Chytej.cz

Americké základny necteno

6.6.2007 | Rybar211 | 27.739 zobrazení | 369 odpovědí

Caw, vím moc dobře, že to nepatří na stránky o rybách, ale chci vidět Váš názor – rybářů, jestli jste pro nebo proti umístění USA základny v ČR. Propís napište buď ANO(souhlasím s umístěním)+důvod, nebo NE(nesouhlasím s umístěním)+důvod

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 12. června 2007 ve 12:48 ® Vydrain
Vydrain

bobo, tomash – teda mě by zajímalo, kdo z vás dvou bude mit poslední slovo :-)) )

reagovat
Úterý 12. června 2007 ve 12:03 ® Robur
Robur

Radar, mít, či nemít, toť otázka…

reagovat
Úterý 12. června 2007 v 11:59 ® Shrek reakce na …
Shrek

BoBo,přestaň vést monolog,vypadáš jak schyzofrenik :-D

reagovat
Úterý 12. června 2007 v 11:08 ® Tomash reakce na …
Tomash

Bobo : Špatně čteš právě proto, že jsem psal, že končím. Och, jak jsi bystrý chlapec…

reagovat
Úterý 12. června 2007 v 9:11 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Tomash: Opravdu, ja nemám ten pocit. Zato Ty máš asi krátkou paměť: „Už končím“. Ale asi máš pravdu, nikde jsi na nikoho nebyl sprostý a neupozorňoval jsi na to, že ostatní jsem za totéž nepokáral, holt asi opravdu špatně čtu :-)

reagovat
Pondělí 11. června 2007 ve 20:51 ® Prichy reakce na …
Prichy

regule, ja vim, ze to vis :-) …spis to bylo do eteru, ze prikon muze u takohoto zarizeni muze byt v nasobcich vykonu.

…to je stejne mimo tema, a kazdy rozumny otazku atomoveho reaktoru prejde s usmevem

reagovat
Pondělí 11. června 2007 ve 20:50 ® Tomash reakce na …
Tomash

Bobo : Špatný manýry máš ze základky ty, hlavní bod – špatně čteš.

reagovat
Pondělí 11. června 2007 ve 13:53 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Tomash: To jsem rád, já tyhle kydy taky nemám rád, takže už je nevypouštěj. O botě před dvěma lety nemluvím, mluvím o tom, že se vyjadřuješ vulgárně.

„To s tím "honem ukazuješ na ostatní“ – to myslíš vážně? Kdy, kde a jak? Prosím Tě?„
- "Ode mě Ti neslušné a “vulgární" vyjadřování vadí? Jsem rád, že jsi mi to napsal, otevřel jsi mi oči! Všichni jsou si rovni, ale někteří rovnější, že jo?"

Bez komentáře, že jo?

reagovat
Pondělí 11. června 2007 ve 13:43 ® breca reakce na …

Regulus – nikdo přeci netvrdil, jak je ta lokomotiva velká. ):o))

reagovat
Pondělí 11. června 2007 ve 12:50 ® regulus reakce na …
regulus

Prichy – já vím, co je výkon a co příkon, bylo napsáno, že radar má výkon jako lokomotiva a já si našel tento článek www.atmonline.cz a píšou tam, že vyzařovací výkon radaru je asi 170kW, což je z pohledu lokomotivy dost malej výkon. Já s fyzikou problémy nemám.

reagovat
Pondělí 11. června 2007 ve 12:12 ® Moolis

Zatím hodně vlažné NE, pokud mi odpovědní a poučení vysvětlí proč ANO (jak se to kryje s našimi závazky s NATO a hlavně názorem spojenců?, proč je základna proti Střednímu východu ve střední Evropě?) napíšu klidně ANO. Hádat se nikým nehodlám, je to tady samej Rambo.

reagovat
Pondělí 11. června 2007 v 10:49 ® Tomash reakce na …
Tomash

Bobo : Udělal jsem botu před dvěma lety, mrzí mě to i dnes. Nemusím o tom nikoho přesvědčovat. To s tím „honem ukazuješ na ostatní“ – to myslíš vážně? Kdy, kde a jak? Prosím Tě? Už končím, nesnáším podobný kydy a tyhle žabomyší války.

reagovat
Pondělí 11. června 2007 v 9:44 ® Prichy reakce na …
Prichy

regulus: vykon neni prikon…kua zase ta fyzika :-)

jinak souhlas

reagovat
Pondělí 11. června 2007 v 9:42 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Dal jsem si tu práci a je to tak jak jsem již psal. Začal jsi s tím Ty, vše ostatní už bylo jen reakcí na Tebe. Nechápu Tvé chování poraněného zvířete, které po „zranění“ seká okolo sebe. Udělal jsi botu a místo toho, aby jsi to vzal jako chlap, tak honem ukazuješ na ostatní. Velmi ošklivý zvyk ze základní školy…

P.S. Dočkám nedočkám, je mi to upřímně jedno, navíc tolik času nemám.

reagovat
Pondělí 11. června 2007 v 9:09 ® Tomash reakce na …
Tomash

Bobo : Potom nechápu, co je pádného od tebe. Nechceš pročítat celou diskuzi, tak pak těžko brát v potaz Tvou reakci na jednu mou. Snad se jednou dočkáš a v Tvých očích dospěju…

reagovat
Pondělí 11. června 2007 v 0:09 ® regulus reakce na …
regulus

DOLINKA – je mi šuma fuck, jestli jsi pro nebo proti radaru, hold máme každej jiný názoy, tak to už v životě chodí. Já mám svoje stanovisko a ty zase tvoje, jen jsi ně nepřiměřeně vytočil a to se hned tak někomu nepodaří, nerelevantníma příměrama, možná jsi to tak blbě nemyslel, ale blbě napsal. Doporučuji ti si kliknout na svůj nick a přečíst si, postupně, co jsi napsal v této diskuzi. Vrátím se ještě o pár příspěvků dál VÝKON toho radaru je podle informací, který jsou mě dostupný asi 170kW, což je hodně malá lokomotiva. Jinak nesdílím tvůj názor, že bych se hnal do spojenectví s USA za každou cenu. Když se podíváš do historie, tak se na nás spojenci v zásadním okamžiku vždycky vysrali a nemyslím si, že to bude jinak i v budoucnosti, historie se obvykle opakuje.

reagovat
Pondělí 11. června 2007 v 0:05 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Tomash: Koukám, že nejlepší obrana je útok… Nebudu zpětně pročítat celou diskuzi, ale co si vybavuji, se sprosťárnami jsi začal Ty. Argument typu „pani učitelko, oni taky…“ rozhodně není pádný. Sorry, ale mám pocit, že potřebuješ dospět (což nemá s věkem nic společného) a případně potřebuješ dostat od života pořádně „přes hubu“.

reagovat
Neděle 10. června 2007 ve 21:26 ® Prichy reakce na …
Prichy

Dodlinka: zasadne pro radar, zadne okolky, nic me nezajima…co to je za reci pane hlavacek :-) my mame honzu. ;-)

nechtelo by to spise strizlive vyhodnoceni situace? co? chlape ty jsi ale tvdohlavy hih.

reagovat
Neděle 10. června 2007 ve 21:07 ® Tomash reakce na …
Tomash

jindřich : OK, hele, já přece nepsal, že jsem dokonalý bezchybný tvor… Písnička o radaru mi přišla šílená, vlezdoprdelská, potupná. Ale Parkanovou a vyčítala bych doslova nestřílel, třeba splácají ještě horší songy :-D Taky sorry

reagovat
Neděle 10. června 2007 ve 21:04 ® jindrich reakce na …

Tomash:Pokud to byla nadsázka tak se omlouvám.Na první pohled to opravdu tak nevypadalo. Jinak jde reagovat i slušně,proto Ti odpovídám P.S.Jo a pořád sem netahej toho hada,proč to pořád rozebírat.Chtěl jsem jen naznačit,že nikdo není bez chyb.Tvůrci dost ubohého textu, Ty a ani já.

reagovat
Neděle 10. června 2007 ve 20:54 ® Dodlinka

Regulus: Nepovažuji se za tupou ovci slepě přikyvující. To ani náhodou. Například na ekonomickou reformu v současném provedení mám dost tristní názory. Ale jsem zásadně pro radar. To je fakt. A nepovažuji to za vlezdoprdelismus. Prostě jsou na světě státy které spolu z různých důvodů uzavírají spojenectví. A já chci, abychom patřili ke spojencům USA. Mám pro to spoustu důvodů, které tu nechci rozebírat. Bylo by to na dlouho. Jinak se spoustou toho, co jsi napsal, souhlasím. Radar: Přečti si znovu co jsem tu psal. Nikde nebylo nic o tom, že bych za úspěšného člověka považoval jen toho, kdo vydělal spoustu peněz. Psal jsem o úspěšných lidech všeobecně. K těm urážkám se vyjadřovat nebudu. Jen snad to, že vypovídají spíše o inteligenci tvé než mé.

reagovat
Neděle 10. června 2007 ve 20:51 ® Tomash reakce na …
Tomash

Bobo : Ode mě Ti neslušné a „vulgární“ vyjadřování vadí? Jsem rád, že jsi mi to napsal, otevřel jsi mi oči! Všichni jsou si rovni, ale někteří rovnější, že jo? Jindřich : Mně zase vadí, když někdo nerozezná nadsázku a hrabe k tomu věci, které jsou 1000× probrané, prodiskutované, hotové. Štve mě, že jsem si vzal hada, když byl dva dny hájený. O té „vychytávce“ jsem v době, kdy jsem si úhoře vzal nevěděl, ale to už se poněkolikáté opakuju. Howgh PS : Alivio, Bobo, nikdo další?

reagovat
Neděle 10. června 2007 v 17:53 ® Prichy reakce na …
Prichy

radar: ano ano, uspesny zamestnanec je ten zamestnanec, jemuz vydelane penize staci na pokryti beznych potreb a jehoz zamestnavatele vyuzivaji jeho praci na vice nez 40% jako dnes:-(( (to pak muzete udelat hodiny a hodiny prescasu a je to k prdu). Dale manager ci dokonce majitel firmy dava svemu cloveku najevo, ze si vazi jeho prace. Myslim, ze pan Maslov sestavil jakousi pyramidu lidskych potreb.

reagovat
Neděle 10. června 2007 v 17:32 @ ??? reakce na …

Dodlinka: v těch tvých pár příspěvcích si o sobě řekl všechno. Jsi jednoduchý hlupák. Jako takový máš velkou šanci být „úspěšným“. Znám okolo sebe dost a dost velmi úspěšných blbů. Je to celkem logické. Jednoduchý blb nemá strach z neúspěchu, nemá žádné morální zábrany, má obrovské ego. A ono to holt čas od času vychází. A nepleť se. On může být i úspěšný zaměstnanec. Stovkám tísíců lidí stačí ke spokojenosti podprůměrný plat a klidné žití. Ale to bys ty bramborko nepochopil.

reagovat
Neděle 10. června 2007 v 17:15 ® Prichy reakce na …
Prichy

Alivio: v pohode, to bylo jen pro zasmani, ostatne jako cela tato debata :-)

reagovat
Neděle 10. června 2007 v 17:00 ® regulus
regulus

Dolinka – nebudu to dlouze rozvádět, peníze jsou vždy až na prvním místě a spousta těch tzv. „úspěšných“ přišla ke svému „úspěchu“ často na a kolikrát i za hranicemi zákona, jiní díky aktivnímu členství v KSČ přišli k informacím, ke kterým se nikdo jiný nedostal, přihrávání lukrativních kšeftů od bývalých soudruhů atd. ......... V dnešní době je to asi už jedno, v korupci v EU nejspíš úspěšně vedeme. Upřímě, mám spíš strach o ekonomickou budoucnost tohoto státu než o to, že by sem přilítla nějaká raketa. Pokud se radaru týká, tak si myslím, že ten systém, jehož bude součástí je víc zastrašovací než obranný, je jen další součástí „války o střední východ“. Obecně je zahraniční politika USA za „panování“ G. Bushe, alespoň pokud se armádních věcí týká, dle mýho názoru cesta do pekel a to nejen pro USA, ale pro celej svět. Navíc instalace radaru u nás ještě víc zmrazí rusko-americký vztahy a to by nám asi nemělo bejt jedno. Nikdy nebudu tupou ovcí, která slepě přikyvuje vládní garnituře a médiím, když si myslím něco jinýho, nikdy sem to nedělal a ani s tím nezačnu. Mě na rozdíl od tebe, mě zase příšerně sejří českej vládní vlezdoprdelismus, 40 let jsme lezli do prdele Rusům a po 89 pro změnu američanům.

reagovat
Neděle 10. června 2007 v 16:12 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Tomash: Zkus se na tomto webu vyjadřovat slušně a vynech sprosté urážky.

P.S. To „hovno“ co tu Jindra začal rozmazávat, opravdu smrdí, ale je Tvoje, takže už by jsi si měl zvyknout.

reagovat
Neděle 10. června 2007 v 16:03 ® jindrich reakce na …

Tomash:Mně ani nevadí tolik ten úhoř jako spíše to,že bys hned každého kdo ulítne stavěl ke zdi.Proto jsem naznačil,že osoba,která má takovéto názory, by si mněla nejdříve zamést před vlastním prahem. To je asi tak všechno, k tomuto, ode mně.Jinak na Tvoje minulé ani budoucí vulgarity nemíním reagovat.

reagovat
Neděle 10. června 2007 v 15:44 ® xycht

Dodlinka: Ač jsem spíše pro radar, tak musím konstatovat, že jsi solidní manipulátor. Navíc média jsou jedna velká špína.

reagovat
Neděle 10. června 2007 v 15:28 ® Shrek
Shrek

Příchy: teď jsi napadnul Ty mě :-)

Jardo,Ty víš,že pokud kdokoliv plácne nějakou kravinu,která je daleko od faktu,oponuji mu.Pokud říká něco,co má svou logiku a souhlasím s tím,odkývám to.I s Tebou jsem několikrát :-D souhlasil.Tak nevím proč ten věčný oponent.

No a co se radaru týče.....nerozumim tomu,nezajímá mě to,nevyjadřuji se k tomu.

reagovat