Vyhledávání
Vranovská přehrada
7.6.2007 | novacek | 4.211 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj rybáři z Vranova a okolí. Potřeboval bych poradit kam na kapry na Vranově.Byl jsem 2 roky po sobě kousek pod hlavní pláží a nachytal jsem tam krásné cejny,ale bohužel jen 1 kapra.Poradíte mi kam na ně,nebo jak zakrmit a na co chytat?Je to velká plocha a nevím jak na ně.Díky za radu.Lada.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 25. července 2012 ve 14:57 ® hraji reakce na …
-
Miroslav Malik> všechny tyto informace najdeš na stránkách pěkně pohromadě www.mrsbrno.cz
reagovat - Středa 25. července 2012 ve 14:31 ® Miroslav Malik reakce na …
-
ahoj zdravím vranov mam dotaz jsem členem ČRS.v ostravě chystám se jet na vranov na dovolenou a chtěl bych zkusit rybařit ..kde koupím povolenku i když nejsem členem MRS… poraďte a jaká je cena na týden
reagovat - Pátek 8. června 2007 v 9:46 ® vonderka
-
Na Vranově chytám kapry na Farářce nebo v CHvalatické zátoce.Mě se osvědčilo moc nekrmit,jenom pár koulí na PVA. Kukuřicí jsem vůbec nekrmil,jak jsem jí zakrmil tak konec z kapry.Z boilí se mi docela dařilo na starou dobrou „jahodu“-vcelku bylo jedno od jakého výrobce. Výraznější úspěchy ale na Vranově zatím nemám-vše do 9kg. Doufám,že ti můj příspěvek alespoň trošičku pomohl. PS: nenech se odradit i třeba 5 dny bez záběru,na Vranově se mi to stalo mockrát-potom třeba 2–3 dny šel kapr za kaprem (a nebyli to žádné miminka)
reagovat