Vyhledávání
Americké základny
6.6.2007 | Rybar211 | 28.221 zobrazení | 369 odpovědí
Caw, vím moc dobře, že to nepatří na stránky o rybách, ale chci vidět Váš názor – rybářů, jestli jste pro nebo proti umístění USA základny v ČR. Propís napište buď ANO(souhlasím s umístěním)+důvod, nebo NE(nesouhlasím s umístěním)+důvod
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 20. června 2007 ve 14:17 ® pilot reakce na …
-
ono to taky na tobě zanechalo kus jehoi blbost.
reagovat - Úterý 19. června 2007 ve 20:22 ® judas.d
-
panové omluvte mou češtinu jsem zapivněn a zaprckován ale hnet ze začátku jsem volič pravice ale ale znovu nesouhlasím s výstabou radaru na našem uzemí.Tot vše
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 17:44 ® modrak reakce na …
-
pupak: Náhodou, i takto neplodná diskuse může být přínosná. Kupříkladu, pokud s tebou budu chtít přátelsky podiskutovat, už vím, o čem se NEBUDEME bavit. A to je, dle mého, přínosný poznatek. :o)
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 17:36 ® ZN
-
pupák:
reagovat
a někdy hromady dvě. - Úterý 19. června 2007 v 17:25 ® pupak reakce na …
-
Rybar211 – jako kazda internetova diskuse, prispevky o hovne se kupi na sebe az je z toho HROMADA SRACEK
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 17:07 ® Rybar211
-
Alivio: jenze to jsem nevedel jak se to vyvrbi!!!!!!!!!
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 15:32 ® Shrek reakce na …
-
rybar211: ale že to nemá smysl jsi měl vědět již na začátku než jsi toto téma založil
reagovat - Úterý 19. června 2007 ve 14:15 ® Rybar211
-
Už na to kašlete, tato „debata“ nemá smyls! Stejnak to nevyřeší nic!!!!! KONÉÉÉÉÉC
reagovat - Úterý 19. června 2007 ve 12:42 ® Robur
-
ihned
reagovat - Úterý 19. června 2007 ve 12:42 ® Robur
-
Pife, původně jsem ti to chtěl ihnet přeložit, ale nechtěl jsem ti šlápnout na kuří očičko. Sám ještě teď rozdejchávám tu množinu. Ale neboj, signifikantní není nadávka.
reagovat - Úterý 19. června 2007 ve 12:29 ® pif
-
MD:tak to jsem rád,že máš z mé reakce radost…prosím tě,co to je za cizí slovo?na mě jo to moc složitý,jsem jednoduchej vesničan,to už příště nepiš,musel bych požádat učitelku z fofr školy,ať mě to přeloží… apropo,je fajn mít čest si dopisovat s někým tak vzdělaným,jako jsi ty…
reagovat - Úterý 19. června 2007 ve 12:18 ® Milos_Dia reakce na …
-
Kritika vypadá jinak. Ovšem reagoval jsi přesně tak, jak jsem potřeboval. Včetně toho signifikantního hantecu…
reagovat - Úterý 19. června 2007 ve 12:06 ® pif
-
MD:pokud ten špicové kómák na cajzlovské šprecht bylo na mě,pak si břinkl hamrem na hlavičko.a včil z toho mám mindrák a večer se pudu do šopy vožrat…takové facan sem si nezaslóžil,od doby,co sem ten moták od tebe přelóskal,tak žeru furt patáky na budku,ale je to egál,furt mám v budce tu tvó kritiku…-.(((
a pokud to nebylo namě,tak dělé,jako by nic-:)))
pilote,když tys nebyl na světě,tak můj pradědek dělal maršálka c.k. muziky ve Wídni.....
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 11:24 ® ZN
-
pilot: na rozdíl od tebe jsem jasně deklaroval, že nejsem schopen posoudit, jestli ano či ne a že nejsem odborník. Co jsem ale schopen posoudit, je tvé zapšklé levičáctví. Na to jsem taky reagoval, vč.poznámky o nemíchání politiky. Žijeme v demokracii, tak si klidně buď levičák, nech radar radarem na povolaných, užívej důchodu, choď na ryby, ale nesnaž se mi, zarytému pravičákovi podstrkovat něco, co jsem nikdy neřekl. A s tím uhlákem, právě proto!!! I když je fakt, že taky něco pamatuji, statečný pilote. A nemyslím to nijak ironicky.
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 10:50 ® drozďák reakce na …
-
Pilot: jeden důležitý fakt ti uniká – ti, kteří SKUTEČNĚ vědí, nemají potřebu bombasticky na tento fakt upozorňovat. Tak to bylo, je a bude. Tvoje namistrovaná proklamace typu „moc dobře vím“ ve skutečnosti znamená, že víš s odpuštěním hovno… Na pole letecké techniky se radši nepouštěj, není to náplní tohoto webu a obávám se, že by tě k tvému nemilému překvapení v této otázce spousta zdejších diskutérů rozstřílela na mraky
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 10:33 ® Medvěd reakce na …
-
jéééééééééééžiššmarjá,kam jsem to vlezl.rychle zpátky
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 10:14 ® Milos_Dia reakce na …
-
Ve vší úctě k někomu, koho osobně neznám – na TOHLE chceš rozumnou odpověď ?
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 10:10 ® pilot reakce na …
-
Tak jsem si přečetl duchaplné odpovědi znalců ZN,pif, a dalších. Prostě uznávám, že jste na tom opravdu,ale opravdu se svým modrým názorem velmi dobře. Chlapci když Vy jste si hráli v uhláku na horníka, věděl jsem moc dobře co takový radar obnáší,co dokáže způsobit a pod. Nic se za ty roky se nezměnilo, jen to že výkon je o moc větší, paprsek uzší a víc nebezpečnější.
reagovat
A když tak hovoříš zasvěceně o La-5, aradu či messku, víš vůbec co to je.A co teprve alka,Su22 či 25? viděl jsi to alespoň na obrázku, tak vidíš, a kecáš. Díky za rozumnou odpověď. Pilot - Úterý 19. června 2007 v 9:42 ® Robur
-
kdo je u tebe množina?
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 9:40 ® Milos_Dia reakce na …
-
ČRS je po odborech největší množina organizovaných lidí v této zemi. A tahle otázka je sociologická sonda do druhého největšího vzorku voličů v ČR. Cool materiál, to mi věř !
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 9:26 ® drozďák reakce na …
-
Tak konkrétně v této otázce je materiálu opravdu habaděj, odborná úroveň sice under zero, ale po stránce kvality zbývajícího „materiálu“ je to slušnej nášup. No, necháme to na MD…
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 8:56 ® modrak reakce na …
-
MD: Něco mi na tvé reakci nesedí. Že ty máš za lubem zase nějaký svazobořitelský článek a tady na něj pokoutně, mazaně a zadarmo získáváš materiál. :o)))
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 8:28 ® Milos_Dia reakce na …
-
Rozhodně ponechat – pseudo odbornost leteckého znalce ve spojení s gramatickou nevyzrálostí vypadá tak roztomile…
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 0:38 ® HaD reakce na …
-
regulus: vím… nicméně mládí je tvárné a byl by hřích na něm nezapracovat…
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 0:35 ® regulus
-
HAD – nech tomu volnej průběh, Rybar211 je mladej kluk, stojí si za svým názorem a chová se slušně, něco sice ještě nepochopil, ale k tomu časem dojde, kolikrát má ale víc rozumu než než někteří podstatně starší. Nicméně to neřší zásadní problém, že je tato debata, však víš o čem.
reagovat - Pondělí 18. června 2007 ve 23:00 ® ywan
-
pif: dnes som našiel vo vode mrtveho „perlina“ nevieš o tom niečo???
reagovat)bol odporca alebo zástanca radaru?
D
- Pondělí 18. června 2007 ve 21:33 ® pif
-
ahoj pilote.že se nepletu v tom,že jsi lítal na polikarovech,lavočkinech,či dokonce na migu?to jsou rudí ptáci.....mě se více dezingově i vnitřně oslovují tipy stelth,tomcat či f-16.je to myšleno samozdřejmě s nadsázkou,ale.....
reagovat - Pondělí 18. června 2007 ve 21:14 ® Rybar211
-
Ja bych uz to ukoncil. Stejnak to my asi nevyresimne, a budeme doufat ze ti nahore rozhodnou správnou volby, nemyslíte?
reagovat - Pondělí 18. června 2007 ve 20:13 ® ZN
-
pilot: ty jsi tady politiku skutečně nezatáhl, statečný pilote
reagovat)
- Pondělí 18. června 2007 v 19:22 ® pilot
-
Když tak pročítám a velmi pečlivě, Vaše diskuzní příspěvky, docházím k názoru, že se ze zájmové činnosti začíná profilovat činnost politická. Nerad bych zanášel do této debaty další příspěvky na toto téma. Jedno – je však jisté a vím o čem je řeč.( viz můj nick) RADAR TADY BY NEMĚL BÝT. Důvody nebudu rozebírat, jen bych přiléval oleje do ohně. Proto jdu na ryby a snad zapomenu, že tady máme takovou zbabělou vládu modrých ptáků a netečných lidí, cokoliv podniknout,PROTOŽE SE JICH TO NETÝKÁ. Petrův zdar Pilot
reagovat