Chytej.cz

Americké základny necteno

6.6.2007 | Rybar211 | 27.740 zobrazení | 369 odpovědí

Caw, vím moc dobře, že to nepatří na stránky o rybách, ale chci vidět Váš názor – rybářů, jestli jste pro nebo proti umístění USA základny v ČR. Propís napište buď ANO(souhlasím s umístěním)+důvod, nebo NE(nesouhlasím s umístěním)+důvod

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 15. června 2007 v 11:15 ® pupak reakce na …

Milky – to si opsal z jakeho sjezdu strany, XV-XVI ???? Nerikej mi, ze je to z tve hlavy, tomu neverim, takovej chytrej kluk uz od pohledu a toto ??? To mi nejde dohromady . . .

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 10:59 ® Milos_Dia
Milos_Dia

ANO + „Si vis pacem, para bellum.“

reagovat
Pátek 15. června 2007 v 8:28 ® Milky
Milky

uSSa znmenají pro svět možná horší diktaturu než jiný, byť tzv.nedemokratický systém. Právo VETA, které mají jak v Bezpečnostní radě OSN, prezidenta (militaristického štváče s IQ 92), … i to je varující. Jinak jejich systém vedení zahraniční politiky se navíc neslučuje s mezinárodním právem. Vojenskou agresi nazývají bezpečnostní operací a podobně. Navíc Válka proti trorizmu to je ostatně obrovká blbost. Protože terorizmus není nepřítel, je to pouze způsob. Navíc jejich agrese proti banánovým zemím s nejmodernější technikou jsou asi stejné, jako fašouni v Habeši. Určitě by stálo za to, aby si ten radar umístili někam jinam, pro nás nebude zamenat žádní ekonomický ani jený přínos. Osobně si myslím, že jeho odstranění by pak následně stálo více životů, než oběti nás a Slováků v obou světových válkách. Zbrojení míru nikdy nepřispěje.

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 ve 23:03 ® Garry reakce na …

Ywanek – ty kokso! naozaj prefikany ten Bush, za 5 rokov sice uz nebude prezidentom, ale…co keby…:-)) )

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 ve 22:28 ® HaD reakce na …
HaD

ulcek: neprovokuj! :-)) )

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 18:51 @ ulcek

Jindra-máš štěstí,že si začal jen s úhořem.Poodhrnout dlouhé větve břízek.To by byla jiná.

reagovat
Čtvrtek 14. června 2007 v 18:10 ® ywan

jasan radar v CR a rakety v PL ovladane US:-)) )skor ale do placu ako nasmiech, dokoncia to, 5 rokov bude klud,Bush povie PAL!!!Cesky radar to zachyti, poliaci zostrelia, USA zhodia utok na niektory „darebacky stat“ ci ako ich to nazyvaju a Iraq Freedom vol.2 moze zacat

reagovat
Středa 13. června 2007 ve 20:57 ® Garry reakce na …

příspěvek pro odpůrce radaru : jeden z mnoha životních příběhů…zpravy­.idnes.cz radar je pro mne záruka, že komanči už nemají šanci na návrat :-))

reagovat
Středa 13. června 2007 ve 14:32 ® drozďák reakce na …

nevím, jestli by Rusáci přišli za Topolem, ale s Topolem by rádi přišli určitě… Naštěstí žijeme v době, kdy by se nás museli nejdříve ptát…

reagovat
Středa 13. června 2007 ve 13:33 ® ZN
ZN

jarvan: stejně jako drozďák (btw., plně souhlasím s jeho přízpěvkem)jsem vůbec nechtěl do této nic neřešící otázky lézt. Tvůj příspěvek mi však nedal. Vůbec si nemyslím, že pohled na život ve stylu „Já nic, já muzikant“ je dobrý. Při tvém přístupu by se za chvíli musely zakázat i žvýkačky amerického původu. Co kdyby to radikálům začlo vadit.
A Rusáky, ty bych hnal až za Ural. Z principu. A podotýkám, ža v žádném případě nejsem americký anální turista.
S ministriní obrany máš samozřejmě z mého pohledu pravdu.

reagovat
Středa 13. června 2007 ve 12:53 ® jarvan

Docela by mě zajímalo co by se dělo, kdyby s tzv. „raketovou ochranou“ a s dotazem jestli na našem území mohou postavit radar, či raketovou základnu, přišli za Topolem rusáci (Ti by se zastavili až v Moskvě).
A také kolik nynějších příznivců a podporovatelů radaru by najednou otočilo.

Jsem proti, hlavně z toho důvodu, že by radar nijak nepřispěl k bezpečnosti našeho státu, ale právě naopak. Zbytečně bychom se stali terčem a cílem radikálů. Ještě je mi docela líto, že ministr obrany místo toho, aby se k celé věci nějak vyjadřoval a o celé věci informoval veřejnost, skládá a zpívá trapné písničky, čímž celou věc spíše paroduje.

reagovat
Středa 13. června 2007 v 11:52 ® drozďák reakce na …

Vůbec do toho nechcivstupovat, ale k pomoci USA ve světové válce pouze tolik. Ve druhé světové už šlo zcela jasně o zištné důvody a dělení politického vlivu mezi velmocemi. Ale strašně se zapomíná na první světovou, kde USA svojí vojenskou intervencí (navíc veskrze dobrovolnou) přispěli velmi důležitým, ne-li zásadním dílem k porážce Německa…

Máš velkou pravdu, USA se na Evropu nikdy nevysrali. A je jedno z jakých důvodů. Historii zajímá vždy pouze a jen výsledek. Mě ostatně také…

reagovat
Středa 13. června 2007 v 11:39 ® breca reakce na …

ja bych dal Amen uz cele teto diskuzi…

reagovat
Středa 13. června 2007 v 11:33 ® harpunar

pif-asi tak nějak rybar211-kdo se na nás vysral,byli evropští pseudospojenci,fran­couzi a britové,naopak američané se na evropu mohli vysrat,bojovali v tichomoří a šli do toho.Tak co kurva ještě chceš za argument?Netvrdím že nedělali a nedělají chyby-viz Irák,nicméně byli to v historii oni,kdo se na evropany nevysrali.Amen

reagovat
Úterý 12. června 2007 ve 23:02 ® Tomash
Tomash

Fuj cenzura, jak mrské…

reagovat
Úterý 12. června 2007 ve 22:42 ® pif
pif

rybar211:kde jsi byl,když se probírali dějiny?žes ty lumpe chyběl?prvně si sedni,vem si knížku,něco si přečti,zamedituj si,pak si zaběhni maraton,posléze zkus stovku pod deset a pak piš.....

reagovat
Úterý 12. června 2007 v 19:36 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

bóbiká – jak se to řiká, kdo dřív příde, ten dřív mele? v tomhle případku to bude teda asi had :-)) ) ale můžete se holky ještě dohodnout :-)) )

reagovat
Úterý 12. června 2007 v 19:18 ® Shrek reakce na …
Shrek
:-))
reagovat
Úterý 12. června 2007 v 19:16 ® jindrich reakce na …

Alivio:S tím nejde než souhlasit.:-)) Každej se někdy upíše.

reagovat
Úterý 12. června 2007 v 19:05 ® Shrek reakce na …
Shrek

Jindřich: jenom Tě poopravím.Platí zde „MOUDRÝ USTOUPÍ“. :-) Jinak by to znamenalo že jsou moudří oba a tomu se mi nechce věřit. :-)

reagovat
Úterý 12. června 2007 v 18:59 ® jindrich reakce na …

BoBo:Vyprdni se na to,tady asi opravdu platí „moudřejší ustoupí“. No a jelikož se jevíš jako celkem rozumnej člověk,tak to směruju na Tebe :-)) Navíc celá diskuze vznikla,v pod­statě,z mého příspěvku.No a tohle pokračování nebylo úmyslem.

reagovat
Úterý 12. června 2007 v 18:51 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Vydra: No přeci já, protože jsem nepsal, že už končím. Na rozdíl od Tomashe, který to zmínil už před svýma dvěma příspěvkama. :-)

Tomash: Vzhledem k tomu, že jsi buď silně nechápavý a nebo proto, že odmítáš uznat že jsi hulvát (je mi jedno která varianta je správně), to vyřešíme jednoduše – jakmile někoho vulgárně napadneš smažu to.

P.S. Můžeš si stěžovat paní učitelce ;-)

reagovat
Úterý 12. června 2007 v 16:51 ® Rybar211
Rybar211

milano: jim je to jedno. oni si budou chranit jen to svoje uzemi a na nas hodijou kakac. podivej se do dejin, taky s nama vsichni vzdy drzeli spojenectvi a pak se na nas vykaslali, nebo ne??! Me se zda ze jo.

reagovat
Úterý 12. června 2007 v 15:42 ® Milano reakce na …

Já jsem pro radar. A důvod…Amíci si svuj Radar budou pekelně chránit a tim i naší republiku. Tak proč to nebrat, když je to navíc zadarmo.

reagovat
Úterý 12. června 2007 v 15:31 ® Rybar211
Rybar211

já ho tady nechci, důvody jsem uvedl níže......

reagovat
Úterý 12. června 2007 v 15:28 ® Garry reakce na …

veacím se k původní otázce : ANO jsem pro radar + důvod: mám :-))

reagovat
Úterý 12. června 2007 ve 14:48 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

had – to se moc ptáš :-)) )

reagovat
Úterý 12. června 2007 ve 14:46 ® HaD reakce na …
HaD

vydrain: a kdy Ti to myslet bude? :-D DDD

reagovat
Úterý 12. června 2007 ve 14:12 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

had – ty z těch dvou? já vim že mi to dnes nemyslí, ale nějak ajni jedna a jedna mi nedává tři :-D

reagovat
Úterý 12. června 2007 ve 13:52 ® HaD
HaD

Vydrain: no přeci já! :-)

reagovat