Chytej.cz

co nahodíte jako první nástrahu 16.6.2007 necteno

8.6.2007 | hecht | 10.889 zobrazení | 92 odpovědí

Vláčkaři, jelikož se začíná projevovat absťák tak se ptám. Čemu dáte důvěru na první hody při zahájené. Ověřená klasika, nebo něco z novinek ??? A jaký druh nástrah? Já chci nejdřív vykoupat moji letos docela početnou rodinu nových woblerů :-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 14. června 2007 ve 21:32 ® Kubajs
Kubajs

tak já nahodím nejspíš original floating od rapaly a barvě s a 5cm

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 ve 20:45 ® Sander
Sander

Stanik > tam je prý ryb hodně, a pokud ti nevadí, že na tebe zbyde necelých 10m břehu (ne-li méně), tak tam zajeď :-)) Prý nehorázný tlak, po něčem takovém opravdu netoužím, i když je to asi na úkor mých úlovků.

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 16:33 ® Stanik reakce na …
Stanik

V to že se Blanice trošku vyčistí docela dost doufám, i když asi by se dalo nachytat i v té zakalené. Tak říkáš že Otava není správná volba. A co třeba Vltava v Hluboké nebo Týně???

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 ve 13:02 ® Sander
Sander

Stanik > Otava je chudá, Blanice malinko vyšší a zakalená. To si nevybereš. Ale do soboty by mahla klesnout a vyčistit se.

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 ve 12:43 ® Halibut

…asi wobler nebo třpíťa… podle situace, uvidí se…

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 9:58 ® Stanik reakce na …
Stanik

No asi proto že jsem chodil do Vodňan do školy a máme tam nějaký kamarády a oblíbené hospody :-) Jinak to Blanice není zas tak spatná pokud člověk někouká na velikost ryb a chce si zachytat jen tak pro radost a ryby zase pouští. Pokud nepůjde Blanice, co třeba Otava? Kde by se dalo? Tam jsem nikdy nebyl ale asi to není špatná voda? Díky za info

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 1:16 ® hecht reakce na …
hecht

staník: skouknu to a dám echo, ale proboha proč sem pojedeš takovou dálku. Dle mého teda Blanice za poslední roky není vláčkařovo zemí zaslíbenou. No ale máme tady pěkné hospody dobrépivo a krásné holky, takže náhradní program si můžeš domyslet :-)

reagovat
Středa 13. června 2007 v 19:39 ® Stanik reakce na …
Stanik

hecht: Můžeš prosím, pokud to bude v tvých silách, napsat i zítra jak vypadá Blanice. Jedeme s kamarádem na zahájení do Vodňan a téhle situace jsem se obával. Popř. prosím poraď kam jinam se dá jet vláčet z Vodňan. Co třeba Písek a okolí. Děkuji za radu a informaci

reagovat
Středa 13. června 2007 v 1:57 ® hecht reakce na …
hecht

osprey:No pokud budeš na O… tak tam budem překážet letos s kamošem taky.No, ale Tobě bych určitě přepustil kus vody. ( páč jsem zvědav na gryfy velkého štikobijce :-0 ).Jo k té barvě woblerů tak po té co jsem dnes shlédl barvu Blanice, bych to viděl na něco ,,jedovatějšího''. No ale dneska by ten Wobler musel mít i sirénu a světlomet , protože tam netekla voda ale rozředěné bahno :-(

reagovat
foto/forum/2007/th-img2183.jpg
Úterý 12. června 2007 v 15:39 ® Milano reakce na …

No já začnu smrtelnou kombinací, která vždy přinesla úspěch. Tzn. hned ve čtiři pivko, cigárko a dvojka vrbový list na vlasci…Bolen nebo zubatá mě prostě minout nemůže :-)

reagovat
Úterý 12. června 2007 v 11:11 ® Michajda
Michajda

No já to pro začátek prubnu s nějakou véééélkou plandou, pod jez na sumíka. A vezmu si na to ráhno, 80-ku Cherrywood. :o)

reagovat
Úterý 12. června 2007 v 10:17 ® osprey
osprey

Zajímavá otázka… Přijdu k vodě a koknu, kde na mě ještě zbylo místo. Je možné, že nezbyde. Pak sednu na kolo a pojedu hledat jiné místo. Předpokládám, že nějaké volné s vyhlídkou na úlovek nakonec najdu. A podle toho kde to bude, jaká bude voda a kolik bude světla zvolím nástrahu. Pro začátek wobblera pro štiku, dál se uvidí.

reagovat
Pondělí 11. června 2007 ve 20:45 ® speedy_gonzales

nejdřív tam pude bílej twistr se světle zelenym ocáskem ;-)

reagovat
Pondělí 11. června 2007 v 19:49 ® čabi
čabi

Rozhoduju se mezi woblerem v barvě štiky a bílým twistrem.

reagovat
Pondělí 11. června 2007 v 19:47 ® M.BURNES
M.BURNES

Stříbrnou rotačku vojáček 000

reagovat
Pondělí 11. června 2007 v 19:03 ® DEATH

Já tam hodím zlatou nebo stříbrnou rotačku hammer 0, žádnej vrbovej list, bo nemám rád jak chodí, prostě klasika tvar :-)

reagovat
Pondělí 11. června 2007 v 9:48 ® Prichy reakce na …
Prichy

to jo :-D …navic koukam, jak tu ma kazdy jasno, kdyz nevime co bude za pocasi (mozna nekdo vi, presne misto…ja nevim ani to)
S nejvetsi pravdepodobnosti to bude pop, ale barvu nereknu, zvolim dle vody.

reagovat
Pondělí 11. června 2007 v 0:43 ® hecht reakce na …
hecht

Lucas no koukám že o tom co se nahodí rozhodují někdy opravdu maličkosti :-)

reagovat
Sobota 9. června 2007 v 19:34 ® Lukas

no zkusim žlutej twister 5cm když už ho mam na prutu!

reagovat
Sobota 9. června 2007 ve 12:15 ® ART reakce na …
ART

Tak ja jeste nevim ale asi zacnu trpytkou a pak tam poletí wobler (par jsem si jich podomacku vyrobyl tak musim otestovat)

reagovat
Sobota 9. června 2007 v 11:11 ® skwor
skwor

Ještě nevím, asi to ale bude osvědčená rotačka hammer č.1 (žlutá, vrbový list)

reagovat
Pátek 8. června 2007 ve 23:51 ® Tomash
Tomash

Začnu smáčkem, skončím pivkem

reagovat
Pátek 8. června 2007 v 11:04 ® cormaxx
cormaxx

Podle revíru kde budu takže buď zlatou 1 rotačku a nebo rippera 8cm/10g v barvě okounka…na těchto dvou revírech nejlepší zkušenosti s nimi z loňska,takže by tam šli jako první:-)

reagovat
Pátek 8. června 2007 v 9:58 ® wopen

Tak já to vidím asi na twister, perleťový s červenou hlavičkou a na malýho Husky Jerka v přírodní barvě a když by byla u vody velká tlačenka, tak budu mít v záloze nějakýho lahváče:)))

reagovat
Pátek 8. června 2007 v 9:29 ® indy

Salmo Butcher, ještě nevím jestli HBR nebo BT ale spíš to BTčko, uvidíme podle vody a jaký bude ráno světlo. Jsem zvědavej, kolim metrů při tom prvním náhozu namotám, než se mi tam pověsí první candoš ;-)

reagovat
Pátek 8. června 2007 v 9:24 ® harpunar

Určitě gumu,buď smáčka,nebo kopýtko Relax.Po nahození se mi rozvibruje ruka a tak to bude až do konce roku.Někdy tak vibruju že mám strach jít močit,aby nedošlo k poluci.

reagovat
Pátek 8. června 2007 v 9:22 ® Fugas

asi zkusím POPat:-) , pokud to z hladiny nepůjde vyměním za oblíbeného woblerka na okouny.

reagovat
Pátek 8. června 2007 v 9:11 ® Padis
Padis

letos zahájím až v pondělí v sobotu nemohu.A čím první věc si loknu něčeho dobrého a pak nahodím buď woblerka nebo rotačku se streamrem :-)

reagovat
Pátek 8. června 2007 v 8:48 ® Robur
Robur

asi wobler

reagovat
Pátek 8. června 2007 v 7:25 ® vsetinek

Já asi jako první hodím svou oblíbenou Rapalu Jointed…už se na to těším.

reagovat