelých 10m břehu (ne-li méně), tak tam zajeď
reagovat
Prý nehorázný tlak, po něčem takovém opravdu netoužím, i když je to
asi na úkor mých úlovků. - Čtvrtek 14. června 2007 v 15:33 ® Stanik reakce na …
-
V to že se Blanice trošku vyčistí docela dost doufám, i když asi by se dalo nachytat i v té zakalené. Tak říkáš že Otava není správná volba. A co třeba Vltava v Hluboké nebo Týně???
reagovat - Čtvrtek 14. června 2007 ve 12:02 ® Sander
-
Stanik > Otava je chudá, Blanice malinko vyšší a zakalená. To si nevybereš. Ale do soboty by mahla klesnout a vyčistit se.
reagovat - Čtvrtek 14. června 2007 v 11:43 ® Halibut
-
…asi wobler nebo třpíťa… podle situace, uvidí se…
reagovat - Čtvrtek 14. června 2007 v 8:58 ® Stanik reakce na …
-
No asi proto že jsem chodil do Vodňan do školy a máme tam nějaký kamarády a oblíbené hospody
reagovat
Jinak to Blanice není zas tak spatná
pokud člověk někouká na velikost ryb a chce si zachytat jen tak pro radost
a ryby zase pouští. Pokud nepůjde Blanice, co třeba Otava? Kde by se dalo?
Tam jsem nikdy nebyl ale asi to není špatná voda? Díky za info - Čtvrtek 14. června 2007 v 0:16 ® hecht reakce na …
-
staník: skouknu to a dám echo, ale proboha proč sem pojedeš takovou dálku. Dle mého teda Blanice za poslední roky není vláčkařovo zemí zaslíbenou. No ale máme tady pěkné hospody dobré
reagovat
a krásné holky, takže náhradní program si můžeš domyslet 
- Středa 13. června 2007 v 18:39 ® Stanik reakce na …
-
hecht: Můžeš prosím, pokud to bude v tvých silách, napsat i zítra jak vypadá Blanice. Jedeme s kamarádem na zahájení do Vodňan a téhle situace jsem se obával. Popř. prosím poraď kam jinam se dá jet vláčet z Vodňan. Co třeba Písek a okolí. Děkuji za radu a informaci
reagovat - Středa 13. června 2007 v 0:57 ® hecht reakce na …
-
osprey:No pokud budeš na O… tak tam budem překážet letos s kamošem taky.No, ale Tobě bych určitě přepustil kus vody. ( páč jsem zvědav na gryfy velkého štikobijce :-0 ).Jo k té barvě woblerů tak po té co jsem dnes shlédl barvu Blanice, bych to viděl na něco ,,jedovatějšího''. No ale dneska by ten Wobler musel mít i sirénu a světlomet , protože tam netekla voda ale rozředěné bahno
reagovat

- Úterý 12. června 2007 ve 14:39 ® Milano reakce na …
-
No já začnu smrtelnou kombinací, která vždy přinesla úspěch. Tzn. hned ve čtiři pivko, cigárko a dvojka vrbový list na vlasci…Bolen nebo zubatá mě prostě minout nemůže
reagovat
- Úterý 12. června 2007 v 10:11 ® Michajda
-
No já to pro začátek prubnu s nějakou véééélkou plandou, pod jez na sumíka. A vezmu si na to ráhno, 80-ku Cherrywood. :o)
reagovat - Úterý 12. června 2007 v 9:17 ® osprey
-
Zajímavá otázka… Přijdu k vodě a koknu, kde na mě ještě zbylo místo. Je možné, že nezbyde. Pak sednu na kolo a pojedu hledat jiné místo. Předpokládám, že nějaké volné s vyhlídkou na úlovek nakonec najdu. A podle toho kde to bude, jaká bude voda a kolik bude světla zvolím nástrahu. Pro začátek wobblera pro štiku, dál se uvidí.
reagovat - Pondělí 11. června 2007 v 19:45 ® speedy_gonzales
-
nejdřív tam pude bílej twistr se světle zelenym ocáskem
reagovat
- Pondělí 11. června 2007 v 18:49 ® čabi
-
Rozhoduju se mezi woblerem v barvě štiky a bílým twistrem.
reagovat - Pondělí 11. června 2007 v 18:47 ® M.BURNES
-
Stříbrnou rotačku vojáček 000
reagovat - Pondělí 11. června 2007 v 18:03 ® DEATH
-
Já tam hodím zlatou nebo stříbrnou rotačku hammer 0, žádnej vrbovej list, bo nemám rád jak chodí, prostě klasika tvar
reagovat
- Pondělí 11. června 2007 v 8:48 ® Prichy reakce na …
-
to jo
reagovat
…navic koukam, jak tu ma kazdy jasno, kdyz nevime co bude za
pocasi (mozna nekdo vi, presne misto…ja nevim ani to)
S nejvetsi pravdepodobnosti to bude pop, ale barvu nereknu, zvolim dle vody. - Neděle 10. června 2007 ve 23:43 ® hecht reakce na …
-
Lucas no koukám že o tom co se nahodí rozhodují někdy opravdu maličkosti
reagovat
- Sobota 9. června 2007 v 18:34 ® Lukas
-
no zkusim žlutej twister 5cm když už ho mam na prutu!
reagovat - Sobota 9. června 2007 v 11:15 ® ART reakce na …
-
Tak ja jeste nevim ale asi zacnu trpytkou a pak tam poletí wobler (par jsem si jich podomacku vyrobyl tak musim otestovat)
reagovat - Sobota 9. června 2007 v 10:11 ® skwor
-
Ještě nevím, asi to ale bude osvědčená rotačka hammer č.1 (žlutá, vrbový list)
reagovat - Pátek 8. června 2007 ve 22:51 ® Tomash
-
Začnu smáčkem, skončím pivkem
reagovat - Pátek 8. června 2007 v 10:04 ® cormaxx
-
Podle revíru kde budu takže buď zlatou 1 rotačku a nebo rippera 8cm/10g v barvě okounka…na těchto dvou revírech nejlepší zkušenosti s nimi z loňska,takže by tam šli jako první
reagovat
- Pátek 8. června 2007 v 8:58 ® wopen
-
Tak já to vidím asi na twister, perleťový s červenou hlavičkou a na malýho Husky Jerka v přírodní barvě a když by byla u vody velká tlačenka, tak budu mít v záloze nějakýho lahváče:)))
reagovat - Pátek 8. června 2007 v 8:29 ® indy
-
Salmo Butcher, ještě nevím jestli HBR nebo BT ale spíš to BTčko, uvidíme podle vody a jaký bude ráno světlo. Jsem zvědavej, kolim metrů při tom prvním náhozu namotám, než se mi tam pověsí první candoš
reagovat
- Pátek 8. června 2007 v 8:24 ® harpunar
-
Určitě gumu,buď smáčka,nebo kopýtko Relax.Po nahození se mi rozvibruje ruka a tak to bude až do konce roku.Někdy tak vibruju že mám strach jít močit,aby nedošlo k poluci.
reagovat - Pátek 8. června 2007 v 8:22 ® Fugas
-
asi zkusím POPat
reagovat
, pokud to z hladiny nepůjde vyměním za
oblíbeného woblerka na okouny. - Pátek 8. června 2007 v 8:11 ® Padis
-
letos zahájím až v pondělí v sobotu nemohu.A čím první věc si loknu něčeho dobrého a pak nahodím buď woblerka nebo rotačku se streamrem
reagovat
- Pátek 8. června 2007 v 7:48 ® Robur
-
asi wobler
reagovat - Pátek 8. června 2007 v 6:25 ® vsetinek
-
Já asi jako první hodím svou oblíbenou Rapalu Jointed…už se na to těším.
reagovat