Chytej.cz

Sumci!!! necteno

7.6.2007 | ivošš | 3.675 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny,chci se zeptat jestli nevíte jak to je s fousačama na Novejch Mlýnech?Na kterým tam revíru chytáte a jaké máte zkušenosti?Která z nádrží je pro sumce nejlepší?Dyje 5,7???Proraďte mi plíss :-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 21. června 2007 v 17:27 ® Martas1984
Martas1984

Zdarec. Co vím z vlastní zkušenosti tak na počet je rozhodně lepší 5, protože je tam víc záběrů než na 7. Ne že bych to tvrdil jenom já, ale ským se tak bavím tak to říká taky. Nevím čím to je ale je to tak. Jak všichni víme tak obě vody jsou přesumcovaný a je úplně jedno kam to navezeš. Musíš mít prostě štestí. Ja chodím na 5 na kamenou hráz pod Pavlovem a zatím jsem spokojenej. Letos jsem chtyl zatím tři ale ne na rybu ale na červy 10 metrů od břehu. Nejsou velcí ale na jídlom parádní. Na vývozu jsem byl jednou a bez záběru. Bylo celkem špatný počasí a vůbec na hladině nebyly. Vedle mě chytli 163cm a to bylo vše. Nejlepší počasí je, když je přes 30 stupnů a je klidná hladina. Ale při takovým stavu to musíš vyvážet až za kapraře tj. asi 200 metrů. Když jsou vlny ale ne moc velký tak to stačí vyvážet 70 metrů, protože sumci jdou za rybama, kteří jsou nafoukáni kolem břehů. Jak někdo říká, že když jsou vlny tak je zbytečný vyvážet protože je sumec slepí a nástrahy se netrefí tak je vůl a vůbec tomu nerozumí.Je lepší je vubec neposlouchat a řídit se vlastním rozumem. Možná v těch vlnách je víc záběrů než když je klidná hladina. Zatím ale hledám ideální rybu, tak jestli o nějaké víte včetně velikosti tak ji sem prosím napište. Ja chytám na plotice, cejny a karasy.

reagovat
Neděle 10. června 2007 ve 22:54 ® ivošš reakce na …
ivošš

snek:a loni jsi tam byl?Jaky to tam bylo?A co ulovky?

reagovat
Sobota 9. června 2007 ve 14:25 ® snek reakce na …

ivošš>letos ještě ne.

reagovat
Sobota 9. června 2007 ve 13:26 ® ivošš reakce na …
ivošš

snek:a ty jsi už někdy byl na Křetínce?

reagovat
Pátek 8. června 2007 v 15:54 ® snek reakce na …

ivošš> Křetínka,Brno,Da­lešice…

reagovat
Pátek 8. června 2007 ve 14:57 ® ivošš reakce na …
ivošš

regulus:Máš pravdu…s tím to..,ale ja jsem z Blanska a nevím kam bych měl jet na sumce tady v okolí…Nevíš ty o něčem co bych měl poblíž?

reagovat
Pátek 8. června 2007 ve 14:54 ® regulus reakce na …
regulus

ivošš – no to já nevím, já pětku a šestku bojkotuju, nikdy sem tam na rybách nebyl a asi tam ani nepojedu. Ty dvě přehrady jsou dle mýho názoru zbytečný, zničili krásnej kus řeky a lužních lesů, myslím si, že nebyl problém je udělat jako suchý nádrže pro případ povodní, prostě když valí voda, tak zavřít vrata a pak to zase vypustit.

reagovat
Pátek 8. června 2007 ve 14:47 ® ivošš reakce na …
ivošš

regulus:Jo díkk,a jakej spravnej flek?Nikdy jsem tam nebyl tak bohužel nevim…

reagovat
Pátek 8. června 2007 v 11:10 ® regulus
regulus

Asi to bude zhruba stejný, je to o tom najít ten správnej flek. Možná se jezdí více na pětku, ale jestli je to lepší ti nepovím, jen se to povídá, osobní zkušenosti nemám.

reagovat
Pátek 8. června 2007 v 8:04 ® Shrek
Shrek

Když jsem tam byl loni v létě,tak chlapy jezdili hodně na pětku a tahali.

reagovat