Chytej.cz

Americké základny necteno

6.6.2007 | Rybar211 | 28.221 zobrazení | 369 odpovědí

Caw, vím moc dobře, že to nepatří na stránky o rybách, ale chci vidět Váš názor – rybářů, jestli jste pro nebo proti umístění USA základny v ČR. Propís napište buď ANO(souhlasím s umístěním)+důvod, nebo NE(nesouhlasím s umístěním)+důvod

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 20. června 2007 ve 14:17 ® pilot reakce na …

ono to taky na tobě zanechalo kus jehoi blbost.

reagovat
Úterý 19. června 2007 ve 20:22 ® judas.d
judas.d

panové omluvte mou češtinu jsem zapivněn a zaprckován ale hnet ze začátku jsem volič pravice ale ale znovu nesouhlasím s výstabou radaru na našem uzemí.Tot vše

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 17:44 ® modrak reakce na …
modrak

pupak: Náhodou, i takto neplodná diskuse může být přínosná. Kupříkladu, pokud s tebou budu chtít přátelsky podiskutovat, už vím, o čem se NEBUDEME bavit. A to je, dle mého, přínosný poznatek. :o)

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 17:36 ® ZN
ZN

pupák:
a někdy hromady dvě.

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 17:25 ® pupak reakce na …

Rybar211 – jako kazda internetova diskuse, prispevky o hovne se kupi na sebe az je z toho HROMADA SRACEK

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 17:07 ® Rybar211
Rybar211

Alivio: jenze to jsem nevedel jak se to vyvrbi!!!!!!!!!

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 15:32 ® Shrek reakce na …
Shrek

rybar211: ale že to nemá smysl jsi měl vědět již na začátku než jsi toto téma založil :-D

reagovat
Úterý 19. června 2007 ve 14:15 ® Rybar211
Rybar211

Už na to kašlete, tato „debata“ nemá smyls! Stejnak to nevyřeší nic!!!!! KONÉÉÉÉÉC

reagovat
Úterý 19. června 2007 ve 12:42 ® Robur
Robur

ihned:-)

reagovat
Úterý 19. června 2007 ve 12:42 ® Robur
Robur

Pife, původně jsem ti to chtěl ihnet přeložit, ale nechtěl jsem ti šlápnout na kuří očičko. Sám ještě teď rozdejchávám tu množinu. Ale neboj, signifikantní není nadávka.

reagovat
Úterý 19. června 2007 ve 12:29 ® pif
pif

MD:tak to jsem rád,že máš z mé reakce radost…prosím tě,co to je za cizí slovo?na mě jo to moc složitý,jsem jednoduchej vesničan,to už příště nepiš,musel bych požádat učitelku z fofr školy,ať mě to přeloží… apropo,je fajn mít čest si dopisovat s někým tak vzdělaným,jako jsi ty…

reagovat
Úterý 19. června 2007 ve 12:18 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

Kritika vypadá jinak. Ovšem reagoval jsi přesně tak, jak jsem potřeboval. Včetně toho signifikantního hantecu…

reagovat
Úterý 19. června 2007 ve 12:06 ® pif
pif

MD:pokud ten špicové kómák na cajzlovské šprecht bylo na mě,pak si břinkl hamrem na hlavičko.a včil z toho mám mindrák a večer se pudu do šopy vožrat…takové facan sem si nezaslóžil,od doby,co sem ten moták od tebe přelóskal,tak žeru furt patáky na budku,ale je to egál,furt mám v budce tu tvó kritiku…-.(((

a pokud to nebylo namě,tak dělé,jako by nic-:)))

pilote,když tys nebyl na světě,tak můj pradědek dělal maršálka c.k. muziky ve Wídni.....

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 11:24 ® ZN
ZN

pilot: na rozdíl od tebe jsem jasně deklaroval, že nejsem schopen posoudit, jestli ano či ne a že nejsem odborník. Co jsem ale schopen posoudit, je tvé zapšklé levičáctví. Na to jsem taky reagoval, vč.poznámky o nemíchání politiky. Žijeme v demokracii, tak si klidně buď levičák, nech radar radarem na povolaných, užívej důchodu, choď na ryby, ale nesnaž se mi, zarytému pravičákovi podstrkovat něco, co jsem nikdy neřekl. A s tím uhlákem, právě proto!!! I když je fakt, že taky něco pamatuji, statečný pilote. A nemyslím to nijak ironicky.

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 10:50 ® drozďák reakce na …

Pilot: jeden důležitý fakt ti uniká – ti, kteří SKUTEČNĚ vědí, nemají potřebu bombasticky na tento fakt upozorňovat. Tak to bylo, je a bude. Tvoje namistrovaná proklamace typu „moc dobře vím“ ve skutečnosti znamená, že víš s odpuštěním hovno… Na pole letecké techniky se radši nepouštěj, není to náplní tohoto webu a obávám se, že by tě k tvému nemilému překvapení v této otázce spousta zdejších diskutérů rozstřílela na mraky :-)

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 10:33 ® Medvěd reakce na …
Medvěd

jéééééééééééžiš­šmarjá,kam jsem to vlezl.rychle zpátky

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 10:14 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

Ve vší úctě k někomu, koho osobně neznám – na TOHLE chceš rozumnou odpověď ?

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 10:10 ® pilot reakce na …

Tak jsem si přečetl duchaplné odpovědi znalců ZN,pif, a dalších. Prostě uznávám, že jste na tom opravdu,ale opravdu se svým modrým názorem velmi dobře. Chlapci když Vy jste si hráli v uhláku na horníka, věděl jsem moc dobře co takový radar obnáší,co dokáže způsobit a pod. Nic se za ty roky se nezměnilo, jen to že výkon je o moc větší, paprsek uzší a víc nebezpečnější.
A když tak hovoříš zasvěceně o La-5, aradu či messku, víš vůbec co to je.A co teprve alka,Su22 či 25? viděl jsi to alespoň na obrázku, tak vidíš, a kecáš. Díky za rozumnou odpověď. Pilot

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 9:42 ® Robur
Robur

kdo je u tebe množina?

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 9:40 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

ČRS je po odborech největší množina organizovaných lidí v této zemi. A tahle otázka je sociologická sonda do druhého největšího vzorku voličů v ČR. Cool materiál, to mi věř !

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 9:26 ® drozďák reakce na …

Tak konkrétně v této otázce je materiálu opravdu habaděj, odborná úroveň sice under zero, ale po stránce kvality zbývajícího „materiálu“ je to slušnej nášup. No, necháme to na MD…

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 8:56 ® modrak reakce na …
modrak

MD: Něco mi na tvé reakci nesedí. Že ty máš za lubem zase nějaký svazobořitelský článek a tady na něj pokoutně, mazaně a zadarmo získáváš materiál. :o)))

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 8:28 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

Rozhodně ponechat – pseudo odbornost leteckého znalce ve spojení s gramatickou nevyzrálostí vypadá tak roztomile…

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 0:38 ® HaD reakce na …
HaD

regulus: vím… nicméně mládí je tvárné a byl by hřích na něm nezapracovat…

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 0:35 ® regulus
regulus

HAD – nech tomu volnej průběh, Rybar211 je mladej kluk, stojí si za svým názorem a chová se slušně, něco sice ještě nepochopil, ale k tomu časem dojde, kolikrát má ale víc rozumu než než někteří podstatně starší. Nicméně to neřší zásadní problém, že je tato debata, však víš o čem.

reagovat
Pondělí 18. června 2007 ve 23:00 ® ywan

pif: dnes som našiel vo vode mrtveho „perlina“ nevieš o tom niečo???:-)) )bol odporca alebo zástanca radaru?:-D D

reagovat
Pondělí 18. června 2007 ve 21:33 ® pif
pif

ahoj pilote.že se nepletu v tom,že jsi lítal na polikarovech,la­vočkinech,či dokonce na migu?to jsou rudí ptáci.....mě se více dezingově i vnitřně oslovují tipy stelth,tomcat či f-16.je to myšleno samozdřejmě s nadsázkou,a­le.....

reagovat
Pondělí 18. června 2007 ve 21:14 ® Rybar211
Rybar211

Ja bych uz to ukoncil. Stejnak to my asi nevyresimne, a budeme doufat ze ti nahore rozhodnou správnou volby, nemyslíte?

reagovat
Pondělí 18. června 2007 ve 20:13 ® ZN
ZN

pilot: ty jsi tady politiku skutečně nezatáhl, statečný pilote :-)) )

reagovat
Pondělí 18. června 2007 v 19:22 ® pilot

Když tak pročítám a velmi pečlivě, Vaše diskuzní příspěvky, docházím k názoru, že se ze zájmové činnosti začíná profilovat činnost politická. Nerad bych zanášel do této debaty další příspěvky na toto téma. Jedno – je však jisté a vím o čem je řeč.( viz můj nick) RADAR TADY BY NEMĚL BÝT. Důvody nebudu rozebírat, jen bych přiléval oleje do ohně. Proto jdu na ryby a snad zapomenu, že tady máme takovou zbabělou vládu modrých ptáků a netečných lidí, cokoliv podniknout,PROTOŽE SE JICH TO NETÝKÁ. Petrův zdar Pilot

reagovat